Sari la conținut

Solidaritatea feminina 0 -pe acest forum

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Gata, deocamdată ies de pe topicul acesta. Va doresc sa aveti o zi cu soare, măcar un pic in aerul de toamna ce se coboară usor asupra noastra!

• Like 6
  • Minus 12
  • Oras:Europa
Postat

Gata, deocamdată ies de pe topicul acesta. Va doresc sa aveti o zi cu soare, măcar un pic in aerul de toamna ce se coboară usor asupra noastra!

Adinoooooooo....uite solidaritatea !!!

Fugi si tu la pascut.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

se duse pe p**a si threadul asta ...  :laugh2

ca toate intotdeauna...ne-am obisnuit..cu fenomenul

• Like 4
  • Minus 10
  • Oras:Transilvania...
Postat

Care-i faza cu topicul cu vaccinurile ?

eu m-am interesat pe acest subiect si problema nu e a vaccinurior in sine,a le fac sau nu...ci ceea ce contin mai nou acele vaccinuri!!!e intradevar o chestiune serioasa si nu sa primit raspunsuri din partea celor acreditati de ce un vaccin are in compozitia lui,mercur,aluminiu si alte chestii nocive organismului!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Acum nu,dar dupa ce beau 10-15 beri si ma trece pisarea,incepe sa-mi placa de Adina.

Daca faci pipi de la băutură inseamna ca nu te-îmbată sarmul Adinei? Eu asa patesc in întâlnirile in care sunt servită cu alcool...

• Like 5
  • Minus 12
Vizitator
Postat

Alianta intre prostituate? :slap2  :laugh2  :slap2  :laugh2  :slap2  :laugh2  :slap2  :laugh2  :shocked

Cucoana,nu vrei sa ne povestesti despre cat de bine se inteleg fetele din cuiburi?Despre cum va paruiti,cum va furati banii,clientii,cum va santajati,cum va razbunati si trimiteti familiilor informatii despre ce fac fetele lor,cum va transformati in matroane care transforma in sclave puietul?

Aveai cont SP cand a fost banata mortaciunea Anonna.Puteai foarte usor s-o salvezi,

nu eram pe forum in momentul ala ca sa-mi dau seama ca este minusata..la fel ca si cu siana

• Like 3
  • Minus 10
Vizitator
Postat

un prieten este cineva apropiat de sufletul tau nu este aliat si nu cauti beneficii de pe urma lui

cine cauta beneficii.....eu nu.

• Like 2
  • Minus 10
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Poate ca nu aliati cauta, ci ceva asemănător...dar cu mici si insignifiante diferențe. Iar de acestea ma ocup eu, daca Adina chiar vrea cu adevarat ceva.

Tu te ocupi de stricarea imaginii ei.

Pe unde e Adina, hop si Tantrica cu baliverne!  :laugh2

Toti dorim ceva cu adevarat, dar asta nu este locul potrivit sa gasesti ceva adevarat cand majoritatea sunt falsuri...

Rareori persoana de pe forum a fost si cea din fata.

Daca te-ai atasat de ea si te lasa sa-i poluezi orice topic ca e fata buna, multumeste-i ca te suporta!  :laugh2

:hug1

un prieten este cineva apropiat de sufletul tau nu este aliat si nu cauti beneficii de pe urma lui

Un prieten s-ar putea sa fie doar pentru tine.

Nu recomand sa pui la suflet orice persoana care-ti este simpatica, asa as afirma ca am zeci de prieteni pe forum, da' de unde?  :laugh2  :no2

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

eu m-am interesat pe acest subiect si problema nu e a vaccinurior in sine,a le fac sau nu...ci ceea ce contin mai nou acele vaccinuri!!!e intradevar o chestiune serioasa si nu sa primit raspunsuri din partea celor acreditati de ce un vaccin are in compozitia lui,mercur,aluminiu si alte chestii nocive organismului!

Eu nu stiam de subiectul asta. nu stiu ce sa spun...🙄ðŸ™

• Minus 1
Vizitator
Postat

Daca deschizi topicuri de kkt...

daca eu deschid topicuri de cacat...voi va simtiti obligati sa veniti  sa-l mirositi..este?!  eventual sa puneti si pe limba sa stiti ce gust are....si asta e retorica

• Like 2
  • Minus 10
Postat

daca eu deschid topicuri de cacat...voi va simtiti obligati sa veniti  sa-l mirositi..este?!..si asta e retorica

Noi incercam sa te ajuram sa intelegi ca esti deranjata la stomac.

• Like 1
Postat

Eu nu stiam de subiectul asta. nu stiu ce sa spun...

e o intreaga poveste pe aceasta tema si nu numai!de la conspiratii si pana la realitate totusi  ceva e...eu ca parinte as refuza vaccinarea in anumite circumstante!

Vizitator
Postat

e o intreaga poveste pe aceasta tema si nu numai!de la conspiratii si pana la realitate totusi  ceva e...eu ca parinte as refuza vaccinarea in anumite circumstante!

si eu.....la fel

• Like 2
  • Minus 9
Postat

Oare de ce s-o numi "Curve de Evitat"? Cred ca e o nedreptate ingrozitoare.

Infioratoare nedreptate.O curva la "de evitat"imposibil asa ceva
  • Like 14
  • Minus 9
Postat

Nicolas, ca tata de doi copii vaccinati, iti pot spune asa : daca parintii sunt sanatosi, copilul nou nascut este sanatos, cu un scor bun la nastere si daca dupa primul consult medicul pediatru iti spune ca poti vaccina copilul, nu ezita.

Restul e prostie, marketing, publicitate ascunsa, interese financiare majore.

Daca in lantul descris de mine exista o veriga slaba, atunci cauta informatii suplimentare despre slabiciunea verigii. Dar nu de pe net. Discuta cu mai multi medici si formeaza ti propria convingere.

• Like 2
Postat

obsidian...eu vin din alt sistem medical decat cel romanesc,adica copii mei cresc in afara tarii unde nu sunt primiti la scoala daca nu au  vaccinurile la zi...problema se pune prin schimbarile si impunerile fortate siar cea mai mare problema din punctul meu de vedere e ca ok,noi ca parinti acceptam obligativitatea vaccinarii,dar pentru efectele secundare prin care un copil e nenorcit ca urmarea vaccinarii nu raspunde nimeni,si asta ti-o spun pentru ca sa intamplat in cercul meu de prieteni!

• Like 1
Postat

obsidian...eu vin din alt sistem medical decat cel romanesc,adica copii mei cresc in afara tarii unde nu sunt primiti la scoala daca nu au  vaccinurile la zi...problema se pune prin schimbarile si impunerile fortate siar cea mai mare problema din punctul meu de vedere e ca ok,noi ca parinti acceptam obligativitatea vaccinarii,dar pentru efectele secundare prin care un copil e nenorcit ca urmarea vaccinarii nu raspunde nimeni,si asta ti-o spun pentru ca sa intamplat in cercul meu de prieteni!

Daca altii mai civilizati ca noi au instituit obligativitatea, noi de ce am fi altfel ?

• Like 1
Postat

Daca altii mai civilizati ca noi au instituit obligativitatea, noi de ce am fi altfel ?

corect...cu conditia asumarii raspunderii greselilor de ambele parti!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu m-am adresat ție și nici nu am făcut vreo referire la tine.

Aloooooo!

Alooo-oo! Si ce? Care-i baiul tau? Un pic de bun simt nu poți sa ai...si tu!
  • Like 9
  • Minus 11
Postat

corect...cu conditia asumarii raspunderii greselilor de ambele parti!

Ha ha ha...exista vreun stat in lumea asta care isi asuma greseala ?

Postat

Ha ha ha...exista vreun stat in lumea asta care isi asuma greseala ?

exact...uitate la un paradox...majoritatea celor din UE care iau decizii importante nu au copii...post-116302-0-21609900-1506080863_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...