Sari la conținut

Noua in orașul tău 100% Reală plătesc deranjul daca nu-s cea din poza !!


alysacarmen

Postări Recomandate

Vizitator farasentiment
Reputație: 0

Salutari,

Vizitat Alys, fata arata foarte bine, nu ai ce comenta iar sanii parca sunt pictati, dar totusi lipseste ceva la ea. Nu pot sa spun ca era plictisita insa nici implicare nu prea este, fapt care personal ma face sa nu revin. Dar per ansamblu o experienta ok, merita bifata pt palmares. Aspect 9(poze reale), locatie 9(Ared Uta), ON 6( fara artificii), NP 7(fara mare implicare dar ok), tarif 150/nr.

Bafta!

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator curvar111
Reputație: 0

de la ora 12 pana La 22:00 pup

Alys este o aplicatie find my phone unde cu codul IMEI ai sanse sa iti gasesti telefonul acuma cand ai timp poti incerca cu compul pe google sunt sdigur ca gasesti pasii cum poti sa iti gasesti telefonul care ar trebui sa fie simplu de gasit pup

Link spre comentariu

Cum poti sa faci asa sa vii la o escortă si sa ii furi telefonul din casa...am avut cea mai urâtă seara si Multe persoane...zic dc nu muncesc ...seara....in seara asta .. mi-a venit un presupus ...client...si dupa...tot...ma trimis sa ii aduc un pahar...de apa.... si in timpul acesta a văzut unde mi-am pus telefonul personal si mila furat...ce credea că vede la e....la un amărât de iphone6....

Hai înapoi la Timisoara !

nu ai cum să furi telefonul 😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nasol! Urat! Jenant!

In weekend am in plan sa ajung pe la Arad. Acuma am minute sa te sun, dar imi e frica ca nu stiu cine raspunde. Cum sa iti fure telefonul?

Eu te furam pe tine!

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Hei neata dragilor cum sunteti vroiam sa zic si eu ceva adresat pt dimni care nu isi tin programarile va rog frumos daca numai veniti anuntati daca se poate ca eu stau si ast si refuz alti oameni care ar vrea sa vina pt programari si nu mai apar va rog mult ca eu cred ca mereu am tinut cont de programarile ce leam avut ms va pupacesc

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ne-am inteles sa facem un 30 min in care sa dea dovada de implicare asa cum  mi-a promis data trecuta cand am fost la ea si fiind tarziu a zis ca e cam fara chef.

Acum m-am programat la inceput , numar de ordine 2 la ora 13h.

S-a straduit sa fie bine si rezultatul a fost excelent. Am plecat de la ea linistit satul satisfacut.

Nu este o nimfomana o mare futacioasa , nici nu stie sa joace teatru prea bine sau sau prea experimentata dar face progrese , este deschisa si  are calitatile ei speciale. In primul rand e foarte frumoasa are un corp de invidiat bine proportionat armonios sexy cu piele fina fara urma de afectiuni epiteliale cum vezi adesea pe la cele rulate , deci un aspect fresh,  proaspat , nou , foare apetisant si cu vino in coace , o fata cu care ai fi mandru oriunde ai merge si te simti bine stind ca ai avut-o. Si la fata arata foarte bine cu niste ochi mari caprui calzi lucizi jucausi veseli. Etajul inferior cum se vede in poze arata bine chiar fara niste buze prea carnoase si ma bucur ca nu si-a bagat botox sau alte protii. Saruta totusi retinut nu foarte generos deocamdata dar macar accepta invitatiile , trebuie insistat. Exclus cu limba. Oralul fiind si eu f gros s-a rezumat ca a poza cu capul in gurita si eye contact cu ochisorii ei frumosi , ii statea foarte bine , o imagine ce mi-a ramas  garavata pe retina . Cum am spus e frumoasa si in detalii , pusy carnoasa dulce extrem de curata fundulet manute picioruse totul e de savurat. Desi se preteaza fizic pentru feet worship nu e genul sa-i placa spune ea ca se gadila de aceea probabil a si pus pozele alea fara pedichiura ca nu are interes.

A mai slabit putin dar desi sunt amator de femei cu forme nu am avut probleme sa o plac pentru ca asa cum am sus e o frumoasa si nu am cum sa nu fiu sensibil la asa ceva.

Am insistat mai mult pe normal de data asta , a scos si e gemete reusite si a parut chiar implicata incat nu pot spune cand s-a prefacut i-a placut sau a durut-o ( pana ce nu m-a atentionat ea verbal ) si asta inseamna profesionalismul care la asteptam de la ea. Noi stim ca ea nu ne iubeste dar vrem sa simtim cu urechile ochii si organul ca suntem apreciati si placuti chiar daca cunoastem  ca realitatea e alta . Asta ne face sa ne simtim bine. Se pare ca invata meseria. Iar sarmul si mireasma noului sunt de valoare caci asa cum stim meseria asta uzeaza psihic si fizic aducandu-le dupa ani aspectul ala blazat ofilit trist. La ea nu e cazul. Pentru cei ce vor sa schimbe dialoguri in langue de l'amour stie franceza la nivel de conversatie , ne-am frantuzit si noi oleaka.

Deci a stat Aliss a noastra la bataie in totate pozitiile pe care le-am vrut m-a rabdat vreo 25 minute de pozitii ca curgeau apele pe mine ca vara pe canicula. Asta si pentru ca apartamentul e foarte fain , nou , lux bine finisat incalzit poti sta dezbracat . Discretie maxima ca locatie, prosop baie tot ce trebe. Am platit din proprie initiativa o finalizare de 150 dar neavand decat hartie de 200 am lasat asa zicand ca ramane in cont pe data viitoare insa pentru ca m-am simtit foarte bine cu ea ramane asa cu 50 ciubuc ,imi place sa platesc si fiu domn cu cine se poarta frumos . Si ea a fost de harnica , dupa 30 minute eu fiind de cursa lunga si nu ma termin asa usor ramasesem nefinalizat dar la la executat manual pe Sorel la dusul de plecare in extratimp.

Multumesc Aliss pentru intalnirea aceasta si eu te recomand celor cu bun simt.

 

Locatie 10+++

Igiena 10 ++++++++++++

Aspect 10 ++++

Normal  10 +

Oral 7 ( subiectiv )

Cuni 10 +

Gfe 9+ ( cu sarut mai generos era 10 )

actiune 35 min ( 40 DTD ) / 200 

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...