Sari la conținut

0727607358 Dia Diana "Sunt o doamna matura - servicii totale"


Postări Recomandate

Vizitator ionut02111988
Reputație: 0

Ma tovarăși dia nui rea in meserie, ii fff buna pret/servicii is foarte ok, doar la dantura lasa de dorit, o poti saruta, te săruta și ea doar cand ajungi sa-i vezi dantura, pentru mine ii cam înfricoșător dar nu ma înțelegeți greșit am fost la ea de cateva ori, si o recomand cu toara placerea, a fost perfecte întâlnirile cu ea doar mno dantura nu mia fost pe plac. Pupicii Diana si te astept 😉

Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila

Vazand ca a revenit la noi pentru cateva zile am zis sa n-o ratez si mi-am facut programare pentru azi dupaamiaza. Am mai vizitat-o de mai multe ori pe parcursul anilor si intotdeauna am fost multutumit de serviciile oferite. Eu o sa revin oricand cu placere.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am vizitat-o pentru prima data pe aceasta doamna.

Locatie centrala... b-dul Traian; curat, aerisit, un ventilator facandu-si treaba langa pat

Nu are corp de fotomodel dar nici de lepadat nu este... spun eu!

Am optat pt oferta de o jumatate de ora incepand c-un oral bine facut... incercari de deep (o am cam mare) si atenta la zonele adiacente. S-a continuat cu lady on top, doggy style, misionar etc. Parcitipa la actiune, se infige in tine. I-am facut putin oral... geme placut. Din cauza dimensiunii am sarit peste anal, cu toate ca are un fund numai bun de penetrat. Am finalizat facial... a luat-o toata pe fata, si n-am avut putina... superba scena!

Pe total am fost satisfacut si o sa mai revin!

Recomand cu incredere iubitorilor de milf!

Te pup, Dia! 😘

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare
  • Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare

Cu ocazia revenirii in orasul nostru pt.scurt timp,am vizitat-o din nou pe Dia.Aceeasi femeie impecabila,profesionista care stie ce si cum face,fara sa simti macar o clipa ca te grabeste.Chiar daca sunt carcotasi care comenteaza ca are pb.la dantura(toti avem ceva baiuri,nu?)face un oral demential dar si te fute calumea.Pt.mine este de top,fara prea multe laude! Multumesc Dia si sper ca vei veni mai des pe la noi...

  • Like 2
Link spre comentariu

Vizitator danezudan
Reputație: 0

Salut popor,

 

Deci azi după o discuție pe pm cu Dia m-am hotărât sa trec pe la ea.Nui păpușa Barbie dar merita de futut.Apartament curat gfe bunicel ar merita nota 9 dacă nu ar avea minusul cu dinții.oral super bun neprotejat de nota 10 cu *normal protejat dar cu contre sănătoase mi-o rupt pula 😂 am lovit-o in 3 poziții notam cu 10*,aspect nota 7 nu putem fi cu de toate.Eu unul o recomand.De revenit sigur ca da decât Barbie cu figuri mai bn băbuța iubăreață.Pret acceptabil treaba mea :p fiecare cât îl taie capu.Am stat cam o ora la ea,anal nu am scorat pentru ca na mai fost cine data viitoare i-am promis ca ii rup curu.

 

Bafta la futut.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...