Sari la conținut

Lory33 - Alba Iulia - 0744274137


mark69

Postări Recomandate

Salutare!eu spre deosebire de voi,am fost pe faza cand a revenit lory si am fost norocos,am vazut anuntul si nu am ezitat nici un moment,am sunat-o mi-a confirmat ca e in alba,am primit locatia si dus am fost...acum incepe frumosulðŸ˜lory m-a întâmpinat cu o ținută sexy,nemaivazuta la intalnirile precedente,ne-am imbratisat,m-a poftit la o poveste,o tigara,un suc,o apa,ca de obicei dotată cu tot ce trebuie!apoi am fost poftit la dus,si la iesire eram asteptat de lory intinsa in pat,goală!am trecut imediat la sarutari,mangaieri,apoi ea a coborât spre junior cu sarutari îndraznețe pe corp ,unde a început cu oralul ei superb si de neuitat,am cerut apoi sa puna protectia si am optat pentru un LOT,unde am crezut ca înnebunesc,apoi am trecut eu deasupra si am preluat controlul si nu am ai rezistat mult...am mai stat la o poveste,apoi am fost din nou invitat la dus,apoi ea,lucru de apreciat si de nota10+,la igiena impecabila a ei,are si de la client aceleasi pretentii,mi se pare normal,apoi a revenit in camera ostilităților si am inceput cu alte sarutari si mângâieri,apoi am cerut un 69,unde i-am dezmierdat si eu piersicuta perfect epilata si curată,dupa care m-a luat la un LOT frumos din nou,apoi am trecut eu la doggy unde m-am bucurat de o priveliste de vis,fata asta este dementiala pentru mine!Tarifele le are aceleasi 150/finalizarea,200/ora,iar serviciile pe masura!Lory iti multumesc frumos pentru ora frumoasă petrecută împreuna,te pup😘!si acum cum e regulamentul,notele mele sunt oral 10+,normal 10,gfe10,ai ce vorbii cu fata asta!acum a plecat,dar am inteles ca revine luni-marti asa că baftă va doresc!De revenit,o sa revin ori de cate ori va fii la noi in oras!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva in Alba
  • Oras:Undeva in Alba

Deci luni și marți ne vom bucura de ea 😋. Ceva sau cineva a speriato. La ora 19 telefonul ii era închis. Se pare că doar Liviutz s-a bucurat de ea.

Spor in toate !!!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator lory28
Reputație: 0

Deci luni și marți ne vom bucura de ea . Ceva sau cineva a speriato. La ora 19 telefonul ii era închis. Se pare că doar Liviutz s-a bucurat de ea.

Spor in toate !!!

 

Nu ma speriat nimic doar ca locatia unde am fost nu era ok. Am preferat sa plec si sa revin cand am o locatie decenta pentru mine si pentru voi :girly

Link spre comentariu
Vizitator lory28
Reputație: 0

Salutare!eu spre deosebire de voi,am fost pe faza cand a revenit lory si am fost norocos,am vazut anuntul si nu am ezitat nici un moment,am sunat-o mi-a confirmat ca e in alba,am primit locatia si dus am fost...acum incepe frumosullory m-a întâmpinat cu o ținută sexy,nemaivazuta la intalnirile precedente,ne-am imbratisat,m-a poftit la o poveste,o tigara,un suc,o apa,ca de obicei dotată cu tot ce trebuie!apoi am fost poftit la dus,si la iesire eram asteptat de lory intinsa in pat,goală!am trecut imediat la sarutari,mangaieri,apoi ea a coborât spre junior cu sarutari îndraznețe pe corp ,unde a început cu oralul ei superb si de neuitat,am cerut apoi sa puna protectia si am optat pentru un LOT,unde am crezut ca înnebunesc,apoi am trecut eu deasupra si am preluat controlul si nu am ai rezistat mult...am mai stat la o poveste,apoi am fost din nou invitat la dus,apoi ea,lucru de apreciat si de nota10+,la igiena impecabila a ei,are si de la client aceleasi pretentii,mi se pare normal,apoi a revenit in camera ostilităților si am inceput cu alte sarutari si mângâieri,apoi am cerut un 69,unde i-am dezmierdat si eu piersicuta perfect epilata si curată,dupa care m-a luat la un LOT frumos din nou,apoi am trecut eu la doggy unde m-am bucurat de o priveliste de vis,fata asta este dementiala pentru mine!Tarifele le are aceleasi 150/finalizarea,200/ora,iar serviciile pe masura!Lory iti multumesc frumos pentru ora frumoasă petrecută împreuna,te pup!si acum cum e regulamentul,notele mele sunt oral 10+,normal 10,gfe10,ai ce vorbii cu fata asta!acum a plecat,dar am inteles ca revine luni-marti asa că baftă va doresc!De revenit,o sa revin ori de cate ori va fii la noi in oras!

:kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  Abea astept sa te revad  :blushing2

Link spre comentariu

Deci luni și marți ne vom bucura de ea 😋. Ceva sau cineva a speriato. La ora 19 telefonul ii era închis. Se pare că doar Liviutz s-a bucurat de ea.

Spor in toate !!!

Mie nu mi s-a părut sa fie speriata sau deranjata,chiar a fost foarte calda si primitoare ca de obicei!intradevar locatia e frumoasa dar nu era unde trebuie...pe mine insa nu ma deranjat deloc,ma intereseaza lory nu apartamentulðŸ˜!
Link spre comentariu
Vizitator lory28
Reputație: 0

Bondvagabond și nu faci recenzie ? Pai... Se poate ?

Cândva eram ca tine, mergeam doar la ,,pont".

Așteptăm recenzia

:138x Mare dreptate. Multumesc pentru sustinere. Noapte buna dragilor  :gifs_ojos

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...