Sari la conținut

Blonda ciocolatie - 0763728779


Vizitator proxenet

Postări Recomandate

Buna seara,astăzi m-am reîntâlnit cu frumoasa domnișoară Dany. Am sunat-o mia raspuns foarte prompt și ma ghidat spre noua ei locație,ajuns destul de usor locuri de parcare imi explica la ce etaj si urc sus. Ajuns la etajul cu pricina ea ma astepta in usa,ma poftit in camera neam așezat un pic la barfa un suculet o țigară două chiar si am hotarat sa ne apucam de treabă. Am primit prosop curat pentru dus,la întoarcerea mea din baie ea ma astepta dezbrăcată în pat,mia zis ca ea făcuse dus până sa ajung eu. Ca si servicii ce as putea spune acelasi oral umed bine executat atentă la zone,la normal se misca la fel de bine ca si ultima mea vizită la ea. Am schimbat vreo două poziții după care am trecut iar la putin oral si finalizare pe sânii ei frumosi. Mers la baie împreună dus,îmbrăcat mai fumat o țigare si iesit pe usa. Ca si comportament super OK ,de revenit DA cu cea mai mare plăcere. Dany multumesc pentru timpul petrecut împreună. O seara frumoasa!!!!!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Am fost la asta acum vreo 2 luni, ma chinui cred ca de atunci sa găsesc topicul ei sa ii "fac puțină publicitate". Nustiu de ce aveam impresia că o cheamă Alexa, dar in fine.

Frate, este plină de impresii, mai are putin si te face sa te simți de tot rahatul daca încerci sa o futi.

Am vrut sa ma excit, sa ii pun mana la pizda, dar ea nu accepta. Am pus-o sa imi faca oral, evident doar cu prezervativ, cu toate ca la capitolul igiena stau foarte bine(imi place sa ma respect, daca ma duc undeva începând de la degete pana la măsele vreau sa miros frumos).

Atitudine :6

Fizic 8

Oral 5

Normal 10(frate, se fute bine nimic de zis)

De revenit niciodată.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...