kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 loleruditia acestor discutii ma depasestepe 10 pagini nu gasesti nimic de citit parol. chestii retarde. plictisitoare. moarte. fumate.rip{bai ce ma mai jucam eu odata pe aici:laugh2} PS nu criticati topicul nu zice nimic, este o concluzie personala. nici nu postati. ma doare nici in fund 1
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2017 lol {bai ce ma mai jucam eu odata pe aici:laugh2} Fazan?!
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Autor Postat Octombrie 7, 2017 Fazan?! Nu va mai prosttiti cu fazanele alea, drq sa le ia. . e balta de ele si eu nu stiu sa innot.o sa crap printre fazane
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 8, 2017 loleruditia acestor discutii ma depasestepe 10 pagini nu gasesti nimic de citit parol. chestii retarde. plictisitoare. moarte. fumate.rip{bai ce ma mai jucam eu odata pe aici:laugh2} PS nu criticati topicul nu zice nimic, este o concluzie personala. nici nu postati. ma doare nici in fund Roz dear, cauta mult in urma dupa pagina 150 ca ai ce ceti, crede-ma ! 2 5
zeul internetului Reputație: -541 Postat Octombrie 8, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Octombrie 8, 2017 loleruditia acestor discutii ma depasestepe 10 pagini nu gasesti nimic de citit parol. chestii retarde. plictisitoare. moarte. fumate.rip{bai ce ma mai jucam eu odata pe aici:laugh2} PS nu criticati topicul nu zice nimic, este o concluzie personala. nici nu postati. ma doare nici in fundNu mai scapam de tine, nebuno.
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 8, 2017 Nu va mai prosttiti cu fazanele alea, drq sa le ia. . e balta de ele si eu nu stiu sa innot.o sa crap printre fazane) Gandeam si eu )) Se pare ca nu-mi iese nimic bine daca gandesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum