Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

O scurta relatare a ultimei mele vizite la salonul VIP Obsession:

 

Am folosit unul din numerele de pe www.vip-obsession.ro. Am fost indrumat catre adresa din Bulevardul Unirii nr.16 din dreapta cafenelei Coffee & Dreams.

 

In salon, la receptie, m-a intampinat o tipa extrem de draguta si amabila, care mi-a prezentat pe scurt paleta de servicii pe care o stiam deja de pe forum. Varianta preferata de mine a fost masaj erotic nud 200 lei/h.

 

Am fost invitat in una din camerele de masaj pentru a mi se prezenta fetele, intrucat in receptie urma sa soseasca alt client (un + pentru confidentialitate). 

 

Camera in care am fost invitat avea un pat mare si parea curata. Desi holul era luminat cu clasica lumina rosie obscura, camera de masaj era destul de puternic luminata, ceea ce te scotea putin din atmosfera creeata initial. Dupa cateva minute au sosit 3 fete: 2 inalte si una de inaltime medie. Desi la corp aratau destul de bine, la fatza nu m-a inspirat niciuna, asa ca am ales sa nu raman, spre surprinderea receptionerei.

 

Note:

 

Locatie:9 (nu pot puncta decat de am vazut: receptie, hol, o camera de masaj).

Receptionera: 10

Confidentialitate:10

Fete:5

Masaj erotic: N/A

 

Concluzie

 

Parerea mea: Degeaba ai o locatie luxoasa daca nu ai si fete pe masura. Gusturile pot fi insa diferite de la client si unii ar putea fi multumiti.

 

 

 

 

  • Like 2
Link spre comentariu

Am vizitat si eu salonul de 3 ori la inceptul anului. Din trei vizite am ramas o singura data.

La prima vizita era doar o domnisoara disponibila pe care nu as fi lasat-o sa ma maseze nici daca ma platea. 

La a doua vizita din 4 domnisoare am ales-o pe singura care era acceptabila. O bruneta inalta si slaba. Mi-a facut un masaj de relaxare banal si un masaj erotic bunicel. Din pacate a fost foarte distanta si putin implicata. Atingeri doar pe corp. A parut dezamagita ca am finalizat mai greu. 

La a treia vizita erau 3 domnisoare din care iarasi nu am putut alege nimic.

 

Din pacate daca nu aduc fete mai ok, nu merita vizitati. Receptionera era mult mai tentanta decat oricare din fetele disponibile pe parcursul celor trei vizite.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Zilele trecute le-am facut o vizita. Intrarea prin spate (unde te duce Waze-ul) nu e deloc evidenta, un apartament in renovare pe la etajul 7, roaga-te sa mearga liftul ...

 

In fine, am cunoscut-o pe Amalia (corp ok, fund mare). Din pacate, a fost cea mai dezamagitoare experienta la un salon de masaj: plictisita, totul facut in sictir, masaj max 10 min de 2 lei, raspunsuri rautacioase de ti se taie tot, ridicat tonul ... Atitudinea fata de client execrabila, parca lucra la anaf.

Platit o ora, plecat neterminat in 30 min. 300 lei aruncati aiurea.

 

Nu stiu daca ati mai intalnit-o, dar nu o recomand, de evitat total...Celelalte fete poate sunt mult mai ok, dar cu asemenea specimene in salon, nu cred ca o sa mai calc vreodata.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...