Sari la conținut

0749609463


tudor21

Postări Recomandate

  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

Bruneta sexi,te astept la mine pentru a-ti oferi cele mai frumoase clipe!poze 100% reale!!! NU RASPUND LA NUMAR PRIVAT!!!

 

http://anunturi.gds.ro/uploads/photo/2012-12-17/50cf3acd38197.jpg

http://anunturi.gds.ro/uploads/photo/2012-12-17/50cf3abdb81b4.jpg

http://anunturi.gds.ro/uploads/photo/2012-12-17/50cf3ae7b30df.jpg

 

>jokervs< Mie mi se pare ca domnisoara este Andreea de aici. https://nimfomane.com/forum/topic/4809-brazda-0757802413-0785986471/.. ce zici?

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

tudor21 nu este Andreea din thread-ul acela... o stiu pe domnisoara de care zici ca este de vreo 2 ani asa si ceva.. nu nu cred ca este fata din poza .. are sanii mai mari e vizibil si unscarred da pare ca este aceeasi locatie  in care este Alexandra ( Eliza cum s-a prezentat ea ) .in fine o sa le fac o vizita curand.. daca esti in cunostiinta de cauza unscarred  poti sa faci efortu sa faci o recenzie sa avem idee despre domnisoare  cum sta treaba daca isi merita scorurile :) .... bye..

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Salut.. colegi ,

 

Mentionez ca azi sambata orele pranzului am stabilit o intalnire cu domnisoara ...in prealabil vorbisem vineri seara orele 22: 00 la telefon pentru a doua zi la final mentionand ca dupa orele 12:00 e disponibila. Toate bune si frumoase dupa un somn cam agitat.. m-am trezit cu gandul sa ma duc la o escorta  vorbisem si cu colega ei cea blonda da nu a mai raspuns la telefon ... Am ajuns in 30 min ca asa... intrat intr-un bloc ... locatia este la parter.. un apartament dragut..aranjat..cu o bucatarie, 2 camere.. si baie.. pot spune ca locatia o notam cu un 7,5 .. Domnisoara in cauza m-a asteptat intr-un halat.. roz...( probabil iesise de la dus de curand )

 

Servicii: O / N = 80 de ron ( aprox. 10 - 15 min )  O+N = 100 de ron ( aprox 20-25 min )  1h = 200 de ron ( aproxi 45-50 min )  O ( ea ) =  50 de ron  ( contra cost de mentionat ca nu intra in pretul de o ora )

 

Desfasurarea actiunii : girl on top , misionar ,  doggy-style , lingurita ..si mai e inca una da nu stiu cum ii zice  door-to door 30 min cu pauza de 5-10 min ..si finalizare mai apoi..

 

Fata este simpatica.. iti zambeste .. daca conversezi cu ea bine daca nu, nu e niciun fel de problema..

 

FK = nu practica

 

O =  6 ( cu indulgenta nu e un punct forte al ei )

 

N =  7,5 (  flexibila , cam stramta as zice   ca se tot lubrifiaza imi cam displace chestia nu e  natural )

 

A =  nu face

 

Pret/calitate =  un pic cam piperat dar sa zicem ca ar merita daca si-ar schimba atitudinea

 

Poate v-am fost de folos ..putin !!!!!

 

Recomandare :  2-3 vizite mai mult nu merita ( din cauza atitudinii superficiale implicare = 0 )  

 

Tarif de noapte = 250 de ron / noapte

 

Corp :  10 ( cel putin eu mai aveam putin si ma indragosteam de sanii aia care merita mai multe vizite !!!! )

 

Poze : sunt foarte reale ...doar ca nu i se vede infatisarea ...

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Nu face nimic din ce ai mentionat,,,, sta pe o strada C-tin Brancusi zona Hotel Lido .... da cum vii Lido e pe dreapta strada e pe stanga de jos in sus...Mai mentionez legat de atitudinea superficiala ca nu face niciun artificiu cum o pui asa sta  o fata cuminte... Oralul protejat il face dar...as recomanda sa il sariti sau sa incercati de curiozitate...atat...

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Tudor21...eu am specificat in felul urmator : clientul vine ia 1h = 200 de ron .... actiunea in sine 45-50 de minute ..15-10 min ...la baie ..imbracat..schimb 2-3 vorbe de la revedere timp pe ceas 60 de min..

 

Am atasat 2 poze cu domnisoara blonda ..colega sa.. sper sa o prind si pe ea in curand..

 

Din ce am vorbit la telefon vineri seara orele 22:00..domnisoara are 80 de ron O/N  100 de ron O+N ..200 de ron O+N+A si mi-a zis ca ii place in toate felurile... Pe curand....

 

Nu pot spune ca sunt reale dar tind sa cred ca sunt... Daca apuca cineva ...inainte sa confirme aici..intr o viitoare recenzie...avea niste poze sapt trecuta pe net da nu le am mai gasit.. s-ar putea sa ii fi expirat anuntul acela..

post-9862-0-79751500-1356258125_thumb.jpg

post-9862-0-71421100-1356258139_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

20 de ani. Poze reale.

Am stat 1 ora (200 lei). Nu mai stiu la alte chestii ce preturi avea. Parca totusi zicea ca 100 lei era oral si normal combinate. Si mai stiu ca nu face anal asa cum face colega de apartament:

https://nimfomane.com/forum/topic/9992-0742921808-lido/

 

Totul e finuţ la ea: voce, piele corp. Zambeste mereu, parca e filmata si e toata numai bun simt. Ca si colega ei, trateaza totul ca si o afacere si-atat. Implicare zero. Macar zambeste.

La oral (care e cu prezervativ) zgarie cu dintii. Deci ca si cand iti bagi pula-n blender. Noroc ca prezervativu mai atenueaza din senzatie.

Normalul mi s-a parut insa mai ok decat al colegei, dar mult sub ceea ce asteptam.

E de recomandat pentru corp….in special sani.

E curata, parfumata, tot ce vrei, dar….atat.

  • Like 2
Link spre comentariu

A nu se lua in considerare acest post din cauza cantitatii de alcool "nesimtite"  :laugh2

 

Locatia Aleea C-tin Brancusi, chiar in fara hotelului Lido se face o straduta care nu are iesire, chiar la primele  blocuri, va indica locatia.

Numarul 0749609463

D-soara s-a recomandat Bianca, 20 de ani, placuta, usor timida, gen highschool, m-a invitat inauntru, bruneta din poze in lenjerie alba si tocuri inalte negre. Circa 1,65, subtirica, un fund ok si o pereche de tate de milioane.

Tarife prezentate 80 ron oral/normal, 100 ron combinatu (de data asta de la rovinari)  :laugh2

Atmosfera - apartament ok mobilat, camera in care s-a desfasurat actiunea avea un pat imens, foarte comod, tv dat pe MTV, semi-intuneric

 

 Actiunea - eram putin matol si putin inghetat de frig. Spre surprinderea mea o aveam mare si tare ca piatra, iute ca otelu'  :laugh2

Placut impresionata  (sper) d-soara s-a apucat s-o frece in sus si-n jos pana ce astuia mic i-a crescut capul ca bostanu'

Odata sculat soldatul i-a pus prezervativul si continua sa-l frece in timp ce ii treceam mainile peste fund si ii sugeam sanii.

Vazand ca nu mai e de gluma am trimis-o cu capul direct in scula. S-a mulat de parca toata viata asta ar fi asteptat. Un oral mediocru, un pic de deep pentru ca am impins-o, aproape niciun sunet dar nu prea mi-a pasat. Am impins-o tot mai adanc, tragand-o de par si de cur. Are un par mult trecut de umeri, negru, foarte des, putin carliontat. 

Am trecut in picioare pe marginea patului si i-am tras-o in gat. Nu a facut nazuri. Pana la urma, surescitat de curul ala si de alcool, am intors-o invers si am intrat in ea adanc, aproape de tot.  S-a dat cu lubrifiant dar nici nu s-a simtit. Atunci a inceput sa geama. I-am pus-o capra vrea zece minute jucandu-ma cu sanii ei mari si tragand-o de par pe spate tot impingandu-ma in curul ei :boob

Apoi am intors-o invers si am continuat lingandu-i sanii. Astia fac toti banii, trebuia sa ma termin pe ei....

La urma am pus-o reverse cow-girl si aici mi-a zic ca ar trebui sa ma grabesc (cred ca trecusera vreo 25 de minute).

Am pus-o peste mine si nu stiu ce dracu' m-a excitat atat de tare, sanii aia pe care ii tot strangeam, parul lung care cadea peste mine sau curul ala peste care ii dadeam palme, ca m-am terminat tare  :atm

 

Am ramas lesinat, ardeam ca dracu'

Nu a comentat nimic, nu a refuzat nicio pozitie. Daca ar fi mai comunicativa, ar geme si s-ar implica mai mult in actul sexual ar urca nota sus de tot.

 

DAR, asa matol cum sunt dau nota 8 pentru prestatie si curatenie.

Daca vrei sa futi cum vrei, sa stea cum vrei tu, fara sa fii retinut de curve dure si cu state vechi asta e locatia.

Daca vrei sa fii futut cauta in alta parte.

Recomand si ma duc sa mai beau  :laugh2

 

Bafta la futai!

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...