Sari la conținut

EDITAT 2milioane ora oral si normal

Vizitator mirela123

Postări Recomandate

Vizitator mirela123
Reputație: 0
Postat

pustoaica fara prejudecati cu chef de viata 18 ani sani fermi ofer oral neprotejat si normal protejat

Invata si tu odata ca **spam editat**ele nu au ce cauta pe forum!!

Ban conform regulamentului.

Daca ma insel si vrei sa ma convingi astept confirmare pe mail despre varsta  ta. [email protected] (copie buletin , ca dupa datele de pe face esti din clasa a 10-a numai , deci nu ai 18 ani)

• Oras:cluj
Postat

ei ei Mirela draga da regulamentu' l-ai citit?

1.nu ai postat in sectiunea corecta

2.vad ca esti din galati...prestezi acolo sau la Buc? daca rsp e Galati reciteste regulamentul de mai multe ori chiar...

3.vorba aia...o poza face cat o mie de cuvinte...

4.ai/n-ai locatie?

esti noua in domeniu?ai mai profesat?

la bunavointa unui moderator sa mute randurile de mai sus unde le este locul...daca or avea vre-un loc.

• Oras:Neighbourhood
Postat

chiar crezi ca nu gasesc colegii de pe galati un loc liber pentru asemena prospatura!!

Postat

eu ma refeream: loc specific acestor baliverne...mi se pare bataie de joc pt cei ce au conceput site-ul(forumul) si cei care se ocupa de mentenanta sa vina d-soara  si sa posteze total aiurea. eu am mereu in minte randurile scrise in regulament care zic ceva de genu...ii un privilegiu sa fi aici,nu un drept

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

bine ai venit pe forum Mirela, asteptam mai multe detalii despre servicii,date de contact si fotografii

ps: mutat la orientare si consiliere

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Fac pariu ca ea este,chiar am vrut sa trimit pm lui pisic cu rugamintea de a face verificarea asta dar ma gandeam ca deja a facut-o el!!

Postat

Am elucidat misterul,este anca123 si maria123

Am dovada...un sms pe telefonul meu,daca mi se cere il pot arata unui admin,moderator.

Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat
Am elucidat misterul,este anca123 si maria123

Am dovada...un sms pe telefonul meu,daca mi se cere il pot arata unui admin,moderator.

Topic inchis!!

Nr tel sters!

PS: Draga Maria aca Anca: Ai fost banat de mai multe ori pentru ca **spam editat**ele nu au ce cauta pe forum!! Pana cand nu primesc dovezi pe adresa mea de mail (copie buletin) ca sa vad ca nu esti **spam editat** , de fiecare data voi proceda la fel.

Mail: [email protected]

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...