marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Octombrie 14, 2017 Imi vine sa ma pup singur cand vad ce idei geniale am. V-am facut creierii svaiter cu cele doua conturi SP la care au acces cei 18 membri ai Cosiliului Suprem al Pulimii.Oare cine scrie acum cu contul Lingaudecurve?Dar ieri? MOTANE, AI VANDUT 1 CONT VERDE LA 18 OAMENI CARE SE PISA PE STRATEGIA TA DE VANZARI Si Motanul face parte din Consiliu. da da , e l o fi in satull cu prosti , sa-si dea teapa singur la bani, ai mers la bluff , degeaba sfantu parinte pipilica, on 14 Oct 2017 - 1:26 PM, said: Cosiliului Suprem al Pulimii= contul Lingaudecurve citizen miskinPostat Astazi, 21:04Let me get this straight...Astia au platit toti, 18, pentru un cont premium si l-au folosit, fiecare, pe rand? Doamne.... pt @miskin, da , si dau limbi prin toate partile , pe rand cu mandrie 8 7
deliapisii Reputație: 127290 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 14, 2017 Pe bune , oare clienți care vin la noi ne fut pe puncte ? Cel puțin pe mine nu , nu văd rostul lor dar sa ajungi sa îți faci cont Sp ca și "membru" "bărbat " doar pentru a cere atenție mi-sa pare super mega penibil 35
d e v i s Reputație: 630 Postat Octombrie 14, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Postat Octombrie 14, 2017 Pe bune , oare clienți care vin la noi ne fut pe puncte ? Cel puțin pe mine nu , nu văd rostul lor dar sa ajungi sa îți faci cont Sp ca și "membru" "bărbat " doar pentru a cere atenție mi-sa pare super mega penibil Tare asta: "oare clientii care vin la noi ne fut pe puncte?" Cand iti dai seama pe ce te futi sa ne spui si noua....ai draq' labagii....vor pe grstis...Cine se fute pe puncte? Hai spune tot! Ei ar vrea pe bonuri de masa dar nu vreti voi😂😂 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 14, 2017 Tare asta: "oare clientii care vin la noi ne fut pe puncte?" Cand iti dai seama pe ce te futi sa ne spui si noua....ai draq' labagii....vor pe grstis...Cine se fute pe puncte? Hai spune tot! Ei ar vrea pe bonuri de masa dar nu vreti voiMai eu din câte știu mă fut pe bani , eventual ăștia care îmi da puncte măcar sa îmi dea bani , nu ? Nu știu cine se fute pe puncte , D-asta întrebam și eu aci 34
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:world Oras:world Postat Octombrie 16, 2017 Ahaha , ce important se crede taranul .sa creada ca lumea " il lucreaza " in schimburi. . Astea sunt semne de instalare a unei boli mintale .Paranoiaaaaa!!!! Daca mai adaugam si mitomania, avem tabloul aproape complet al handicapatului. Spun aproape complet pentru ca, avand in vedere comportamentul taranului, este posibil sa sufere si de alte boli mintale. Oricum, cele doua sunt evidente! 3 5
miskin always above the mundane Reputație: 15 Postat Octombrie 16, 2017 Postat Octombrie 16, 2017 Ma scuzati, de pauza intempestiva....Cum e, ma, ca 18 izmanari sa plateasca toti pentru un cont premium si sa-l foloseasca pe rand? Pai nu voi erati aia, care spuneau, ca pe ei nu ii intereseaza punctele de reputatie? 18, frate, vai de viata lor de neamuri de straita. 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 16, 2017 Ma scuzati, de pauza intempestiva....Cum e, ma, ca 18 izmanari sa plateasca toti pentru un cont premium si sa-l foloseasca pe rand? Pai nu voi erati aia, care spuneau, ca pe ei nu ii intereseaza punctele de reputatie? 18, frate, vai de viata lor de neamuri de straita. Vezi ca acum apare @promovator si intreaba de acest termen din ce regiune provine 22 17
miskin always above the mundane Reputație: 15 Postat Octombrie 16, 2017 Postat Octombrie 16, 2017 Incerc, pentru prima data, treaba de detectiv deductor psihologic CSI Urziceni. Cei 18 sunt, in ordine aleatorie, pentru a nu starni orgolii : 1.Promovator2.Picon3.Pipilica4.Viezure5.Henzo6.Henzo7.Henzo8.Henzo9.Henzo10.Pipilica11.Pipilica12.Viezure13.Picon13.Ma doare-n de neamurile voastre de boschetari salvatori ai nimfomane.com14.Henzo15.Picon16.Viezure17.Advanced18.Franzela cu orez/Vin la carafa/Ieri, ne injuram de mama/Azi ne tinem de koae. Ai de mea. 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 16, 2017 Incerc, pentru prima data, treaba de detectiv deductor psihologic CSI Urziceni. Cei 18 sunt, in ordine aleatorie, pentru a nu starni orgolii : 1.Promovator2.Picon3.Pipilica4.Viezure5.Henzo6.Henzo7.Henzo8.Henzo9.Henzo10.Pipilica11.Pipilica12.Viezure13.Picon13.Ma doare-n de neamurile voastre de boschetari salvatori ai nimfomane.com14.Henzo15.Picon16.Viezure17.Advanced18.Franzela cu orez/Vin la carafa/Ieri, ne injuram de mama/Azi ne tinem de koae. Ai de mea.Suge-o ceapă, 10mm!
miskin always above the mundane Reputație: 15 Postat Octombrie 16, 2017 Postat Octombrie 16, 2017 As dori o rectificare.Adaug, la numerele 2-17, o rezerva, pe pusteleu, cel mai sfatos izmanar, atat de prost e, incat crede, in aroganta lui de fraer, ca aberatiile lui sunt adevaruri nespuse de nimeni altceva. E clar ca, la cate frustrari are asta fata de femei si pesti, care i-au tras tzeapa, a folosit contul 24 de ore din 24. Ai de mea. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 16, 2017 Mie imi pare rau ca nu l-au lasat si pe Gelu-Regheton , macar 30 de minute pe zi , avea si el totusi un cuvant de spus ...sau pe @cinestie Dar mai au o sansa de exprimare pe contul @lingaudecurve 22 17
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:world Oras:world Postat Octombrie 16, 2017 Mie imi pare rau ca nu l-au lasat si pe Gelu-Regheton , macar 30 de minute pe zi , avea si el totusi un cuvant de spus ...sau pe @cinestie Dar mai au o sansa de exprimare pe contul @lingaudecurve esti un handicapat trist si jegos bai muistule! 3 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 16, 2017 Hoooooo Lisandrule !!!.... ca rupi zgarda 23 16
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 16, 2017 Cei 18 hemoroizi din @lingaudecurve ce fac?Anemica prezenta la cat sunteti de multi...aa multi si prostiðŸ˜ðŸ˜ 16 23
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 16, 2017 Pun tara la cale si umbla la strategiile de lupta cu inamicii lor virtuali 23 16
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:world Oras:world Postat Octombrie 17, 2017 Hoooooo Lisandrule !!!.... ca rupi zgarda Sugi pula! Tu ai rupt-o deja sandilaule handicapat si analfabet! 3 5
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:world Oras:world Postat Octombrie 17, 2017 Sugi pula! Tu ai rupt-o deja sandilaule handicapat si analfabet! Pentru tine nu este necesara nicio strategie, ti-o dai singur la gioale si la muie, si cu contul asta si cu samuraiul pulii! 3 5
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Miky pur si simplu e innebunit de furie si oftica. Nu-i vine sa creada cata pula poate sa-si ia si cat de multi se pisa asupra lui. 14 9
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Mie imi pare rau ca nu l-au lasat si pe Gelu-Regheton , macar 30 de minute pe zi , avea si el totusi un cuvant de spus ...sau pe @cinestie Dar mai au o sansa de exprimare pe contul @lingaudecurve Miky , tu nu esti niciodata multumit cu ce se scrie pe aici.Te-am lasat in pace si daca ai rezistat doua zile si ai inceput sa ma ataci.Si nici macar nu am scris despre tine.Singur daca ai fi pe aici si tot nemultumit ai fi.Ce-ai face , te-ai certa cu tine insuti ?Cu Pipilica de ce nu vrei sa te intalnesti desi tu ai propus ?Ai fixuri periculoase.... 6 7
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:world Oras:world Postat Octombrie 17, 2017 Miky , tu nu esti niciodata multumit cu ce se scrie pe aici.Te-am lasat in pace si daca ai rezistat doua zile si ai inceput sa ma ataci.Si nici macar nu am scris despre tine.Singur daca ai fi pe aici si tot nemultumit ai fi.Ce-ai face , te-ai certa cu tine insuti ?Cu Pipilica de ce nu vrei sa te intalnesti desi tu ai propus ?Ai fixuri periculoase.... Are idei putine si fixe, deh... handicapat 2 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Da , dar este insistent.Auzi tu, Betty nemtoaica sa faca uro....eu nu i-am propus , nici ea si acum ii pune in carca astfel de chestii.Betty di drept face asa ceva , el ar trebui sa stie bine , doar sunt prieteni.Si toarna unul la altul. 6 7
hquinn Reputație: -429 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 17, 2017 Miky pur si simplu e innebunit de furie si oftica.Nu-i vine sa creada cata pula poate sa-si ia si cat de multi se pisa asupra lui.Pot sa ma pis si eu pe el?Pisatul de fata ii face tenul frumos. 3 5
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2017 Eu m-aș căca. Se pune? 7 12
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Pot sa ma pis si eu pe el?Pisatul de fata ii face tenul frumos.Parca trebuie sa fie de fata mare. 15 9
blade miskin runner Reputație: -14 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Crezi ca ar fi comedie, daca ar posta cineva conversatiile din privat dintre cei 18 magnifici.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum