Sari la conținut

Cuib pe Maramuresului ( Carmen & Co. ) - 0742934806


tudor21

Postări Recomandate

  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

la o prima cautare numarul apare asociat la pleasuremasaj/desiremasaj

anunturi in care anunta locatia in Bucuresti si altele in Cluj sub diferite pseudonime. ana/carmen/iulia/sonia/maya

poza din contul pe nimfomane ''carmencj'' ii apartine.(fiind pusa si in galeria unor site-uri de profil)

daca tot ii familiarizata cu forumul o asteptam sa ne spuna ea ce si cum...servicii/tarife/locatie.

Link spre comentariu

salut bieti, am sunat eu acum cca o saptamana si tot ce am obtinut de la ea sunt urmatoarele: tarif 100 E chestie care pe mine ma si descurajat destul cat sa ma duc, si locatie are undeva pe maramuresului, alte detalii a zis ca se vorbesc la fata locului dar sin anunturi ale fetei gasite pe net...nu prea face mare lucru

 

mult noroc si la multi ani

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Aflat in vizita la Cluj pe la inceputul lunii, am zis sa imbin utilul si cu placutul. Cu o seara inainte fusesm la un salon de masaj despre care am scris aici ( http://nimfomane.com/forum/topic/4545-salon-red-lips-0756521848-0726903049-0769788408/ ) dar voiam si o actiune mai serioasa. Dupa ce am sunat la toate numerele de escorte pe care le-am gasit in Cluj, in sfarsit mi-a raspuns Carmen. Era disponibila chiar atunci, asa ca m-am suit intr-un taxi care m-a dus la adresa indicata de ea (zona garii). Scorul spus la telefon era 400 ron, ceea ce este foarte mult, dar lipsa de contra-oferta se pare ca il justifica.

 

Tipa foarte simpatica, cam 1.65 metri, tate mici, draguta la fata (avea si niste ochelari ca de secretara care cred ca erau doar de fenta, dar o faceau intr-adevar foarte sexy), cur maricel (nu mare) dar excelent proportionat cu restul corpului, sigur sub 30 de ani, pe scurt - o bucata numa' buna. Locatia este o vila noua, curata si dotata cu tot ce trebuie, mi-a zis ca mai are si o colega. Camera ostilitatilor cu oglinda mare si cu o saltea mare si groasa direct pe podea. Langa saltea rafturile cu prosoape si cerceafuri curate. M-a servit cu un pahar cu apa, am intrebat-o cum o cheama, iar ea mi-a spus "Carmen, dar poate sa ma cheme cum vrei tu". Bun raspunsul, dar m-am multumit cu "Carmen" si m-am dus urgent la dus. Mi-a explicat ca are inclusiv gel de dus fara miros (pentru barbatii insurati care nu trebuie sa dea de banuit nevestei). M-am intors in camera, s-a dus si ea la spalat. Cand s-a intors, m-a intrebat foarte politicos cum vreau sa ne petrecem ora urmatoare. Eu i-am spus ca vreau doua numere, iar ea mi-a propus sa trecem direct la primul numar, facem apoi un masaj si apoi nr. 2. Planul mi s-a parut fara cusur, asa ca am trecut la treaba.

 

A inceput cu clasicul oral. I-am cerut mai intai sa lase mainile, apoi sa se urce pe mine si am trecut la un clasic 69. Bucile ei se pretau foarte bine la asta. Pasarica stramta si frumos mirositoare. Am trecut apoi la normal. Accepta si un semi-FK, fara limbi in gat. Pasarica, cum va spuneam stramta, este excelenta. Foarte cooperanta, executa foarte bine orice pozitie, motiv pentru care am asezat-o in toate felurile care mi-au trecut prin cap. M-a finalizat deasupra in timp ce juca foarte bine o cow-girl.

 

Dupa un nou dus am trecut la masaj conform planului. Aici Carmen nu este neaparat la fel de buna ca la sex, dar a executat un masaj OK. Pe langa asta (fie din dorinta de am face sa ma simt bine, fie ca o fi pur si simplu extrem de vorbareata) a inceput sa discute. Singura problema era insa ca vorbea de nu se mai oprea si incepuse sa imi povesteasca intamplari din viata ei care nu ma interesau deloc. Nu venisem pentru asta, asa ca am asezat-o repede capra ca sa raman cu amintirea placuta a piesei posterioare (cea mai reusita din ansamblu). Nu am schimbat pozitia pana la finalizare.

 

A urmat un nou dus (varianta de gel parfumat :) dupa care ne-am luat la revedere. Eu am plecat in treaba mea, iar ea se imbraca sa plece la un out-call.

 

 Notele:

 

Locatie:10, igiena excelenta

Aspect: 9 (1.65m/tate mici/cur de pornstar/fata draguta/undeva intre 24 si 29 de ani, greu de precizat. de asemenea greu de precizat daca pozele de pe net sunt ale ei, dar pot fi, oricum cand am vizitat-o eu era vopsita saten deschis spre blond)

Oral: 8-9, nu stie DT, in rest e bine.

Normal: 10 cu felicitari

GFE: 9 - e foarte prietenoasa si comunicativa dar cum ziceam a cam cazut in extrema vorbariei.

Amenda: 400 ron /h ceea ce pe piata din Bucuresti ar descalifica-o. Dar in lipsa unei alternative asta e.

 

In concluzie, servicii per total foarte bune la un pret piperat.

Va doresc sa bucurati si voi de aceleasi servicii!

 

 

 

 

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

        Fiind pentru ultima data la Cluj cu treaba in aceasta perioada, am zis sa aloc un buget mai mare pentru o mica escapada. Cum ora era matinala, nu am putut lua legatura cu domnisoarele de lux afirmate, asa ca am mers pe mana colegului dorududescu..... mare greseala.

 

        Am sunat-o, am stabilit ca ajung la ea in 20 de minute si asa s-a intamplat. Locatia este in zona baumax, usor de gasit.

Domnisoara era imbracata in haine de strada, (ceva colanti prin care se vedeau picioarele frumos conturate, ceea ce m-a si convins sa raman), cu ochelari, mica de statura, undeva la 1,60 iar la fata nu seamana tocmai cu afrodita, merge mai mult in extrema cealalta. Deficiente mari si la dantura. Repet, singurul gand care m-a facut sa raman a fost acela ca sub hainele largute si sub colanti ascunde ceva frumos.

       

       Mi-a pus un pahar de apa, pe care nu m-a lasat sa-l beau, a zis ca pot sa-l iau in dormitor si m-a repezit la dus. Aici totul ok, mi-a dat un prosop curat si slapi nr. meu.

Intors de la dus am optat pentru un masaj de relaxare destul de bine executat, dupa care m-am intors pentru un oral protejat foarte slab, nu a reusit sa-l trezeasca in totalitate pe micul meu prieten. Am trecut la un  normal cu ea deasupra, dar si acesta neconvingator pentru ca erectia sa prinda cote maxime. (Aici cred ca un rol determinant pentru lipsa erectiei a avut si pasarica ei neepilata, cu par de1-2 cm, rar, transpirat,  turn off major pt mine). Vazand ca nici asa nu merge treaba am purces la un doggy unde soldatul a raspuns la apel si s-a descurcat onorabil asta fiind singura priveliste buna pe care dameza mi-a putut-o oferi. Din pacate fata nu s-a umectat si a trebuit sa renuntam, am mai incercat o pozitie care a obosit-o repede pe fata si am revenit la oral la fel de slab ca primul. Vazand ca erectia dispare din nou mi-a propus sa dea jos prezervativul sa mi-o frece.......ok, numa sa ma termin si sa plec de acolo. Din pacate nici asa nu a putut sa-mi ofere satisfacia dorita. Am plecat la dus dezamagit, m-am chinuit 5 minute sa-mi dau jos uleiul cu care m-a frecat in timpul masajului si am plecat in treaba mea, resemnat.

 

          Apartamentul, in care mai era o prietena de-a ei ( asta mi-a spus ea), era destul de ok, baia curata, pat mare, mobilat clasic.

 

         Am decartat 400 de RON inainte de prestatie, asta e, consider ca am luat una pentru echipa ;). Chiar si acuma ma apuca supararea cand ma gandesc la experienta traita.

 

Notele: Igiena- 7

            Oral- 5

            Normal- 5 ( o salveaza doggy)

            Aspect general: 6

            FK- Nu am incercat

           GFE - 8

 

Am uitat sa va zic, in jurul sfarcurilor avea niste fire de par.

Recitind recenzia domnului dudescu am impresia ca eu am fost la cu totul alta fata, ceea ce se poate, dar numarul la care am sunat este cel din titlul topicului iar domnisoara s-a prezentat Carmen

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

cum poti nota GFE cu 8 pt o asa experienta? sti ce inseamna GFE? ii induci in eroare pe altii.

 

 

GFE-ul se referă la modul în care dameza îţi vorbeşte şi se comportă cu tine, iar la acest capitol Carmen este destul de OK: nu te repezeşte, povesteşte cu clientul, pe alocuri e chiar întăritoare (se pare că nu şi de penis...). Pe acest punct deci, notele de la postările 6 şi 7 se confirmă.

Înainte să mă înscriu pe nimfomane, am fost la ea de vreo două ori, însă doar pentru masaj erotic; nu mai ţin minte cât am achitat. Oricât m-ar da pe mine însă, din când în când, banii afară din casă, mi s-a părut excesiv să arunc pe fereastră 400 lei, acesta fiind şi atunci tariful damezei pentru finalizare "prin contact".

Carmen are un corp destul de frumos, însă faţa o dezavantajează masiv, mie mi s-a părut pur şi simplu urâtă. Pentru masaj erotic este acceptabilă, ea executând această activitate cu destul de multă îndemânare. Din câte îmi amintesc, îmi destăinuise că făcuse ceva cursuri în domeniu (doar masaj) şi, sincer, afirmaţia se regăsea cât de cât în prestaţia ei.

În opinia mea, a cheltui 400 lei pentru o activitate sexuală cu această domnişoară este o pierdere iremediabilă. Tariful ei corect de piaţă ar fi un 130 lei pentru o finalizare, şi maximum 200 lei la două ejaculări, dacă stau bine şi mă gândesc poate chiar 100 cu 150. Sex, nu masaj erotic.

Împreună cu Carmen, care este matroana stabilimentului, s-au perindat în timp pe acolo diverse fufe, însă prestaţia generală a aşezământului este sub media Clujului, din punctul meu de vedere. Au fost chiar indicii pe aici (nu mă mai obosesc să caut topicul) al unei domnişoare - nu Carmen - a cărei păsărică puţea de parcă se împreunase cu un sconx, fireşte din cauza vreunei ciuperci.

Dacă nu mă înşel, Carmen mai era cunoscută cu apelativul de Maya.

 

Având în vedere că titlul este sec, îl rog pe g2br13l să-l completeze punând înaintea numărului de telefon acest text: "Cuib pe Maramureşului (Carmen şi compania) - "

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

 

...

Dacă nu mă înşel, Carmen mai era cunoscută cu apelativul de Maya.

...

 

Da tanchistule, ai dreptate.

Carmen, ca si maseuza, avea numele de scena Maia. Primul salon unde a lucrat, cu vreo 6 ~ 7 (?) ani in urma, era unul situat la mansarda unei case de pe strada Traian (intre intersectia acesteia cu str. Bucuresti, respectiv cu str. Haiducului, aproximativ vis-a-vis cu str. Vrabiilor). Ea, la acel salon, era "ratusca cea urata".

NOTA: a nu se confunda cu inegalabila Maya ce a activat in cuibul de la Interservisan (bine, cuibul, cum se stie a avut mai multe locatii, atat anterioare, cat si ulterioare), Maya, o bunaciune de fata, singura din acel cuib care avea in index si GFE aproape de maxim.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...