Sari la conținut

Dorinta doamnelor


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Buna,

 

Numele meu este Valentin,dupa cum se vede sunt nou pe forum,am citit cate ceva si......totusi doamnelor si pt. domnii care stiu ce vorbesc(nu povesti) daca ar fi sa apelati la serviciile unui asa-zis gigolo,ce anume ati urmari,ce ati vrea sa simtiti pe langa finalul evident?

Ce fel de barbat ati prefera in aceasta postura,un latin-lover mioritic cu 18-20 cm dar care nu stie sa lege 2 cuvinte dar,se lauda ca..........vorba aia la dimensiunea lui .........sparge nuca de perete..........sau ati prefera ...........un tip cu un fizic normal........dragut......dar care sa stie sa se faca placut........sa fie un domn......rafinat..............atent............si......"tarfa" in pat?

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut Vali si bine ai venit.In prima postare ar fi fost bine sa spui si ce oferi tu.Apoi,pe acest forum consumatorii sint barbati asa ca e greu sa gasesti doamne doritoare de gigolo aici, apoi,ca sa ai audienta ar fi trebuit sa faci niste anunturi "incendiare" ,cu mult scandal.Evident nu ai fi rezolvat nimic dar te-ar fi bagat lumea in seama (in general defapt ai fi inghitit muuulte jigniri) , asa,cu intrebare ta simpla,de bun simt, nu obtii decit un zimbet de la citeva fete care citesc si eventual viseaza la un baiat finutz...si tarfa in pat . Si mie mi-ar placea sa aflu raspuns la intrebarea ta.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...