Sari la conținut

Cine e vistantric?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

adinuta maica, imi pareai mai linistita la inceput si am apreciat asta.

uita-te la copilul tau in ochi si spune asa: raul absolut salasluieste in tine.

E filozofie mare aici...toti devenim fiara candva in viata...diferenta e ca unii avem motive uneori...iar altii nu...

deci ca sa rectific catre ce cred eu a fi corect...toti avem ceva rau in noi...la unii se duce catre absolut...exemplu criminali in serie,**spam editat**i etc. Unii sunt diabolici in viata normala...imbarliga de dragul imbarligarii si rad de pe margine draceste cu o satisfactie morbida..

Dintre cei fin ultima categorie sunt si aici pe forum

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:the buleni
Postat

E filozofie mare aici...toti devenim fiara candva in viata...diferenta e ca unii avem motive uneori...iar altii nu...

deci ca sa rectific catre ce cred eu a fi corect...toti avem ceva rau in noi...la unii se duce catre absolut...exemplu criminali in serie,**spam editat**i etc. Unii sunt diabolici in viata normala...imbarliga de dragul imbarligarii si rad de pe margine draceste cu o satisfactie morbida..

Dintre cei fin ultima categorie sunt si aici pe forum

bine. uita-te in oglinda si spune: raul absolut salasluieste in mine. si ia masuri, ca un om bun ce esti.

plm de ipocrizie si cuvinte aruncate ca sa impresioneze.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

bine. uita-te in oglinda si spune: raul absolut salasluieste in mine. si ia masuri, ca un om bun ce esti.

plm de ipocrizie si cuvinte aruncate ca sa impresioneze.

Te.a impresionat de spui asta??..hai sa fim seriosi...la cate aberatii se vorbesc aici...tocmai pe ale mele le vezi si le taxezi?.

Aaa am tratament preferential.

Ar trebui sa ma bucur si sa dau din coada ca un catel

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Te.a impresionat de spui asta??..hai sa fim seriosi...la cate aberatii se vorbesc aici...tocmai pe ale mele le vezi si le taxezi?.

Aaa am tratament preferential.

Ar trebui sa ma bucur si sa dau din coada ca un catel

ar fi trebuit pana acum sa intelegi ca nu am nimic cu tine sau cu altcineva. macar dupa modul in care m-am adresat, tie si altora.

ce-am zis eu mai sus sunt cuvintele tale, care se aplica tuturor, deci si tie, si copiilor si cui mai vrei tu. urmaream logica ta. te mai rog sa-mi spui o singura chestie, ca nu vreau sa concluzionez gresit: nu intelegi ce scriu sau te faci ca nu intelegi pentru ce nu iti convine?

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Contra cui ne.am aliat..numeste utilizatorii de buna credinta. Pipilica e de buna credinta???.

Contra tuturor celor care v-au contestat sau luat la misto.

Pipilica e o reactie la foarte mult lingerism gretos.

Sa fim seriosi, se ajunsese la un nivel de lingerism incredibil.

Plus clone ale unor utilizatori fara recenzii care bagau carne unor utilizatori mai vechi.

Adesea pentru ca aceste clone erau ale unor lingerica umiliti in mod repetat pe forum de acesti utilizatori vechi.

Echilibru trebuie sa existe.

• Like 14
  • Minus 8
Vizitator
Postat

Aha...legea selectiei naturale..

cei slabi mor

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Nu, schimbați-vă voi stilul, asumați-vă statutul de prostituate și nu vă mai dați dive intelectuale. Puține lucruri deranjează mai mult, decât să te dai ceea-ce nu ești. Vedeți-vă de treaba voastră și înțelegeți că noi, clienții, facem legea, ca în orice activitate. Și întrebați-vă de ce voi, dintre sutele de prostituate, sunteți luate la șuturi. Întrebați-vă de ce fete evident superioare vouă (și intelectual și cultural), nu sunt în aceeași situație, știind să răspundă atunci când sunt criticate, cu diplomație și bun-simț. V-ați găsit voi, tusea și junghiul! 'ai de poola mea!

Eee totusi , multe din ele nici nu calca pe la DG ( ca ne-am cruci ce ar scoate pe gura , poate chiar le-ar intrece pe cele doua ), doar stau si isi dau Up la ele pe topic.

• Like 4
  • Minus 5
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Eu o simpatizez pe vistantric... :blushing2

Pai si eu pe Adina. Deci ne bagam la un sou cu fetili? Bagam o linia intai la gramada....

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Pai si eu pe Adina. Deci ne bagam la un sou cu fetili? Bagam o linia intai la gramada....

Dam o tura cu fiecare? :D

Postat

Dam o tura cu fiecare? :D

Evident de clar! si apoi ca sa fim atipici le lasam pe fete sa faca recenzia

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

E filozofie mare aici...

Unii sunt diabolici in viata normala...imbarliga de dragul imbarligarii

Asta sigur e din Freud. Sau Kirkegaard, ceva.

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Filozofia da...ideea...e observatia mea...asupra unor caractere a celor fin jurul meu intr.o perioada a vietii

• Like 1
  • Minus 7
  • Oras:Europa
Postat

Filozofia da...ideea...e observatia mea...asupra unor caractere a celor fin jurul meu intr.o perioada a vietii

Esti maxim. Ma lasi fara aer !

Postat

Parintele Cleopa. Mentorul Adinei.

• Like 15
  • Minus 8
Vizitator
Postat

Sunteti de groaza...sau de coma...cum se zice :) :) :) :)..baieti buni pana la urma..ce sa mai..

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Sunteti de groaza...sau de coma...cum se zice :) :) :) :)..baieti buni pana la urma..ce sa mai..

Ce te ai face tu fara noi, cei care te punem in valoare ?

Vizitator
Postat

Ce te ai face tu fara noi, cei care te punem in valoare ?

Asa ma gandeam si eu..pai sa organizez un banchet..sa dau si eu o prajitura,un suc o atentie..

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Asa ma gandeam si eu..pai sa organizez un banchet..sa dau si eu o prajitura,un suc o atentie..

Buna idee ! Dar n ai curaj sa faci un open day.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Dar de ce vreți sa știți,d-na? :)

Eu? Sa stiu eu? Eu stiu din nascare...direct! Nu am avut nevoie sa ma obosesc in viața asta cu inutilitati...ca asa mi-ar fi sunat daca incercam vreodată ceva de genul... Si-apoi m-as fi plâns ca altii ca sunt nefericita si ca opera e incompletă. Nu îndrăznesc sa ma ating...și să strivesc corola de minuni a lumii. Chiar si mai mult de-atât, dincolo de ea...de lume zâc.

• Like 5
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...