Sari la conținut

Ardeleanca buna bi lipovei


renzo20

Postări Recomandate

  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ardeleanca-bunaa-bi-Lipovei/7b01667f7a696650.html

Dragilor nu am prea fact recenzii Dar e si acesta in inceput probabil.am cautat ceva in zona si doar pe fata asta am gasito stiu in poze pare cam neingrijita dar am zis sa incerc sa vad daca o fi si in realitate asa rup usa.am sunat si am fost primit repede locatia este la un camin pe calea sever bocu am urcat si la prima vedere nu mia venit sa o iau la fuga deci am ramas pozele sunt reale facute in locatie.

Am cerut sa fac un dus am primit un prosopel curat de 30 pe 30 cm si parea o bucata din unul mare

Actiunea Dr desfasoara pe coltarul din poze fara ca acesta sa aibe vreun cearceaf

Dar fiind disperat nu am observat astea decat la desire.

Fata mirosea bine era curata si am inceput treats,ei bine aici e partes observant

Am primit un on best ever fare atentie la oo atentie la oo Dar a facut un dt cu finalizare Orala mam terminat si fata tot ani lucra pe mine de I am spurs eu sa ma lase ca nu mai pot cel ani bun oral nota10

Apoi am fost la baie spalat si plecat

Dtd approx 30 min

A da scorul 100 fin si 150 ora

De revenue nu cred din cauza igenei din locatie.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Nici nu stiu ce sa zic, e rasu-plansu.La telefon mi-a zis ca o gasesc pe str Arsenie Bocu:)).Am ajuns la ea, mi-a zis sa intru, era cu usa deschisa, se uita la tv, nici nu m-a asteptat la usa.Igiena 0, cred ca e si graviduta.Nu vorbeste, nu stiu daca din cauza ca nu stie romaneste sau are vreo problema, am plecat fiindu-mi mila de ea, cred ca cineva profita de pe urma ei

  • Like 1
Link spre comentariu

pana la urma am fost la ea. am fost da rnu am am ramas. super penala amarata, ajung la usa aceasta inchisa...credeam ca am gresit locatia o sun aud telefonul imi deschide. intru si observ instant jegul de pe coltar si aspectul general de dezordine mizerie si saracie. un herpes de toata frumusetea in coltul gurii mi s-a taiat instant orice chef. da este intr-adevar gravida si curul este foarte bombat. funduletul e spectacol si ramaneam la un oral cu siguranta daca prezenta siguranta. Imediat ce am ajuns m-a intrebat ce am patit:) i-am spus vreau sa plec a zis mergi ca e usa deschisa...evident ca era incuiata serios de nici ea nu mai sti asa o deschida. Proasta de bubuie, gravida posibil purtatoare de bts, igiena indoielnica. Am fugit mancand pamantul!

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Mai colegi, astazi in drum spre casa am oprit la “ardeleanca” asta, care mi-a spus de unde e dar am uitat! Are 20 de ani spune ea si tind sa o cred.

 

Locatia e pe Lipovei, in blocurile alea cu 999 de garsoniere / nivel... Groaznic! Domnisoara se uita la o telenovela si era foarte prinsa in actiune, mai putin si uita ca sunt acolo... Am fumat o tigara si mi-am zis in gand... “Boss futem si noi ceva?!” M/am deachilotat, la fel si ea si.... Surpriza! Gravida! Apai am reconfigurat traseul si am optat pentru un oral cu CIM. Are sani interesanti naturali si oralul in face bine, dar fara DT... Direct regurgiteaza pe tine! Interesant oralul insa peisajul e dezolnat: “O gravida cu pula mea in gura, pe un coltar obosit intr-o garsoniera obscura dintr-un bloc tip ghetou”... M-am terminat pana la urma cu gandul la Sandy Belle sau Cenusareasa sau oricine/orice altceva decat realitatea in care ma aflam. Protectorul sta pe terasa din capatul palierului la tigara.

 

Locatie: 4 - Avea flat Tv si mobila relativ noua si se poate fuma

ON: 8 - Interesant dar fara DT

GFE: 2 - Macar la final a intrebat daca mi’a placut

De revenit clar ca nu. Oprirea m-a costat 100 lei.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...