Sari la conținut

Renata 0731195794


Postări Recomandate

  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Întâlnit iar pe Renata zilele trecute dar din lipsa de timp nu am putut face recenzia.Sunat fata venit la mine sunt client vechi practic de cand a inceput si cred ca are ceva încredere ca am inteles ca nu mai vine la domiciliu.Ambracata foarte sexy si aranjata am stat la o tigara si dupa nu am mai rezistat si am trecut la fapte.A inceput cu mângâieri sărutări si a coborât spre soldatel care era la datorie facut oral nep.de nota 10 mie ami place mai soft mai umed alterna si cu tendite de deep si am obs.ca nu a folosit mana asta e foarte bine a progresat ,dupa am pus cauciucul si am trecut la normal ea pe mine si practic ma executat ,stie sa se miste ce sa mai eram foarte excitat si nu am rezistat mult ,oricum in timpul actiuni e acolo cu tine te pupa te strange in brate ,se inplica ,nu a durat mult si am terminat in balon .a urmat o pauza si am continuat runda 2.ca note .oral:9 nep fără cim,normal:10 ,anal nu stiu si nici nu sunt amator,igiena 10 oricum face dus si inainte si dupa este foarte ok .Este cu mult peste ce este pe piata din tgv iar ca tarif am dat 150-1ora multumesc Renata

Deci sa inteleg ca face si fk?

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

O pitică grasă și slinoasa. N-am fost la ea, dar am recunoscut-o după poze. Era duminică dimineata în piață la Doi Brazi, cu niște țigani la fel de slinosi, vindeau vechituri. Mică, supraponderala și nespalata.

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

O pitică grasă și slinoasa. N-am fost la ea, dar am recunoscut-o după poze. Era duminică dimineata în piață la Doi Brazi, cu niște țigani la fel de slinosi, vindeau vechituri. Mică, supraponderala și nespalata. În fine, nu e genul meu.

Link spre comentariu
Vizitator marco65
Reputație: 0

Cu siguranta nu este slinoasa si nespalata. Eu am fost cu ea de mai multe ori si sincer este foarte curata si cu bun simt. Cred ca este o confuzie, mai ales ca se face recunoasterea din fotografii. 

Link spre comentariu

Salut. Acum 2-3 săptămâni in jurul orelor 22, plecand de la serviciu

si avand chef de ceva actiune am intrat pe net si dupa 3 apeluri fara raspuns la trei domnite,am ajuns la renata care a raspuns rapid, am stabilit detaliile actiuni si la treaba. Locația în zona pavcom vizavi de liceul nr 3, etaj superior,apartament modest,vizitat baia am gasit tot ce aveam ptr igienizare,camera de actiune cu pat mare bun ptr aceste activități. Oralul neprotejat slabut , fara zone adiacente doar cat sa poata sa puna cauciucul. La normal nu comenteaza eu am incercat doar misionar si mama iadului unde am si finalizat. Igenizat si plecat. Despre domniță pot spune ca are o atitudine pro client,ca aspect este plinuta mica de statura cu fundul mare, sani micuți si lăsați. Cred ca nu se igenizeaza intre clienți. Ca note: Locația 7. Domnița 6.Oralul 6. Normal 7. Pretul

100 de lei.

Nu este de revenit poate doar ptr o descărcare rapidă și din lipsa de altceva. Spor la ciocanit.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator marco65
Reputație: 0

Nu o mai vazusem de mult pe Renata si dupa ce am vazut cateva foto noi pe site-urile de profil, mi-am zis ca trebuie.

Dupa cum spunea si colegul, are locatie langa biserica noua din micro 6, intr-un bloc cu 10 etaje. Ne vedem si constat ca este aceeasi fata frumoasa, joviala si mereu cu zambetul pe buze, foarte sociabila, dar cu parul mai lung.

Schimbam cateva politeturi dupa care trecem in camera de lucru. Trebuie sa recunosc ca este foarte curata, recent epilata si cu un miros persistent de parfum in toate zonele. Fata stie cum sa te ia, te incolaceste, te saruta, nici nu apuci sa te dezbraci ca e pe tine. Incepe cu un oral finut dupa care preia initiativa, pune prezervativul si se suie pe tine, nerabdatoare, schimba mereu locul si o simti ca face asta pentru ca e excitata. De, tineretea. Daca stii cum sa o atingi, o simti cum tremura si geme in prag de orgasm. In fine nu mai sti de capul tau. Iginenizare cu servetele si despartire. O revedere extrem de placuta pentru mine, poate si pentru ca sunt client mai vechi, nu stiu. Decartat 150 finalizarea. Spor la toti.

Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

Pt 1-2 intalniri, merge. Functie de comportament. Daca esti prea uman, te paradte guvidului si o sa-i interzica sa va mai vedeti. Deci, daca o mai vreti si la alte pedale, tratati-o cu respect dar in limite.

Daca esti prea uman, te paradte guvidului si o sa-i interzica sa va mai vedeti.

TE REFERI LA PEȘTE? Nu știam că are așa ceva?

Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

O pitică grasă și slinoasa. N-am fost la ea, dar am recunoscut-o după poze. Era duminică dimineata în piață la Doi Brazi, cu niște țigani la fel de slinosi, vindeau vechituri. Mică, supraponderala și nespalata.

Hm nu știu ce zici tu dar nu e adevărat eu am avut de a face cu ea cu Renata și pot spune că este foarte curată chiar am rămas deosebit de frumos  impresionat.... curată  dar nu ai dreptate la capitolul curățenie..... îmi pare rău să te contrazic!

dar asta e realitatea....

pot zice fără să greșesc că sunt neutru..... dar aici nu ai zis adevărul!

Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

plm.... mi-a cerut un nr 100 .......200 ora.... poate că merită.... dar n-am luat salariul încă e urât să fie combustibilul aproape de zero apare mereu în bord hahaha!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Prima data cand am intalnit-o (sunt aproape 2 ani de atunci) s-a comportat admirabil. Asta a compensat faptul ca nu arata prea bine. Mi-a cerut 150 de ron pentru o ora. Apoi am zis ca mai merge vizitata. La a doua intalnire (dupa aprox. o luna de la prima) a sarit la 200 de ron pe ora dar a avut o atitudine jalnica si nu stia cum sa plece mai repede. 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...