Sari la conținut

Traseista Baba Novac - Calea Turzii: 0746329243


Postări Recomandate


  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Am trecut cu bine prin postul Craciunului si eram cu chef de fetite. N-am programat nimic, n-am apelat la vreo dameza cunoscuta mie sau la vreuna despre care am citit aici fiind o perioada cu activitate slaba din acest punct de vedere, ci pur si simplu trecand pe langa Baba Novac am zarit o fetita la produs. Mi-au venit idei, am oprit si am chemat-o la interviu.

Tarifele comunicate:

  • - la pensiune: 200 lei/ora (150 taxa pentru futaiul care are totul inclus, mai putin anal + 50 lei tarif camera);
  • - in masina: 100 lei OP+NP sau 70 lei doar oral.

N-am rezistat tentatiei de-a negocia si mai ales de-a da o muitza scurta in masina si pentru 50 lei am hotarat sa cautam un locsor mai ferit si sa purcedem la actiune. Am mers undeva pe Turzii, pe o straduta in dreapta, langa niste blocuri noi si cu ceva santier in zona si fata s-a apucat de treaba. Achitat la inceput suma, aranjat scaunele masinii, pornit lejer caldurica si muzica si am poftit-o la supt.

Fata: o tigancusa mai evoluata, brunetica si cu accent de unguroaica, mica de statura, undeva la 162 - 164 cm si cam 50 kg maxim. Nu e noua prin zona, am mai vazut-o la Baba Novac si la inceputul podului (pe dreapta cum se urca) de langa restaurant Shanghai (C.Turzii) si cred ca in urma cu cativa ani a mai vizitat interiorul masinii mele pentru a ma gadila la outze. :P

Prestatia a fost multumitoare, un oral protejat bine executat cu tendinte de a o ascunde toata. Sia dat stradania sa ma satisfaca. Se mai foloseste un pic de mana dar i-am atras atentia sa se opreasca si s-a conformat. Desi era cam rece afara, ea era calda si la maini si mai ales in gurita. In timp de o sugea eu am ajuns cu mainele prin hainele ei, am gasit niste sani destul de tari, placuti la atingere, cu sfarcuri erectile…am verificat si la pusilica un pic, dar s-a tras inapoi… Mi-a placut ce am simtit la palpare dar dupa ce mi-am mirosit degetele nu am mai fost la fel de incantat. Probabil n-a trecut pe la dus inainte sa iasa la produs sau are un miros specific greu de indepartat cu sapunurile ce exista pe piata. Finalizarea s-a produs pan’ la urma in gurita ei dar in prezervativ. :blowj0b Nu-mi prea place cu prezervativ si din cauza asta fetele trebuie sa munceasca un pic mai mult decat fara prez. Dupa ce a simtit ca am dat tot din mine l-a rulat frumusel, cu grija, a deschis usa masinii si l-a lasat cadou celor care locuiesc in zona. 

Note: am sa dau o singura nota ca medie pentru aspect, prestatie, igiena, etc si aceasta este 7.

Concluzia finala: nu e o escorta in adevaratul sens al cuvantului, are sens sa apelezi la serviciile ei doar pentru un futai scurt (la masina sau nu) si fara mari pretentii.

 

Va doresc multa bafta la femei si scule tari!

 

Fiind in frumoasa perioada a sarbatorilor de iarna, va urez LA MULTI ANI tuturor confratilor!  :xmas_tongue:  

Distractie placuta  :beex2  dar sa aveti grija, sa nu exagerati cu alcoolul.

Un an nou 2013, mai bun ca cel ce se incheie, cu fetite multe, accesibile si frumoase la Cluj si tot ce va doriti. 

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...