Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Miky da si fuge.

Fuge de Pipilica , de realitate.

Dar nu poate fugi de adevar.

Un frustrat pana la extrem.

Turnator si vidanjor.

• Like 7
  • Minus 6
  • Oras:oriunde
Postat

Miky da si fuge.

Fuge de Pipilica , de realitate.

Dar nu poate fugi de adevar.

Un frustrat pana la extrem.

Turnator si vidanjor.

un handicapat amart si ratat! 

• Like 7
  • Minus 8
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ti-ai facut si inchis topicul precum curve ,de data asta ai demonstrat cu tarie ca esti .Imi este scarba sa ma bag in seama cu tine ,du-te-n pla mea de jegos ,Doamne iarta-ma ca injur un om bolnav fizic si psihic .

Din exterior nu asa se vede cand te plangeai si cerseai puncte de reputatie in permanenta sau cand m-a lucrai noaptea sau dimineata la prima ora la "portofel"

Deci care este curva , Nea Caisa Bucatarul....semi proxenet si cu promovari de toata jena ?

PS: Sau o intrebam pe BUBU ? :)

• Like 9
  • Minus 16
Postat

daca nici tu nu esti sifilitic Lisandrule cand incerci sa driblezi de pe 2 conturi doar ca sa ma injuri si sa ma jignesti zilnic  , apai cine ?

Vezi sa nu patesti ca asta :)

https://i.makeagif.com/media/8-21-2015/tgTl1C.gif

Nu sunt Advanced, ti-am mai spus. 

DA , este .

• Like 4
  • Minus 9
  • Oras:FALASTOACA
Postat

daca nici tu nu esti sifilitic Lisandrule cand incerci sa driblezi de pe 2 conturi doar ca sa ma injuri si sa ma jignesti zilnic  , apai cine ?

De tine insasi viata si-a batut joc.

• Like 6
  • Minus 11
Postat

sugi pula mortaciunii, iar gresesti, nu mai mira insa pe nimeni treaba asta IQ19! Esti un handicapat basit si poponar! 

• Like 8
  • Minus 8
Postat

Viata este buna cu toata lumea, poponarul asta isi bate joc de el singur, este singurul vinovat pentru faptul ca este un ratat si singura lui scapare este sa legalizeze astia eutanasia. 

• Like 7
  • Minus 8
Postat

DA , este .

Lasa-l bai nene, are idei putine si fixe, este un handicapat analfabet! 

• Like 6
  • Minus 8
Postat

Pe tine te injura toata lumea sandilaule poponar! aaaNu am nevoie decat de un singur cont ca sa te injur temeinic si justificat bulangiule, eu imi asum identitatea, spre deosebire de tine, sunt barbat bai zdreanta jegoasa! 

• Like 6
  • Minus 7
Postat

ce distractie  poate fi mai mare ca injuraturile si hartuirea in haita , cu scripturi de minusat, te`ai dreaq de limburici anali, o sa vanda motanul conturi  din parti ,cand se vor lamuri toti ca dau banii degeaba, ca sa fie exact cum zici,distractia unor dezaxati, ca nu degeaba a ascuns topicele cu scripturilee de minusat, pisulica  laudarosule , gura bate curul la tine , mereu ne spui mandru ce golanii faci

Mamaie,ce delirezi bre matale aici??

De frica Consiliului Suprem al Pulimii,tocmai ti-ai prelungit abonamentul SP.Mikyputa si-a facut in 3 zile 5 conturi SP.ATENTIEEEEEEEE! 5 conturi SP.Tot de frica noastra Adina este la al treilea abonament.Anonna si-a bagat acareturile la amanet sa-si cumpere si ea SP.

Peste o luna o sa-ti reinoiesti abonamentul,altmiteri esti banata in secunda 2.

Depre ce PLM vorbesti????? :thinking

• Like 7
  • Minus 11
  • Oras:BUCURESTI
Postat

DA , este .

sugi pula mortaciunii, iar gresesti, nu mai mira insa pe nimeni treaba asta IQ19! Esti un handicapat basit si poponar! 

Viata este buna cu toata lumea, poponarul asta isi bate joc de el singur, este singurul vinovat pentru faptul ca este un ratat si singura lui scapare este sa legalizeze astia eutanasia. 

deratizareaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!

• Like 4
  • Minus 9
Postat

De frica Consiliului Suprem al Pulimii,tocmai ti-ai prelungit abonamentul SP.Mikyputa si-a facut in 3 zile 5 conturi SP.ATENTIEEEEEEEE! 5 conturi SP.Tot de frica noastra Adina este la al treilea abonament.Anonna si-a bagat acareturile la amanet sa-si cumpere si ea SP.

Ce pretentii ai bre de la putreziciunea asta, are gura plina de la cacatul de care il linge pe iq19! 

• Like 7
  • Minus 8
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Din exterior nu asa se vede cand te plangeai si cerseai puncte de reputatie in permanenta sau cand m-a lucrai noaptea sau dimineata la prima ora la "portofel"

Deci care este curva , Nea Caisa Bucatarul....semi proxenet si cu promovari de toata jena ?

PS: Sau o intrebam pe BUBU ? :)

Curva mincinoasa ce esti ,oricine se uita la punctele tale va vedea ca ai primit mii de puncte de la mine si de la clona termin jegos mitoman ce esti

• Like 19
  • Minus 12
Postat

deratizareaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!

Fai creatura infecta si inferioara, iti mai bese mult mintea pe aici atat de puturos si cu stropi!? 

• Like 8
  • Minus 8
Postat

pula bani dau pe SP, cont verde simplu, poate , sau si mai ieftin, rosu

sau il las la banat si fac altul

ca m-am saturat sa ma lingeti de puncte si prin fata si prin dos

si asa or sa faca multi, or sa se pise pe ele de puncte , ca degeaba lmi le dau eu si altii,si o sa va futeti intre voi

lumea mai si munceste , voi , pensionarii, va futeti v iata pe forum , pana il ingropati , la iarna , o sa behaiti singuri aici

• Like 5
  • Minus 9
Postat

Curva mincinoasa ce esti ,oricine se uita la punctele tale va vedea ca ai primit mii de puncte de la mine si de la clona termin jegos mitoman ce esti

si cate ti-am dat eu ...nu cumva mai mult decat dublu ? ti le iau inapoi cat de curand , stai linistit :)

totul pleaca de la puncte (in cazul tau) ....pardon , de la cap..

PS: parca in trecut nu-ti recunosteai aceasta clona , acum ai revenit la ganduri mai bune , este ? Cand iti spuneam sa te potolesti cu BUBU ce-ai zis ca faci misto si ii tii trena Pisatului .  :no2

• Like 10
  • Minus 16
Postat

Fai creatura infecta si inferioara, iti mai bese mult mintea pe aici atat de puturos si cu stropi!? 

nu mai contenesti prostule cu jignirile ? vai de capul tau , ala nebun :no2

• Like 11
  • Minus 16

Postat

pula bani dau pe SP, cont verde simplu, poate , sau si mai ieftin, rosu

sau il las la banat si fac altul

ca m-am saturat sa ma lingeti de puncte si prin fata si prin dos

si asa or sa faca multi, or sa se pise pe ele de puncte , ca degeaba lmi le dau eu si altii,si o sa va futeti intre voi

lumea mai si munceste , voi , pensionarii, va futeti v iata pe forum , pana il ingropati , la iarna , o sa behaiti singuri aici

Mamaie,cede-ma ca o sa fie un forum mult mai curat fara tine,Adina,Anonna si alte babe basinoase.Forumul o sa fie asa cum a fost conceput in 2010,unul al curvarilor,in interesul lor nu al prostituatelor bolnave de BTS,tepare,santajiste.........

Asa a fost forumul asta in 2010

• Like 9
  • Minus 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...