domnulsexy Reputație: 2 Postat August 13, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 13, 2013 Salut! Dintre cei care aţi mai fost, poate careva să îmi recomande un medic dermato-venerolog?
fisherman Reputație: 878 Postat August 13, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 13, 2013 Vezi lista de personal....toti sunt f buni. Cu ajutorul lui Gogule....poti sa gasesti si cabinetele private unde fac consultatii. http://www.umfcluj.ro/index.php/ro/informatii-med-ro/discipline-med-ro/itemlist/category/105-dermatologie
cristi borcea Reputație: 553 Postat August 13, 2013 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 13, 2013 De pe lista de la linkul de mai sus, ti-o recomand pe dna V.D. (acestea ii sunt initialele, nu ii scriu numele sa nu o indexeze googleul de-am pulea).Pe dna respectiva, o poti gasi si la cabinete private, http://www.medstar.ro/servicii/Dermatologie--69.html , sub numele cu initialele PVD.O gasesti marti si joi in Manastur, miercuri si joi in Marasti. Preturile nu sar de 100 lei/consultatie, cred ca 80 coasta.
fisherman Reputație: 878 Postat August 13, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 13, 2013 Buna ideea cu initialeleI Era motivul pt care n-am dat un anumit nume. Deci, si SS la aceeasi clinica privata este f ok.
domnulsexy Reputație: 2 Postat August 13, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 13, 2013 Mulţumesc domnilor şi ţin să precizez că problema mea nu are legătură cu vreo domnişoară discutată aici.
bigmac Reputație: 388 Postat August 14, 2013 Oras:dej Oras:dej Postat August 14, 2013 Doctor SS de la Medstar e foarte ok. Eu am mers cu o problema de genul asta si chiar mi-a fost groaza la inceput dar s-a dovedit a fi altceva (nu o boala transmisibila pe cale sexuala). Doamna doctor a stiut cum sa puna problema tot timpul si a fost o adevarata profesionista.Am avut parte de discretie 100% si nici nu pierzi timpul pe holuri ca la spitalele de stat iar in plus nu risti sa te intalnesti cu persoane cunoscute, tu fiind la rand la dermato-venerice.... Programare facuta la nr de telefon de pe site-ul medstarConsulatia + reteta = 80 ron
domnulsexy Reputație: 2 Postat August 15, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 15, 2013 Facut programare la doamna SS, astept cu nerabdare sa scap de stress, macar sa stiu o treaba. Doamne(le) ajuta!
bigmac Reputație: 388 Postat August 24, 2013 Oras:dej Oras:dej Postat August 24, 2013 Care e verdictul?
cristi borcea Reputație: 553 Postat August 24, 2013 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 24, 2013 probabil vreo 2 antibiotice cam deranjante pentru stomac;
domnulsexy Reputație: 2 Postat August 26, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 26, 2013 Verdictul nu-i deloc roz. Am de urmat un tratament pentru cel putin o lună.
talisker Reputație: -376 Postat August 26, 2013 Postat August 26, 2013 nu vreau sa fiu indiscret...ce ai tras la loz in plic de dureaza mai mult de 1 luna?
chris73 Reputație: 3808 Postat August 26, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2013 Sincer nu stiu nici o BTS la care tratamentul sa dureze o luna!!! Poate i-a gasit altceva ca stiti cum e cand mergi la doctor pentru ceva si iti gaseste altceva
sandubogdan Reputație: 498 Postat August 27, 2013 Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Postat August 27, 2013 Verdictul nu-i deloc roz. Am de urmat un tratament pentru cel putin o lună."zi-mi pe unde-ai fost, ca sa-i spun ce boala aizi-mi pe unde mergi, ca sa-ti spun cui vrei s-o dai" sorry omule pentru cele ce ti se-intampla.Priveste partea buna: macar trece!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum