Sari la conținut

Draga domnule client


zaqueen

Postări Recomandate

Draga domnule client,

 

(Scrisoare deschisa tuturor clientilor saloanelor de masaj erotic)

 

Poate esti incepator, poate ai venit la masaj de mai multe ori decat ai vrea sa-ti amintesti. Poate nu stii "cum merge treaba", poate ai uitat. Asa ca iti aduc aminte / iti spun acum ce trebuie sa faci (cu liniuta de la capat ca pentru blonde):

- suna inainte! Poate nu avem fete/loc disponibil pentru tine. Nu am vrea sa astepti o vesnicie in receptie sau sa risti sa te intalnesti cu alti clienti. Sau poate nu stii preturile si ai fi vrut "dincolo ca era mai ieftin". Avem intotdeauna o receptionera sa-ti raspunda la intrebari.

- incearca sa ajungi la ora stabilita! Nu am vrea sa ne dai peste cap programarile. Nu neaparat ca ne deranjezi pe noi, dar iti deranjezi si confratii care vor avea programarile decalate din cauza ta. Si din nou, nu vrem sa te intalnesti cu alte persoane prin receptie sau holuri.

- daca ai facut programare cu o anumita domnisoara, nu te razgandi cand ajungi la noi. E posibil ca domnisoara sa fi pierdut alt client datorita indeciziei tale.

- in timpul prezentarii nu ne apucam sa-ti raspundem in grup ca la gradinita. Si nici nu ne place sa stam in picioare jumatate de ora pana te hotarasti cu ce fata vrei sa faci masajul. Nu te insori (iar).

- stim ca nu ti se aplica tie, dar mentionam pentru ceilalti: flocii nu sunt sexy! Si nici confortabili la masaj. Nu vrem sa-l inecam pe ala mare in ulei ca tu sa nu simti senzatia de epilat in timpul masajului. Si nici sa fim tentate sa impletim codite mici acolo jos. Daca nu vrei sa-l epilezi / razi, macar tunde bretonul. E ok si pentru igiena ta.

- tot pentru ceilalti, ca tu stii deja: un dus inainte de masaj ar fi perfect! Nu doar pentru mirosul masculinitatii tale feroce, dar si pentru masaj. Uleiul intra mult mai bine in piele si hidrateaza mai bine daca pielea a fost dusata inainte. Plus ca alea 5-7 minute ne ajuta enorm sa ne pregatim pentru masaj (schimbat, dusat, parfumat, eventual mancat, fumat jumatate de tigara, condus alt client daca nu am avut timp de astea inainte). Doar ne vrei concentrate doar pentru tine, nu cu gandul ca nu am apucat sa beau o gura de apa de 3 masaje.

- masaj de relaxare, body massage si masaj erotic. Asta este ordinea si preferam sa o mentinem. In timpul relaxarii putem sa ne cunoastem, iti descopar corpul si punctele sensibile iar tu, pe langa relaxare, te obisnuiesti cu atingerile mele.

- te rog sa nu te misti prea mult in timpul masajului de relaxare. Nu sunt nici la rodeo si nici tu nu simti masajul.

- nu-mi cere sa-ti fac masaj puternic. Se numeste "de relaxare" nu "de rupt oasele". Plus ca ma oboseste si nu voi mai avea energie pentru erotic.

- nu pune intrebari prea personale. Nu-ti voi spune numele real, unde locuiesc si cu cine. Iar intrebarile de genul "de ce faci asta?" "Ce vei face dupa?" "Dar de ce nu iti iei un job normal?" iti dai seama ca nu sunt de spus.

- fac doar masaj erotic! Nu ma stresa cu extra servicii si negocierea pretului. Nu sunt de vanzare! Daca insisti, nu faci decat sa ma enervezi si sa-mi doresc sa termini cat mai repede ca sa scap de negocierile tale.

- nu ma atinge in zona intima daca nu te-ai spalat pe maini inainte de masaj. De asemenea, nu incerca sa "bagi un degetel" pana la cot. Doare! La fel si lindicul daca ii dai bobarnace. Inclusiv sanii sunt sensibili. Si nu dau lapte indiferent cat tragi de ei.

- intelege ca fiecare fata are limitele ei. Nu toate accepta sa fie atinse prea mult. Daca spune nu, pai e nu! De asemenea, nu pune mainile pe fata sau parul meu. Intentionez sa le mentin fara ulei sau alte chestii care mi-ar face fata sa explodeze de monstruleti. Si nici timp / chef sa imi refac machiajul sau sa ma spal pe par dupa fiecare masaj nu am.

- nu ma intreba daca imi place sau sa-mi cer sa am orgasm. Personal, in 6 ani in jobul asta, nu am avut niciodata orgasm in masaj. Si nu sunt frigida. Nu vorbesc despre tine, ci despre ceilalti care nu se pricep absolut deloc sa puna mana pe o femeie; cum sa le spui ca te zgarie pe creier cum incearca ei sa te "mangaie" jos. Te mai mint ca ma simt bine, mai gem sa te excit, eventual ma ud ca sa nu ma doara prea tare ce incerci tu sa faci acolo, dar nu... nu imi place.

- "doar capul putin" sau "stai linistita ca nu intru" sunt excluse! Nu suntem chiar atat de naive incat sa te credem. Niciodata nu crede un barbat excitat!

- nu te pune peste mine. Ai cel putin dublul greutatii mele, nu e foarte ok sa te simt cum te lasi cu toata "subtirimea" ta peste mine.

- nu ma impresionezi cu nimic daca te abtii sa nu termini. Am destula experienta incat sa imi dau seama despre asta. Risti sa primesti "un frecat in viteza" sau sa pleci neterminat.

- incearca sa te incadrezi in timp. Decalezi alte programari si noi ne alegem cu penalizare pentru ca nu te-am grabit sa te imbraci.

- incearca sa nu stai 5 ani in dus! Nu esti acasa. Uleiul se duce cu un dus fierbinte si sters bine cu prosopul dupa. Iar senzatia "ca nu s-a dus uleiul" este de fapt senzatia de piele hidratata.

- nu imi lasa urme (muscaturi, zgarieturi etc) pentru ca nu vreau nici eu sa ma duc acasa si sa gasesc justificari pentru lupta cu jaguarul care (din pacate) nu are 4 roti.

- nu imi lasa numarul de telefon, cartea de vizita sau altceva de genul. Vor ajunge la gunoi. Poti, in schimb, sa-mi lasi un cadou. Noi lucram pe comision care nu este atat de mare pe cat crezi.

- nu-mi cere numarul de telefon sau alte date de contact. Munca e munca si viata personala e personala. Nu le amestec. Si nici nu imi doresc sa faci vreun gest in cazul in care ma vezi in afara programului. De aceea, nici eu nu te cunosc daca te vad prin oras.

- daca ai frustrarile tale, nu le descarca pe mine. Nu cred ca sunt vinovata sa te razbuni pe mine ca te-a enervat seful tau. Nici eu nu "iti rup picioarele" ca m-a enervat clientul de dinaintea ta.

- daca esti rupt de beat... du-te acasa sa dormi!

- daca nu te-ai inteles cu una din domnisoare, nu inseamna ca toate sunt la fel. Fetele sunt alese sa fie diversificate la fel ca gusturile voastre.

- imi ajustez atitudinea fata de atitudinea ta. Daca nu ma comport intr-un mod dragut, ai putea sa te intrebi daca tu te comporti ok

- nu sunt marfa de pe raft! Sunt o fiinta umana asa ca tine. Nu uita asta! Prestez un serviciu, nu sunt un obiect inchiriat cu ora.

- nu veni fix la inceperea programului si nici la finalul lui. Nu sunt momente in care sa oferim cele mai bune servicii.

 

Sigur tu esti un client minunat si stii cum sa te comporti si ce asteptari sa ai de la noi asa ca astea au fost scrise pentru ceilalti care mai au de invatat. Si tot pentru ei mai poti adauga tu (sau sa revin eu) cateva sfaturi. Pentru ca (nu?!?) suntem o comunitate si ne respectam unii pe ceilalti!

 

Te pup!

  • Like 19
Link spre comentariu
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere

Un ghid foarte bun! Felicitari!

 

O sa-l citesc si recitesc. Dar ce mi-a sarit in ochi la prima citire. Cred ca trebuia sa folosesc ochelari de protecti sau chiar masca de sudura ca este mai mare.

Stiu ca este o afacere! Dar si eu vreau sa primesc ceea ce-mi place sau serviciile promise. Poate nu le cer la calitate maxima dar la un nivel mediu nu crezi ca ar fi bine sa le primesc?

 

 

Si acum sa le luam pe rand:

 

"- nu ma impresionezi cu nimic daca te abtii sa nu termini. Am destula experienta incat sa imi dau seama despre asta. Risti sa primesti "un frecat in viteza" sau sa pleci neterminat. "

Pai de ce sa ma termini asa repede cand stiu ca mai sunt 20-30 de minute pana se termina timpul? De ce sa ma pacalesti si sa plec cand as putea sa mai stau? Sau poate tocmai nu ma abtin dar frecatul tau in viteza ma doare si mi-a fugit excitarea. Cum si pasarica ta are nevoie de finete asa nu am eu nevoie de un frecat in viteza.

 

"- nu veni fix la inceperea programului si nici la finalul lui. Nu sunt momente in care sa oferim cele mai bune servicii. "

Pai atunci de ce nu micsorezi programul? Daca este program inseamna ca in intervalul respectiv trebuie sa oferi aceleasi servicii. Oare pretul este mai mic la inceputul si la sfarsitul programului? Cand te duci la magazin la prima ora si cumperi un pachet de tigari gasesti mai putine tigari in pachet? Cornul are mai putina ciocolata in el cand inchide la Mega? Eu inteleg ca a inceput programul si toata lumea este pregatita. Ca baia este curata, ca au fost schimbate asternuturile, ca fetele sunt pregatite si multe altele. Ca mai sunt scapari inteleg si le accept. Dar prestatia ta de ce sa fie mai proasta la inceput? 

Imi dau seama ca probabil tot voi trebuie sa aranjati totul pe acolo si seful va cere tot mai multe dar si noi venim la inceput si la sfarsit ca atunci putem si dorim si noi ce-i mai bun.

 

"- .... Poti, in schimb, sa-mi lasi un cadou. Noi lucram pe comision care nu este atat de mare pe cat crezi. "

Pai poate o sa-ti las un cadou daca ma faci sa revin la tine si daca serviciile oferite de tine merita sa las cadou. Dar daca vin la inceputul si la sfarsitul programului merita sa-ti las cadou? Daca tu ma masezi in dorul lelii merita sa-ti las cadou? Daca tu incerci sa scapi de mine cat mai repede merita sa-ti las cadou? Daca cearsaful e plin de ulei de la altii merita sa-ti las cadou? Daca uiti de partea erotica a masajului perita sa-ti las cadou? 

  • Like 10
Link spre comentariu

Da, ai dreptate! Meriti sa primesti serviciile pe care le-ai platit. Dar, cum nu toti clientii sunt cei mai ok, nici toate domnisoarele nu pot fi ok. Ghidul a fost facut din punctul meu de vedere si sunt constienta (si imi dau si silinta) ca trebuie sa ofer servicii de calitate ca sa primesc respectul cerut. Nu am cum sa reprezint toate fetele din bransa si ar fi trebuit sa mentionez si asta.

Tot pe rand:

- ma refeream strict la cei care se abtin sa nu termine. Personal, nu sunt genul care, imediat dupa ce te-ai intors, sa ma apuc sa "ti-o frec". In afara de intinsul uleiului, nu pun mana pe Marele Mare decat daca nu ai terminat si mai sunt 10 minute din ora, timp in care trebuie sa-ti faci si dus si sa te imbraci. Repet, asta fac eu si in conditiile in care nu am motive sa te grabesc.

- sa spunem ca programul incepe la ora 12. Nu toate fetele ajung fix la 12 la salon, nu toate sunt spalate/epilate, nu toate si-au baut cafeaua. Da, intr-o lume ideala, ar fi totul ok. Cand tocmai s-a deschis la magazin, nu cred ca vanzatoarea are cel mai frumos zambet. Iar comparatia cu cornul de la Mega... din nou... nu suntem obiecte... Si programul il stabileste conducerea salonului.

- daca te-ai oferit sa imi lasi numarul de telefon, tind sa cred ca ti-a placut compania mea si ca ai vrea sa ma revezi. In conditia asta am spus de cadou ;)

 

Multumesc de feedback! Asa poate explic mai bine ce am vrut sa spun initial.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere

Am inteles! Ai mare dreptate. Cam tot ce ai spus mi se par lucruri de bun simt pe care eu ca client trebuie sa le respect (indeplinesc). Logic ca si eu ma asept ca maseuza pe care o aleg sa se ridice cel putin la un nivel mediu din toate punctele de vedere. 

Imi dau seama ca asa cum te tratez eu pe tine ca maseuza cam acelasi raspuns o sa primesc din partea ta (sau asa ar trebui sa fie). Poate uneori nu primesc din partea maseuzei raspunsul pe care-l astept si sunt considerat inca unu care trebuie sa plateasca si sa plece fara sa primeasca ce asteapta. Multe nu-si dau seama ca eu daca ma simt bine o sa ma intorc si ma castiga de client fidel.

 

La felul cum gandesti sper sa fi ajuns in vizita la tine sau sa ajung in viitorul apropiat.

Link spre comentariu

Nu, nu intentionez sa spun nici numele salonului si nici pe al meu.

Scrisoarea este ca un fel de raspuns la mai multe recenzii (reale sau nu) care au aparut in ultima vreme (si nu numai aici).

@tendoi: poate avem multe cerinte dar parca sunt mai omenesti ca ale voastre.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere

Ce am uitat sa adaug: sunt multe maseuze care considera ca masajul erotic este ungerea cu ulei parfumat si o frecare rapida. Ca sa ridice pretentii trebuie sa inteleaga si ele ca masajul erotic inseamna mai mult.

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Draga domnule client,

 

(Scrisoare deschisa tuturor clientilor saloanelor de masaj erotic)

 

...

... Poti, in schimb, sa-mi lasi un cadou. Noi lucram pe comision care nu este atat de mare pe cat crezi.

...

Te pup!

 

Jenant, jenant, s-o ajuns sa ceri "mici atentii" ca frecatoare de pula in salon de masaj "erotic".

Vai si amar!

 

P.S.: chestia cu comisionul iarasi ii de "desene animate".

Nu-ti convine comisionul de la "salon" ia-ti catrafusele si du-te vanzatoare la aprozaru' din colt, ceea ce m-as indoi sa reusesti cu o astfel de atitudine, ca si acolo ai fi in stare sa pretinzi bacsisul ca fiind obligatoriu pentru fiecare client.

 

JENANT!!!

Link spre comentariu

@cafea_mare Da, sunt si foarte multe care nu stiu / nu vor sa faca un masaj erotic cum trebuie. Iar asta e si din motivul ca au fost invatate/obisnuite ca merge si asa. Si de catre clienti.

@altu2 La fel de jenant e sa lasi tips si la restaurant, nu?

Intre timp, reciteste paragraful. Nu am cerut / pretins bacsis. Si nici nu am spus ca e obligatoriu. Dar nu am pretentii sa intelegi atata vreme cat tu mergi la "frecatoare de pula" si nu la masaj erotic.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

...

@altu2 La fel de jenant e sa lasi tips si la restaurant, nu?

Intre timp, reciteste paragraful. Nu am cerut / pretins bacsis. Si nici nu am spus ca e obligatoriu. Dar nu am pretentii sa intelegi atata vreme cat tu mergi la "frecatoare de pula" si nu la masaj erotic.

 

Cred ca cea(?) care trebuie sa reciteasca esti chiar tu insati.

Nu ai cerut/pretins, ai sugerat ... doar ca un cadou este bine venit avand in vedere faptul ca din comision nu castigi suficient.

Jenant, jenant, jenant!!!

 

P.S.: la restaurantele pe care le frecventez las bacsis pentru a complimenta personalul pentru serviciile bune prestate, nu pentru ca la intrare mi s-ar fi sugerat ca trebuie sa las un 10% ca salariile l-is mici, ca patronu' e un zgarciob.

Diferenta de ... optica (daca poti intelege asa ceva).

 

P.P.S.: legat de pretentiile tale fata de mine nici ca ma intereseaza catusi de putin. Cred ca diferenta intre noi e mult prea mare, cu scuzele mele pentru "micimea" ta (mi-a fost jena sa folosesc termenul <nimicnicia ta>).

 

P.P.S.: da ai dreptate, eu nu ma duc la saloane de masaj "erotic". Eu ma desfat in prezenta escortelor, escorte adevarate.

 

P.P.P.S.: nu te chinui sa-mi raspunzi ca oricum, de acolo unde tu te tarasti prin lume, e greu sa intelegi lucrurile din jurul tau.

Link spre comentariu
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni

in principiu unele chestii sunt de bun simt. dupa cum si ce-a zis cel dinaintea mea este. nu stiu care este comisionul sau cum se lucreaza la saloanele respective, in ce regim, dar din moment ce-ai acceptat nu incerca sa te scoti pe seama clientului. daca aia te jecmanesc ia-te la bataie cu ei.

altfel, nu traim nicicum intr-o lume ideala. asa cum tu nu ti-ai baut cafeaua la ora 12, asa nici toti clientii nu vor fi un model de comportament. serviciul prestat este unul cu grad foarte mare de subiectivism si prin urmare riscurile sunt de ambele parti. si ambele parti trebuie sa si-l asume. te-ajuta daca eu acum m-apuc sa ma plang ca ne priviti ca pe niste vite (pentru ca e normal sa se intample asa dupa ce-ti trec prin maini sute si mii de oameni), cand pentru noi mangaierea si atingerea senzuala presupune o serie intreaga de elemente adiacente? poti sa blamezi instinctul?

  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

@altu2 For you to insult me, first I have to value your oppinion. Stiu, jenant pentru mine, I don't!

 

Ai dat-o pe "romgleza" crezand ca esti mai convingatoare?

Gresit!

 

P.S.: sau trebuia sa raspund <Wrong>?

Link spre comentariu
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni

ah....si inca o idee, daca-mi permiti. esti unde esti si faci ceea ce faci exclusiv as putea spune din ratiuni financiare. pentru ca nu stii sa faci altceva care sa-ti aduca un venit asemanator sau nu vrei sa depui un alt tip de munca (probabil ore mai lungi, stres mai mult samd). pentru ca mi-e foarte greu sa cred ca atunci cand (mica fiind) ai fost intrebata ce-ai vrea sa te faci ai raspuns ca lucratoare intr-un salon de masaj erotic. ai acceptat compromisul de dragul remuneratiei, il accepti in continuare si prin urmare nu mi se pare corect sa gasesti clientii responsabili.

  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

ah....si inca o idee, daca-mi permiti. esti unde esti si faci ceea ce faci exclusiv as putea spune din ratiuni financiare. pentru ca nu stii sa faci altceva care sa-ti aduca un venit asemanator sau nu vrei sa depui un alt tip de munca (probabil ore mai lungi, stres mai mult samd). pentru ca mi-e foarte greu sa cred ca atunci cand (mica fiind) ai fost intrebata ce-ai vrea sa te faci ai raspuns ca lucratoare intr-un salon de masaj erotic. ai acceptat compromisul de dragul remuneratiei, il accepti in continuare si prin urmare nu mi se pare corect sa gasesti clientii responsabili.

 

Eh, pe dracu', ce compromis?

Ea face asta din convingere, dedicata fiind total meseriei, urmare a vocatiei pe care a constientizat-o si pe care o urmeaza.

 

Iar chestia cu remuneratia e total gresita.

Fata e nemultumita de comisionul ce-l primeste de la salon (asa cum singura a declarat), considerandu-l prea mic, asa incat in "epistola" adresata clientului virtual ii sugereaza sa aiba grija de "sufletelul" ei si ca si-ar dori un mic "cadou" lasat pe noptiera.

 

Jenant, jenant, jenant!!!

Link spre comentariu

@altu2 Nu te afli in targetul meu deci comentariile tale imi sunt de prisos.

@humanoid: partea cu tipsul am pus-o intr-un anumit context. Voi o scoateti din context si generalizati.

In anumite conditii poate sunteti priviti ca vite (sa folosesc termenul tau). Dar noi suntem de mult mai multe ori privite ca niste bucati de carne. E adevarat, unele doar atat sunt. Dar de ce generalizam?

Da, jobul l-am ales datorita remuneratiei. Cand m-am angajat, mi-am pus cateva targeturi pe care aproape mi le-am indeplinit. In momentul in care sunt bifate toate, voi renunta la job si voi avea o viata normala.

E putin spre imposibil ca o fata de 20 si un pic de ani sa castige la fel dintr-un job normal. Suntem in Ro, sa nu uitam!

Lucrez 16 ore pe zi, o zi da, o zi nu. Sunt destule ore si destul stress ca la un alt job. Nu cred ca intereseaza pe cineva si ce contine regulamentul de ordine interioara, dar sunt si alte lucruri pe care le facem pe langa "luatul banilor si frecatul in graba".

Nu gasesc clientii responsabili de marimea veniturilor mele. Depinde in primul rand de mine. Stiu foarte bine asta. Din acest motiv inca mai am clienti care vin sa faca masaj cu mine chiar daca m-au cunoscut acum 3-4-5 ani.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

Prima oara cand am inceput sa citesc am crezut ca e randunica.

Acum cred ca si zaqueen si cafea_mare sunt una si aceeasi persoana.Prea la obiect, prea structurate ambele mesaje, fara istoric ambele nickname-uri si in final isi dau dreptate.

Mai dati-va dreaq ca prea sunteti destepti amandoi.

  • Like 4
  • Minus 12
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

@altu2 Nu te afli in targetul meu deci comentariile tale imi sunt de prisos.

@humanoid: partea cu tipsul am pus-o intr-un anumit context. Voi o scoateti din context si generalizati.

In anumite conditii poate sunteti priviti ca vite (sa folosesc termenul tau). Dar noi suntem de mult mai multe ori privite ca niste bucati de carne. E adevarat, unele doar atat sunt. Dar de ce generalizam?

Da, jobul l-am ales datorita remuneratiei. Cand m-am angajat, mi-am pus cateva targeturi pe care aproape mi le-am indeplinit. In momentul in care sunt bifate toate, voi renunta la job si voi avea o viata normala.

E putin spre imposibil ca o fata de 20 si un pic de ani sa castige la fel dintr-un job normal. Suntem in Ro, sa nu uitam!

Lucrez 16 ore pe zi, o zi da, o zi nu. Sunt destule ore si destul stress ca la un alt job. Nu cred ca intereseaza pe cineva si ce contine regulamentul de ordine interioara, dar sunt si alte lucruri pe care le facem pe langa "luatul banilor si frecatul in graba".

Nu gasesc clientii responsabili de marimea veniturilor mele. Depinde in primul rand de mine. Stiu foarte bine asta. Din acest motiv inca mai am clienti care vin sa faca masaj cu mine chiar daca m-au cunoscut acum 3-4-5 ani.

 

Uuuups, ce-i aici duce in zona penalului.

Aritmetica de clasa a I-a:

20 - 5 = 15

 

15 ani aveai cand ai inceput "frecusul uleios"?

Nasol, pentru activitati in domeniul erotic legea prevede niste constrangeri privind varsta.

 

Hai, sa zicem ca am am uitat sintagma <si un pic> ce urma dupa 20 anisori.

S-o luam in considerare, un pic, si mai punem inca 2 anisori.

 

15 + 2 = 17

 

Uuups, nasol, tot nu se incadreaza in prevederile legale.

Nasol!

 

P.S.: am inteles.

Pe langa faptul ca cersesti cadouri mai esti si o penala cu activitate in domeniu (s-o dau pe romgleza, specialitatea ta: "underage").

Nasol!!!

 

In rest, spor!

 

P.P.S.: da-mi o adresa de fax sa-ti pun niste pagini din carti de marketing. Poate te ajuta sa-ti (re)creezi o imagine cel putin acceptabila.

Link spre comentariu

@altu2: revin, luand in considerare ca tu nu te afli pe lista de clienti al saloanelor de massj, nu te afli in targetul meu. Comentariile tale sunt complet neinteresante pentru mine. Si pentru ca nu te opresti, am sa te ignor. Nu ma ajuta cu nimic sa iti raspund pentru ca intotdeauna vei scoate din context ceea ce scriu. O viata minunata iti doresc!

@george: am avut cont acum vreo 4-5 ani dar am cerut stergerea lui datorita persoanelor ca altu2. In momentul de fata este singurul cont pe care il detin.

Nu cred ca il cunosc pe domnul Cafea dar cred ca nu m-ar deranja. E pe vibe-ul meu.

Desigur, nu ma astept sa fiu crezuta. Dar cel putin eu am constiinta curata.

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

@altu2: revin, luand in considerare ca tu nu te afli pe lista de clienti al saloanelor de massj, nu te afli in targetul meu. Comentariile tale sunt complet neinteresante pentru mine. Si pentru ca nu te opresti, am sa te ignor. Nu ma ajuta cu nimic sa iti raspund pentru ca intotdeauna vei scoate din context ceea ce scriu. O viata minunata iti doresc!

@george: am avut cont acum vreo 4-5 ani dar am cerut stergerea lui datorita persoanelor ca altu2. In momentul de fata este singurul cont pe care il detin.

Nu cred ca il cunosc pe domnul Cafea dar cred ca nu m-ar deranja. E pe vibe-ul meu.

Desigur, nu ma astept sa fiu crezuta. Dar cel putin eu am constiinta curata.

 

zaqueen, am sa continui, nu pentru a te "stoarce" pe tine de energie, ci pentru a pune in fata unor potentiali clienti ai tai, micimea ta in relationarea cu cei care iti pun banu' pe noptiera.

Ah, da, si sa nu uit, si cadourile pe care le soliciti suplimentar, avand in vedere ca ai comision mic de la salon, asa cum chiar tu ai spus in "epistola" ce deschide acest topic, si cadourile tot pe acceasi noptiera trebuiesc puse, banuiesc.

 

P.S.: cu underage (in romgleza, cum iti place) ai ceva de spus?

Cifrele sunt clare, da' ma gandesc ca poti "imbarliga" ceva in apararea ta.

 

P.P.S.: In atentia clientilor ce vor dori sa o viziteze pe zaqueen, nu uitati, pe langa pretul salonului, lasati-i si un cadou, ca fata are comision mic de la salon.

Link spre comentariu

  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni

@altu2 Nu te afli in targetul meu deci comentariile tale imi sunt de prisos.

@humanoid: partea cu tipsul am pus-o intr-un anumit context. Voi o scoateti din context si generalizati.

In anumite conditii poate sunteti priviti ca vite (sa folosesc termenul tau). Dar noi suntem de mult mai multe ori privite ca niste bucati de carne. E adevarat, unele doar atat sunt. Dar de ce generalizam?

Da, jobul l-am ales datorita remuneratiei. Cand m-am angajat, mi-am pus cateva targeturi pe care aproape mi le-am indeplinit. In momentul in care sunt bifate toate, voi renunta la job si voi avea o viata normala.

E putin spre imposibil ca o fata de 20 si un pic de ani sa castige la fel dintr-un job normal. Suntem in Ro, sa nu uitam!

Lucrez 16 ore pe zi, o zi da, o zi nu. Sunt destule ore si destul stress ca la un alt job. Nu cred ca intereseaza pe cineva si ce contine regulamentul de ordine interioara, dar sunt si alte lucruri pe care le facem pe langa "luatul banilor si frecatul in graba".

Nu gasesc clientii responsabili de marimea veniturilor mele. Depinde in primul rand de mine. Stiu foarte bine asta. Din acest motiv inca mai am clienti care vin sa faca masaj cu mine chiar daca m-au cunoscut acum 3-4-5 ani.

 

nu m-am referit la atentie/bacsis. aia ramane la latitudinea omului. sunt atatea situatii in care lumea ofera bacsis. nu am nimic impotriva lui, dar mi se pare un pic ciudat sa i se aduca aminte clientului de el. atat.

acuma....cateva remarci...cu voia dumitale.

bineinteles ca orice generalizare ascunde in ea si exceptii. eu nu am spus ca este bine sau rau ca suntem priviti asa, dar este un adevar. cei care lucreaza cu un numar foarte mare de oameni se imunizeaza si devin indiferenti la dorintele si nevoile unui individ. isi fac meseria si gata. medicii, de ex. e normal, este forma prin care aceste persoane se protejeaza fizic si psihic.

nu consider ca meseria pe care o practici tu acum este anormala. atata vreme cat exista o piata pentru ea, nu vad de ce ai considera-o aparte. nu te invidiez pentru faptul ca practici o meserie pe care tu insati o consideri anormala.

la 20 de ani cam pe nicaieri in lume nu se castiga munti de bani. referirea la romania nu isi are rostul. primul meu salariu a fost de 7 milioane. nu pot sa-ti spun la cat am ajuns ca te enervezi :)

programul de lucru si regulamentul de ordine interioara le-ai acceptat in momentul in care ai semnat. din pacate nu intereseaza pe nimeni, dupa cum nici pe tine nu te intereseaza situatia omului din fata ta. in teorie ar fi simplu, pentru ca omul vine sa se simta bine, sa aiba parte de placeri. dupa cum vezi insa, realitatea bate filmul mai mereu :)

repet, atata timp cat esti de acord ca ai un tel pe care vrei sa-l atingi, metoda pe care o urmezi este proprie si personala. nu intereseaza pe nimeni. daca-mi permiti o observatie, probabil ca ce l-a deranjat pe celalalt interlocutor a fost tonul deloc diplomatic (si chiar ironic pe alocuri) in care ti-ai exprimat doleantele (multe din ele cu argumente de bun simt). lucrul cu oamenii este foarte greu, probabil cel mai greu. mai ales in zona serviciilor. daca n-ai rabdare si tact cu ei - ghici ce? :) esti tanara, ai tot timpul in fata. un pic mai multa diplomatie :)

  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...