eva bruneta 475 Posted October 7, 2020 Author Share Posted October 7, 2020 Buna dimineața! In cursul zilei de astăzi sunt câteva programări libere. Va pup și va aștept cu drag! Quote Link to post
eva bruneta 475 Posted October 9, 2020 Author Share Posted October 9, 2020 Buna dimineața! In cursul zilei de astăzi as avea câteva programări libere. Va pup și va aștept cu drag! :* Quote Link to post
eva bruneta 475 Posted October 11, 2020 Author Share Posted October 11, 2020 Buna dimineața!!!! In cursul zilei de astăzi am câteva programări libere. Astăzi este ultima zi in Cluj. Voi anunța in ma voi întoarce! Va pupicesc!! 1 Quote Link to post
alinpanda 1 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Am vizitat-o pe Eva saptamana trecută. Programare făcută pe whatsapp, simplu si rapid. Apartament ok. Centru, str Horea. Baie ok cu detoate Ea a fost foarte drăguța și comunicativa. Am ales 2 finalizări oral NP. Doar cuvine de lauda. Sper sa o mai vizitez. Recomand 1 Quote Link to post
eva bruneta 475 Posted Wednesday at 08:50 PM Author Share Posted Wednesday at 08:50 PM Buna incepand cu data de 15.01 o sa fiu disponibila in cluj cateva zile. Numarul de telefon este acelasi din titlu...locatia este aceeasi...preturile si serviciile aceleasi. Va pup si va astept! 1 Quote Link to post
eva bruneta 475 Posted Friday at 10:42 AM Author Share Posted Friday at 10:42 AM Buna dimineata! Am ajuns la cluj cu bine...programul meu este de la 10-20 ...locatia tot pe strada horea este...preturile si serviciile tot aceleasi sunt... Va pup si va astept! Luni este ultima zi in cluj! Quote Link to post
eva bruneta 475 Posted Saturday at 09:30 AM Author Share Posted Saturday at 09:30 AM Buna dimineata! In cursul zilei de astazi sunt locuri libere. Va pup si va astept Quote Link to post
eva bruneta 475 Posted Sunday at 07:59 AM Author Share Posted Sunday at 07:59 AM Buna dimineata! In cursul zilei de astazi sunt cateva locuri libere! Va pup si va astept Quote Link to post
Recommended Posts