Vizitator mirela123 Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2012 Postat Decembrie 29, 2012 pustoaica fara prejudecati cu chef de viata 18 ani sani fermi ofer oral neprotejat si normal protejat Invata si tu odata ca **spam editat**ele nu au ce cauta pe forum!!Ban conform regulamentului. Daca ma insel si vrei sa ma convingi astept confirmare pe mail despre varsta ta. [email protected] (copie buletin , ca dupa datele de pe face esti din clasa a 10-a numai , deci nu ai 18 ani)
boieru Reputație: -377 Postat Decembrie 29, 2012 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 29, 2012 ei ei Mirela draga da regulamentu' l-ai citit?1.nu ai postat in sectiunea corecta2.vad ca esti din galati...prestezi acolo sau la Buc? daca rsp e Galati reciteste regulamentul de mai multe ori chiar...3.vorba aia...o poza face cat o mie de cuvinte...4.ai/n-ai locatie?esti noua in domeniu?ai mai profesat?la bunavointa unui moderator sa mute randurile de mai sus unde le este locul...daca or avea vre-un loc.
guest12 Reputație: -432 Postat Decembrie 29, 2012 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Decembrie 29, 2012 chiar crezi ca nu gasesc colegii de pe galati un loc liber pentru asemena prospatura!!
boieru Reputație: -377 Postat Decembrie 29, 2012 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 29, 2012 eu ma refeream: loc specific acestor baliverne...mi se pare bataie de joc pt cei ce au conceput site-ul(forumul) si cei care se ocupa de mentenanta sa vina d-soara si sa posteze total aiurea. eu am mereu in minte randurile scrise in regulament care zic ceva de genu...ii un privilegiu sa fi aici,nu un drept
Administrator pisicuts Reputație: 115113 Postat Decembrie 29, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 29, 2012 bine ai venit pe forum Mirela, asteptam mai multe detalii despre servicii,date de contact si fotografiips: mutat la orientare si consiliere
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 30, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 30, 2012 Nu verifica un moderator daca nu cumva este Maria123 care tocmai a fost banata din cauza varstei mai mica de 18 ani?Prea seamana anuntul.
guest12 Reputație: -432 Postat Decembrie 30, 2012 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Decembrie 30, 2012 Fac pariu ca ea este,chiar am vrut sa trimit pm lui pisic cu rugamintea de a face verificarea asta dar ma gandeam ca deja a facut-o el!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 30, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 30, 2012 nu sint moderatori on line deci o sa mai dureze un pic
guest12 Reputație: -432 Postat Decembrie 30, 2012 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Decembrie 30, 2012 Am elucidat misterul,este anca123 si maria123Am dovada...un sms pe telefonul meu,daca mi se cere il pot arata unui admin,moderator.
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2012 Postat Decembrie 30, 2012 Am elucidat misterul,este anca123 si maria123Am dovada...un sms pe telefonul meu,daca mi se cere il pot arata unui admin,moderator.Topic inchis!!Nr tel sters! PS: Draga Maria aca Anca: Ai fost banat de mai multe ori pentru ca **spam editat**ele nu au ce cauta pe forum!! Pana cand nu primesc dovezi pe adresa mea de mail (copie buletin) ca sa vad ca nu esti **spam editat** , de fiecare data voi proceda la fel.Mail: [email protected]
Postări Recomandate