Sari la conținut

Web sex contra cost - stefania_web22 TEAPA!


melkor

Postări Recomandate

Vizitator dodanxxl
Reputație: 0
Aveti grija daca dati de acest anunt, sa stiti ca este teapa.  Fata promite show erotic contra unei cartele valorice de 5 euro, urmata de o intalnire, dar nu va alegeti cu nimic. Spune ca este din Buzau, dar nu cred. Are telefonul 0732385086.

 

multumi ca neai anuntat oricum si eu am vb cu ea si la fel mia promis imi daduse un numar de cosmote sa vb si dupa show nimik avea telu inchis si cand mia facut show eu cred ca nu facea in momentul ala cred ca are inregistrare cereti confirmare daca aveti 2 iduri si sa vedeti k e aceasi confirmare si se opreste in acelasi loc o zi buna fratilor

Link spre comentariu

Salutare, a mai aparut un anunt de videochat care suna asa: am 19 ani sunt din buzau si satisfac placerile barbatilor la web id meu este printesarazgaiata nr de tel o sa il tin inchis pentru ca locuiesc cu parinti e cel mai bine sa vb pe messnu la telam 19 ani sunt din buzau si satisfac placerile barbatilor la web id meu este printesarazgaiata nr de tel o sa il tin inchis pentru ca locuiesc cu parinti e cel mai bine sa vb pe messnu la tel. Telefon: 0737194181. Poza de la avatar este diferita de cea de mai sus (stefania_web22), dar eu cred ca este aceeasi persoana. Grija mare!

 

post-33315-0-63967100-1358021527.png

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Of, Doamne - cum pot fi unii atat de naivi?!

 

Mai fratilor, toata anunturile care sunt de genul reincarcare cartela, plati in avans sau derivatele lor ... sunt TZEPE!

 

Nu fiti copii, ce naiba...

Link spre comentariu
  • Oras:acolo unde NU esti tu !!!
  • Oras:acolo unde NU esti tu !!!

Fratilor, poza care este atasata este de la un filmulet care circula pe internet. Nu mai stiu sa va pot da linkul filmului dar e tipa blonda din poza. Si e un filmulet din USA.

Link spre comentariu
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania

Sunt softuri cu care se afiseaza la webcam-ul care il vede clientul, filmuletele care ii convin celui care da web. poate fi si un bulangiu in spatele webului, asa ca aveti grija. fakewebcam.com

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Pot spune ca am facut şi eu cunoştinţă :( cu id mess: marina_petrache_bz. (e aceeiaşi din poza de mai sus) Din câte văd are mai multe id-uri aşa că aveţi grijă. M-a căutat pe mess după ce-i dădusem add şi  m-a întrebat dacă nu vreau show. Reticent, i-am cerut să-mi arate ce deţine şi a apărut câteva secunde. Ulterior i-am cerut să-mi facă un semn cu mâna şi la naiba că am văzut că mi-a făcut cu mâna. Aşa că m-a convins (la vremea aia eram ff stătut) aşa că nu am mai stat pe gânduri şi am decartat 3E :(( Bineînţeles că a apărut cateva secunde şi ....te pup, pa, pa vorba cântecului sau mai bine zis te f...t, pa pa :) Am înnebunit de draci şi am trimis o sesizare la yahoo cerând dezactivarea tuturor ID de pe acel IP :) Raspuns pe scurt: pentru a nu mai avea probleme evitaţi astfel de ID sau show-uri. După mine este un bulangiu care se pricepe la calc şi care face bani uşor.  Să-i crape poola în patru!!  

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

dragii mei, show-urile web adevarate nu se fac pe 3 euro credit sau mai stiu eu ce, se platesc prin paypal sau alte metode si incep de pe la 1,5$/min.

in plus, romancele nu vor accepta niciodata (sau foarte rar) sa ofere show romanilor de frica sa nu fie filmate (se stie ca romanii sunt mai disperati si daca platesc o data vor sa se masturbeze toata viata, sau pur si simplu sa faca rau cuiva doar pt ca pot) sau pentru ca rar barbatii au metodele de plata folosite de ele (paypal,paxum,payoneer,skyprivate,amazon giftcards,redpass,okpay,etc)

deci nu mai puneti botul la oferte de genul asta, daca vreti show-uri intrati pe site-uri gen MFC si vedeti acolo destul material de laba ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...