Sari la conținut

Buna sunt alesia top nou!!


Postări Recomandate

Buna seara. Stiu cine posteaza recenzi nasoale.. E unu care a fost la colega mea si mam certat cu el... Si plus de asta singura pozite pe care nu o accept e sa stau peste. Nu imi plac tipi care ajung in locatie la mine si incepe sa spuna vai nu esti tu fata din poze. Pozele imi apartin 100%..

Link spre comentariu
Vizitator mercedesccitaro
Reputație: 0

Pai...draga duduie: ai vrea sa te laude???Daca omul vede diferenta clara intre ce are in fata ochilor si ce e in poze, te astepti sa ramana si sa mai si pluseze cu 100 de lei peste? Daca a fost la colega ta si s-a certat cu tine, sper sa fie un motiv serios, nu ca dupa 10min ai ciocanit tu la usa cu replica "gata, a trecut ora". Nu esti in stare sa te exprimi in limba romana, nu esti in stare sa iti faci reclama intr-un singur topic, dar te recomanzi ca fiind "top". "top nou" chiar....Imi amintesti de o tipa de pe YouTube parodiata de Bendeac, ce are o replica faina:"fi-me-ar scarba de tine!"

Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

Pana la urma a fost cineva la ea?

 

Luat anuntul de pe publi, m-au atras pozele cu fundul sexy, nu i-am verificat numarul inainte, daca vedeam ce s-a mai scris pe aici despre ea probabil  nu  mai mergeam.

Sunat, programat in jumatate de ora, locatie Racadau, fost 'Bamboo'.

Ajuns la locatie, fata tocmai gatise, mancase...in fine, imbracata in chiloti si maieou, slim, nu ca in poze, nu stiu daca sunt reale, daca sunt, sunt facute sa para mult mai sexy, dar oricum fund rotund sexy, sani frumosi, dar ea per ansamblu slim.

Incerc sa port o mica discutie cu ea, foarte-foarte greu de conversat, tacuta, plictisita, nu este nesimtita sau tupeista dar distanta maxim, de fapt ea cu asta se apara, zice ca nu vorbeste urat.

Ma gandeam sa raman, sa nu...zic, hai daca tot am venit din capatul celallat al orasului bag o fisa, ca de o ora clar nu prea promitea, in tot timpul asta ea hai dezbraca-te, dar nu totusi grabita.

O intreb de baie, eu facusem dus de acasa, dar tot sa ma igienizez un pic de fel.

Cum pe ea o gasisem abia dupa ce gatise, o intreb de dus si imi spune ca ea a facut de aseara, ar fi vrut sa incepem asa, zic, hai la dus.

Mergem la baie, ea sub dus...eu la chiveta un pic de igienizare...o mai intreb de servicii ca aveam o retinere, imi spune ca nu se saruta, imi spusese deja, dar nici pe sani nu prea ca  are reactii, eee, cam atunci trebuia sa ma imbrac sa plec.  :)))

Am inceput actiunea, dar cu siguranta cu tehnologiile mai avansate de acum exista papusi gonflabile mai implicate.

Oral  5-6 ; mediu-slab, multa mana , in fine, zic sa incerc si eu daca s-a igienizat..ca arata sexy asa subtirica, cu curul rotund...ea 'blana', se uita la desene animate, spune ea, ''da ce vrei sa ma prefac daca nu simt nimic''.

 

Normal 0-0 ; cer un prezervativ in timp ce imi spunea ca nu simte nimic, il avea in cutie, pana l-a desfacut mi s-a facut pula 3/4, zic da sa il pun eu, nuuu, il pun eu zicea ea, ca stiu mai bine, da nu stau capra...cred singura pozitie interesanta de facut cu ea, dar nu face, ca nu stiu care i-a rupt prezervativu...cand i-am auzit si figura asta mi s-a facut jumate ciocanelu.

Ce sa mai incerc ca nu mai aveam cu ce.

Hai tot oral, cu finalizarea aia orala ca pentru aia am venit si ramas desi imi dadusem seama de mult cum sta treaba.

 

Zice sa ii spun cand termin sa nu se inece, o anunt...o suge din capul pulii, si la al doilea jet o lasa ca pe un peste mort, ca ea a mancat omleta inainte, si ca imi iesea mult si vomita...in fine, ii spun ca mai bine dadea pe corp, pe mine decat asa..tot felul de scuze de la inceput la sfarsit, ca e si ea plictisita, ca sunt primul azi...i-am spus de site, ca daca ar lucra pe recenzii nu prea ar fi pozitive, zice, stiu si eu de nimfomane da nu am intrat de mult, si ii zic, cum sa nu te plangi ca nu ai clienti, ca asta imi spusese cand am intrat, cu serviciile astea.

Anal ; nu face.

Sarut ; nu face.

GFE ; 3, distanta, se uita la tv in timp ce orice.

Plata 100 de roni, 25 de minute dtd.

Cine vrea, sa incerce, pt mine nu s-a potrivit.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator florinflo7
Reputație: 0

Salutare , am ajuns și eu la domnișoara și chiar este tare plictisita din orice punct de vedere , nu se implica nici măcar 50% din ceea ce prestează și tot timpul cu ochii pe televizor , din partea mea nu merita nici 50 lei sa îți facă un oral(cu părere de rău ptr ea ar trebui sa își schimbe meseria)

Link spre comentariu

  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Salutare , am ajuns și eu la domnișoara și chiar este tare plictisita din orice punct de vedere , nu se implica nici măcar 50% din ceea ce prestează și tot timpul cu ochii pe televizor , din partea mea nu merita nici 50 lei sa îți facă un oral(cu părere de rău ptr ea ar trebui sa își schimbe meseria)

eu sincer, puneam mana pe telecomanda si stingeam televizorul...sau il scoteam din priza....mi se pare culmea, culmilor sa se uite la televizor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...