mandinga Reputație: 106 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2017 http://anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/refresh-autentic-masaj-shiatsu-acupunctura-fara-ace-pe-meridiane-energetice_46977521.html?l=8ba3f91d14857007749d0d8f7b5e3e01 o cunoaste cineva pe doamna? arata bine asa la prima vedere si ceva din mine parca ar dori sa ii faca un tratament facial 1 2
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Postat Septembrie 27, 2017 da, i tzeapa. arata bine ca milf, dar servicii teribile, are o multime de anunturile si telefoane. i gen ca foloseste faptul ca arata bine sa trage de nas (pula) clientii si ofera servicii sub 0.
cinestie Reputație: -39 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2017 Are topic cu recenzii, cred ca in urma cu doi ani a fost deschis
alexutzukiss Reputație: 173 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:out Oras:out Postat Septembrie 27, 2017 ceva preturi?
mandinga Reputație: 106 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 28, 2017 un link ceva? sau cum putem sa gasim topicul? din punctul meu de vedere e simplu :te lasa sa o futi? da? bun!te lasa sa termini pe fata ei? da? tot ce vreau de la ea. edit : ca pret mi-a zis 100 de lei pe sedinta.nu a specificat nimic de servicii sexuale la telefon ci ca la prima sedinta ajungem sa ne cunoastem. 1 2
coolguy82 Reputație: 113 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:acasa la mine Oras:acasa la mine Postat Septembrie 28, 2017 daca nu a zis nimic de alte servicii decat masaj nu cred ca face 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Anca din Str. Harsova polueaza piata de masaje de mai bine de 6 ani.Pozele sunt puse la deruta , sa muste guvizii.Masaj :6 Atitudine : 5No sex , no mangaieri.Pierdere de timp si de bani ! 10 6
dldandan Reputație: 516 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 adevarat ce zice regatronsi totusi de atatia ani e inca pe piataprobabil ca or fi multi care nu cred pana nu vad cu ochii (pula) lor ce se intampla (sau ce nu se intampla din ce si-ar dori ei sa se intample mai degraba) 2
adrian rino Reputație: 37 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2017 Confirm. E o mizerie de femeie. 2
alexutzukiss Reputație: 173 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:out Oras:out Postat Septembrie 29, 2017 ai fost la ea?
carolanjou Reputație: 597 Postat Septembrie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 30, 2017 e VARZA si ca serviciul de msaj si ca atitudine iar servici sexuale nu ofera . cred ca are peste 15 nr de telefon sub care a lucrat . are o bruma de clienti pt ca pacaleste lumea care nu citeste acest forum , prin schimbarea permanenta a nr de telefon si poze 1
ionut76 Reputație: 87 Postat Decembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2017 Salutare!Am fost de mai multe ori la ea si masajul mi s-a parut ok.E o doamna si nu ofera servicii sexuale. Daca vreti sex cautati in alta parte. De fiecare data cand am fost mi-a spus ca nu ofera servicii sexuale si nici sa insist. Este moarta dupa oamenii culti, cu studii, destepti si cu multi bani. Daca va incadrati poate iese o idila intre voi si atunci aveti si voi sanse. Multa bafta!
giancarlo67 Reputație: 13 Postat Decembrie 1, 2017 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 1, 2017 Salutare!Am fost de mai multe ori la ea si masajul mi s-a parut ok.E o doamna si nu ofera servicii sexuale. Daca vreti sex cautati in alta parte. De fiecare data cand am fost mi-a spus ca nu ofera servicii sexuale si nici sa insist. Este moarta dupa oamenii culti, cu studii, destepti si cu multi bani. Daca va incadrati poate iese o idila intre voi si atunci aveti si voi sanse. Multa bafta!O recenzie? Cum arata doamna? Plătit?Mulțumesc.
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Decembrie 1, 2017 Oras:București. Oras:București. Postat Decembrie 1, 2017 Am fost si eu.Are 40-45 ani.Lucrează de mult,își tot schimbă numerele de telefon.Fizic: 1.65 cm 60 kg blonda. Fața:7 Corp:6 genul milff.Servicii:doar masaj,nu face sex,nici macar oral.Locatie:La Baba Novac,pe strada Hirsova.Tarif: 150 ron din ce imi aduc aminte.Nu merita daca vrei o parere. 4
ionut76 Reputație: 87 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2017 Are poze in anuntul si sunt reale. Poti sa o vezi acolo cum arata. Eu zic ca arata superb. Nu stiu exact ce va doriti voi de la un masaj, dar mai mult de un masaj nu primiti. Se poate vorbi cu ea, este comunicativa si deschisa la diverse subiecte. Eu am avut discutii interesante cu ea. Are un aparat de facut masaj, daca o rugati frumos sa il foloseaca este super. Are 42 ani si arata super pentru varsta ei. Ii place sa faca miscare si este atrasa de ezoterism (mie asta nu imi place la ea), mai mult catre cultura si doctrina japoneza.Am platit amenda 100 lei/ora.
alexandru www Reputație: 125 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 ,,Cultura si ,,doctrina'' japoneza si le-a insusit in tinerete cand a fost dansatoare in Japonia.Am fost la ea cu mai multi ani in urma si mi-a povestit ca a lucrat intr-un bar de noapte in Japonia prin anii 90.Asta cu lucratu-ul,hai sa fim seriosi! Mi-a spus o fata care a fost acolo ,nu te obliga nimeni,dar daca nu se futea pe bani,tot ce castiga se ducea pe chirie si pe mancare.Vrea sa para culta dar nu-i iese.Masajul prestat este o banala frectie cu crema.I-am spus ca vreau ,,mai in forta'' si mi-a cerut bani in plus,nu mai retin suma,a fost demult.Femeia arata bine iar in tinerete cred ca a fost o frumoasa dar,atat,nimic notabil. 1
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Mai 15, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 15, 2021 0733122371 Numar nou, preluat din AT. 150 Lei. 4 4
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Mai 15, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 15, 2021 https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-masaj-kDYL23#b3QxO1 4 4
new_cont_users Reputație: 252 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2021 Am fost eu anul trecut, Str.Dristorului blocul de garsoniere... garsoniera la parter.... Am vorbit cu ea la telefon ne am inteles la companie intimă cu 300 lei, am ajuns in garsoniera si i am cerut si eu cateva detali referitor la serviciile ei de companie, apoi sa nu apuc sa platesc si sa începem cu scandaluri.... Si bine am facut... Bai fratilor a inceput cu niste estericale.... ca ea nu face oral decat protejat si ca ia face doar o singura finalizare... ce sa va spun are niste ifose de spui ca este cel putin Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin.. am plecat rapid, imi venea sa ii trag un mare pumn direct in gura..., are niste gesturi si impresi in ea de superioritate de femeie cultă cu studi înalte... dar săracă este vai de capul ei Lasa de dorit caracterul, comportamentul si vocabularul ei... Sa fim sinceri daca era ceea ce vrea sa para , nu mai sugea atâtea puli si nu mai făcea atâtea masaje... 1
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Octombrie 7, 2021 https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-masaj-kDYL23#mD2Rw2 Madama are poze din ce in mai incitante. O fi invatat sa facă masaj ? ☺🤗😋 3 4
alexandru www Reputație: 125 Postat Octombrie 19, 2021 Postat Octombrie 19, 2021 Aaaa,a inceput sa puna curul la bataie.Eram curios cat o sa mai mearga cu vrajeala asta ieftina si cu frectia jalnica cu ulei...Cum scoate foamea,ifosele din fostele prostituate.Bine si noi clientii suntem fraieri ca acceptam asa ceva.Nu-mi place sa vorbesc urat despre prestatoare,decat cand sunt obraznice si ofera servicii proaste,dar cand imi aduc aminte ce aere de mare doamna avea,de parca iti facea ea un favor...
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Octombrie 19, 2021 Finalmente, are meniu extra sau nu ? 🤔😋 4 4
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Noiembrie 2, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Noiembrie 2, 2021 Am developat si pozele...hmmm😉🙃🙃😄😃 4 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum