Sari la conținut

0734260775 - diferite masaje in anunt

mandinga

Postări Recomandate

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

da, i tzeapa.

arata bine ca milf, dar servicii teribile, are o multime de anunturile si telefoane.

i gen ca foloseste faptul ca arata bine sa trage de nas (pula) clientii si ofera servicii sub 0.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

un link ceva? sau cum putem sa gasim topicul?

din punctul meu de vedere e simplu :

te lasa sa o futi? da? bun!

te lasa sa termini pe fata ei? da? tot ce vreau de la ea.

edit : ca pret mi-a zis 100 de lei pe sedinta.

nu a specificat nimic de servicii sexuale la telefon ci ca la prima sedinta ajungem sa ne cunoastem.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Anca din Str. Harsova polueaza piata de masaje de mai bine de 6 ani.

Pozele sunt puse la deruta , sa muste guvizii.

Masaj :6

Atitudine : 5

No sex , no mangaieri.

Pierdere de timp si de bani !

• Like 10
  • Minus 6
Postat

adevarat ce zice regatron

si totusi de atatia ani e inca pe piata

probabil ca or fi multi care nu cred pana nu vad cu ochii (pula) lor ce se intampla (sau ce nu se intampla din ce si-ar dori ei sa se intample mai degraba)

• Like 2
Postat

e VARZA si ca serviciul de msaj si ca atitudine iar servici sexuale nu ofera . cred ca are peste 15 nr de telefon sub care a lucrat . are o bruma de clienti pt ca pacaleste lumea care nu citeste acest forum , prin schimbarea permanenta a nr de telefon si poze

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare!

Am fost de mai multe ori la ea si masajul mi s-a parut ok.

E o doamna si nu ofera servicii sexuale. Daca vreti sex cautati in alta parte. De fiecare data cand am fost mi-a spus ca nu ofera servicii sexuale si nici sa insist. Este moarta dupa oamenii culti, cu studii, destepti si cu multi bani. Daca va incadrati poate iese o idila intre voi si atunci aveti si voi sanse.

Multa bafta!

• Oras:București
Postat

Salutare!

Am fost de mai multe ori la ea si masajul mi s-a parut ok.

E o doamna si nu ofera servicii sexuale. Daca vreti sex cautati in alta parte. De fiecare data cand am fost mi-a spus ca nu ofera servicii sexuale si nici sa insist. Este moarta dupa oamenii culti, cu studii, destepti si cu multi bani. Daca va incadrati poate iese o idila intre voi si atunci aveti si voi sanse.

Multa bafta!

O recenzie? Cum arata doamna? Plătit?

Mulțumesc.

• Oras:București.
  • Oras:București.
Postat

Am fost si eu.

Are 40-45 ani.

Lucrează de mult,își tot schimbă numerele de telefon.

Fizic: 1.65 cm 60 kg blonda. Fața:7 Corp:6 genul milff.

Servicii:doar masaj,nu face sex,nici macar oral.

Tarif: 150 ron din ce imi aduc aminte.

Nu merita daca vrei o parere.

• Like 4
Postat

Are poze in anuntul si sunt reale. Poti sa o vezi acolo cum arata. Eu zic ca arata superb. Nu stiu exact ce va doriti voi de la un masaj, dar mai mult de un masaj nu primiti. Se poate vorbi cu ea, este comunicativa si deschisa la diverse subiecte. Eu am avut discutii interesante cu ea. Are un aparat de facut masaj, daca o rugati frumos sa il foloseaca este super. Are 42 ani si arata super pentru varsta ei. Ii place sa faca miscare si este atrasa de ezoterism (mie asta nu imi place la ea),  mai mult catre cultura si doctrina japoneza.

Am platit amenda 100 lei/ora. 

Postat

,,Cultura si ,,doctrina'' japoneza si le-a insusit in tinerete cand a fost dansatoare in Japonia.Am fost la ea cu mai multi ani in urma si mi-a povestit ca a lucrat intr-un bar de noapte in Japonia prin anii 90.Asta cu lucratu-ul,hai sa fim seriosi! Mi-a spus o fata care a fost acolo ,nu te obliga nimeni,dar daca nu se futea  pe bani,tot ce castiga se ducea pe chirie si pe mancare.Vrea sa para culta dar nu-i iese.Masajul prestat este o banala frectie cu crema.I-am spus ca vreau ,,mai in forta'' si mi-a cerut bani in plus,nu mai retin suma,a fost demult.Femeia arata bine iar in tinerete cred ca a fost o frumoasa dar,atat,nimic notabil.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

0733122371

Numar nou, preluat din AT.

150 Lei.

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Am fost eu anul trecut, Str.Dristorului blocul de garsoniere... garsoniera la parter....  Am vorbit cu ea la telefon ne am inteles la companie intimă cu 300 lei, am ajuns in garsoniera si i am cerut si eu cateva detali referitor la serviciile ei de companie, apoi sa nu apuc sa platesc si sa începem cu scandaluri.... Si bine am facut... Bai fratilor a inceput cu niste estericale.... ca ea nu face oral decat protejat si ca ia face doar o singura finalizare... ce sa va spun are niste ifose de spui ca este cel putin Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin..  am plecat rapid, imi venea sa ii trag un mare pumn direct in gura..., are niste gesturi si impresi in ea de superioritate de femeie cultă cu studi înalte... dar săracă este vai de capul ei

Lasa de dorit caracterul, comportamentul si vocabularul ei...

Sa fim sinceri daca era ceea ce vrea sa para , nu mai sugea atâtea puli si nu mai făcea atâtea masaje...  

• Mersi 1
Postat

Aaaa,a inceput sa puna curul la bataie.Eram curios cat o sa mai mearga cu vrajeala asta ieftina si cu frectia jalnica cu ulei...Cum scoate foamea,ifosele din fostele prostituate.Bine si noi clientii suntem fraieri ca acceptam asa ceva.Nu-mi place sa vorbesc urat despre prestatoare,decat cand sunt obraznice si ofera servicii proaste,dar cand imi aduc aminte ce aere de mare doamna avea,de parca iti facea ea un favor...

• Membru Premium
Postat

Finalmente, are meniu extra sau nu ? 

🤔😋

• Like 4
  • Minus 4

• Membru Premium
Postat

Am developat si pozele...hmmm😉🙃🙃😄😃

261043831.jpg

260722031.jpg

263028721.jpg

263028731.jpg

262290631.jpg

263030711.jpg

263031241.jpg

263031451.jpg

• Like 4
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...