Sari la conținut

Educatie sexuala pentru "futăciosi" .


antoniasb

Postări Recomandate

  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Bărbaţii sunt varză la dat limbi. Nu pentru că nu le place, dar pentru că e greu ca dracu'. Trebuie să iei lecţii. E esenţial în viaţă să ştii să faci un oral bun (inclusiv pentru a primi un sex oral bun), aşa că e timpul să învăţăm. După cum urmează.

Secretul unui oral bun e să fii atent la semne. Poţi fii cel mai bun mecanic sexual din lume, dar dacă nu poţi citi semnele de circulaţie emoţională, vei sfârşi înconjurat de dezolare în deşertul labial până când vei leşina de epuizare, cu lacrimi fierbinţi de confuzie prelingându-ţi-se pe obraji.

Să-i dai limbi iubitei e ca şi cum i-ai spune: „Deşi în scurt timp o să te zgâlţâi pe dinăuntru ca o explozie de dinamită, primeşti o mică sesiune de răsfăţ înainte, ca să-ţi arăt ce simt pentru tine." În loc să urle „DOAMNE DUMNEZEULE!!" ca şi cum tocmai a dat o maşină peste copilul ei (o reacţie pe care ar trebui s-o provoace fututul), cunnilingus ar trebui să-i smulgă un splendid „ahhdoamneahhhdoamneahhhdoamne-ahhhdoamne." Ca şi cum ar masa-o cu ulei din fructe exotice un şeic musculos. O şedinţă bună de limbi e ca un veac de duminici.

S-o luăm pe capitole.

CULCAT

Nu te duce în zona de jos decât dacă chiar pofteşti. Spre deosebire de felaţie, cunnilingus nu poate fi oferit ca o favoare. Gagicile nu pot termina dacă lingi fără chef. Haleşte din toată inima, ca porcul la troacă, şi îţi vor fi iertate toate greşelile.

CU CÂT MAI UD, CU ATÂT MAI BINE

O păsărică uscată e o păsărică tristă. Dacă vezi că degetele nu alunecă, întoarce-te la sărutări şi mângâieri o vreme. Dar asigură-te că în timpul ăsta îţi strecori degetul înăuntru. Uneori umezeala rămâne captivă între labii, dar nu-ţi fie teamă: nu trebuie decât să le gâdili un pic cu degetul şi vor curge râuri de lapte şi miere.

Odată ce eşti sigur că păsărica e udă, mângâi-o de câteva ori, uşor, cu degetul. Nimic nu e mai rău decât să te arunci cu capul înainte. Asigură-te că tânjeşte după limba ta înainte să te scufunzi sub cearşafuri.

Extra pont: Fii ca Prince - scoate un deget ud şi împarte-l cu ea ca într-o reclamă la milkshake din anii 1950.

Important: Nu te repezi să-ţi bagi toate degetele înăuntru deodată. O să ucizi tot jocul întărâtării. Încearcă să-ţi aminteşti că 78% din plăcerea femeilor stă în sentimentul de tânjire. Dac-o bagi înăuntru prea repede, stingi focul.

MISIUNE SUBACVATICĂ

După ce-ai pregătit-o bine, e timpul să cobori la etajul inferior. Scoate degetele din zonă şi nu atinge nimic o vreme. Stai în zonă şi aşteaptă puţin, ca şi cum ai fi plecat în vacanţă.

Deşi e foarte tentant să-ţi tragi pătura peste cap ca o cârtiţă, nu e o idee prea bună. Se face super cald acolo jos şi o să-i strici tot cheful dacă scoţi capul pentru o gură de aer proaspăt chiar înainte să aibă orgasm.

Întâi sărută-i sânii şi abdomenul, coborând uşor tot mai jos. Nu insista prea mult cu ţâţele alea. Trebuia să te fi ocupat de ele înainte să-i dai jos chiloţii. Tot ce contează acum sunt abdomenul şi interiorul coapselor. Muşcăturile uşoare sunt şi ele bune, dar cel mai mişto e să porneşti de la genunchi şi să te năpusteşti în sus spre pizdă cu muşcături de rechin. Ronţăie-i prima pulpă până sus de tot şi apoi treci la cealaltă, ocolind deocamdată pizda. Repetă mişcarea. Dacă faci asta de câteva ori, o înfierbânţi super tare, ceea ce o să scurteze mult sesiunea propriu-zisă de dat limbi.

Înainte să treci la treabă, exersează puţin în adâncitura aia situată chiar înainte de labii. Nu exagera totuşi, sau o să-i dai impresia că acolo crezi că e pizda.

În punctul ăsta ar trebui să fie deja turbată. Dacă ai aplicat regulile cum trebuie, ar trebui să geamă şi să-ţi împingă capul între picioarele ei. Poţi să te întinzi un pic cu gluma până vezi că arată ca şi cum şi-ar ţine respiraţia de trei zile.

Extra pont: Planează asupra tufişului timp de câteva secunde, înainte să dai prima limbă. Ai grijă! Dacă stai mai mult de câteva secunde, o să creadă că nu-ţi vine să începi pentru că miroase urât. Evident, cu toţii ştim că nenorocita aia miroase mai dulce decât raiul.

Important: Nu muşca pizda în niciun fel. Dacă e nevoie să-ţi explic mai multe pe tema asta, atunci probabil mai bine rămâi la labă decât să te-apuci de d-astea.

DESPĂRŢIREA MĂRII ROŞII

Fă curăţenie la locul de lucru. Părul pubian este pentru cunnilingus cum sunt cariile pentru igiena dentară. Nici n-o să poţi identifica fiecare bucăţică dacă gagica arată ca şi cum a coborât de pe coperta albumului PIL „That What is Not". În cazul ăsta, e o idee bună s-o rogi să-şi desfacă labiile ca să poţi începe elegantul festin.

MAREA INTRARE

Dă prima limbă super lent. E bine şi să mormăi sau să gemi. Nu numai că arăţi că-ţi place ce faci, dar îi trimiţi şi vibraţii audiofonice în vagin. Începe chiar deasupra anusului şi termină acolo unde începe blăniţa. Dă vreo zece limbi din astea de câine Saint Bernard înainte să schimbi schema (ia-o încet de tot, o limbă trebuie să dureze cam patru secunde, să zicem). Acum e momentul să-ţi dai seama ce fel de clitoris are. Dacă e unul foarte sensibil, va zvâcni când treci cu limba peste el şi asta înseamnă că ai noroc. Dacă nu are nicio reacţie când treci peste clitoris, probabil că are un lindic din ăla insensibil cât un bob de mazăre şi asta înseamnă c-o să ai de lucru vreo treizeci de minute până faci scurtă la limbă.

ZGÂLŢÂIE BARCA

E atât de suav să dai limbi, încât uneori te poate face să te simţi gay. Dacă te-ai săturat să faci pe delicatul, răzbună-te pe clitoris. Dă-ţi seama cam câtă violenţă poate suporta fără să devină dureros şi arată-i nenorocitului cine-i şeful.

La urma urmei, chiar el face cunnilingus-ul atât de dificil. E înconjurat de labii şi, chiar şi după ce-l găseşti, presiunea îl poate împinge într-o parte şi te trezeşti că-i dai uretrei mai multă atenţie decât a primit vreodată în viaţa ei. Clitorisul e ca o tumoare într-o grămadă de lobi ai urechii. Când pui presiune pe zonă, el e singurul care nu poate fi strivit. Odată ce l-ai reperat cu limba, cheamă întăriri. Foloseşte-ţi buzele ca să îndepărtezi labiile şi fă tot posibilul să-l izolezi. Apoi pedepseşte-l pentru că s-a ascuns de tine. Freacă-l la ridiche şi dă-i câteva palme după cap. Vom vorbi mai multe despre golanul ăsta mai târziu.

Pont super important: Cea mai bună metodă de a stimula clitorisul e să-l stimulezi cu toată limba după ce-l izolezi de labii. Trebuie să se simtă copleşit de toată textura limbii.

IDENTIFICAREA TIPULUI DE CLITORIS

După limbile lente, începe petrecerea. Sunt, în general, două tipuri de clitoris. Unele cărora le place smotoceala şi unele care n-o gustă deloc. Cele din urmă sunt cam la fel de naşpa ca un penis de 3 centimetri, aşa că ar trebui să-i dai papucii gagicii instant.

Extra pont: Lindicurile se găsesc în toate formele, mărimile şi sensibilităţile, dar asta nu spune prea multe. Toate vor să fie tratate uşurel şi încetişor la început, dar singurul mod de a-ţi da seama dacă trebuie să-l iei mai tare spre final e să-i citeşti reacţiile. Asta nu se poate învăţa, trebuie să simţi singur. Tot ce-ţi putem spune e că trebuie s-o iei mai uşurel dacă are convulsii şi să bagi mare dacă oftează şi ţipă.

LINDICURI CARE VOR SMOTOCEALĂ

Astea sunt cele mai distractive pentru că poţi fi creativ în ce le priveşte. Închipuie-ţi că limba ta e poliţistul rău, iar clitorisul e tipul care ţi-a omorât colegul. Izolează-l de prietenii lui (labiile) şi absoarbe-l cu totul în gură. Acum e pe terenul tău. Păstrează-l erect creând un fel de vid în jurul lui în interiorul gurii. Dă-i o limbă mare peste cap. N-o să-ţi poată divulga nicio informaţie pentru că lindicurile nu pot vorbi, dar nu contează, tu bumbăceşte-l acolo ca pe un sac de box, până-şi pierde cunoştinţa. Dacă gagica se crizează că eşti prea de tot, ia-o mai uşor cu interogarea şi revino la limbile de Saint Bernard. Aspiratorul e o metodă grozavă de a o aduce la orgasm, dar uneori e prea mult, aşa că amestecă elementele. Fă cercuri cu limba în jurul clitorisului, de exemplu. Sau fute-l cu limba.

Când te apropii de final, fă din nou schema cu aspiratorul şi dă-i suspectului lovitura finală. Cea mai eficientă e mişcarea sus-jos, dar o să oboseşti repede dacă nu faci şi câteva mişcări stânga-dreapta. Când simţi că coapsele încep să-i tremure, ai dat lovitura. Fii repetitiv. NU fi creativ. Eşti aproape de finiş şi nu e cazul să schimbi tactica.

Extra pont: Ca să păstrezi ritmul, încearcă să repeţi în minte un fel de mantră care se potriveşte cu mişcarea limbii. Ca un mic indian: hi-yi-yi-ya, hi-yi-yi-ya, hi-yi-yi-ya. Orice întrerupere de ritm te poate da înapoi cu câteva minute, ceea ce e destul de demoralizant.

Important: Continuă să dai limbi câteva secunde după orgasm. Distracţia se termină când mâinile ei coboară deasupra capului tău şi te opresc. Dacă e genul care poate avea mai multe orgasme, va trebui s-o iei de la capăt de patru-cinci ori. Dacă nu eşti sigur ce trebuie să faci, linge-o în continuare până când mâinile magice se pogoară să te oprească.

LINDICURILE ÎNCĂPĂŢÂNATE

Unele lindicuri nu vor să se lase izolate şi bumbăcite. Astea sunt cele plictisitoare, care trebuie tratate cu delicateţe. Pur şi simplu dă limbile alea de Saint Bernard până termină. Dacă te plictiseşti, încearcă să schimbi direcţia o vreme. O metodă bună de diversificaţie e să trasezi cu limba literele alfabetului. S-ar putea să ai de lucru vreo jumătate de oră, prietene, şi n-o să fie prea drăguţ. Dacă durează atât de mult şi ea tot nu termină, o să fii într-o dispoziţie proastă, aşa că dacă e prea mult de muncă, treci la altceva. Partea bună e că puţini oameni au răbdarea să dea limbi timp de treizeci de minute, aşa că vei fi răsplătit când gagica o să fie la ciclu.

CONCLUZIA

Odată ce ai terminat, o să vrea să te îndepărtezi rapid, pentru că toată zona va fi sensibilă. În loc să pleci, scoate limba şi aşeaz-o pe păsărică ca un covoraş gros şi ud. Ai grijă să n-o mişti deloc, pentru că s-ar putea chiar s-o doară. Stai nemişcat acolo ca o pisică de mare moartă vreo treizeci de secunde. Apoi ridică-te lângă ea şi şterge-ţi faţa ca un pirat. Acum ai un minut să-ţi pui prezervativul şi s-o transporţi de la curtea prinţului Muhammad Muhammad Saddat la bordul unui avion F-15.

 

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Bărbaţii sunt varză la dat limbi. Nu pentru că nu le place, dar pentru că e greu ca dracu'. Trebuie să iei lecţii. E esenţial în viaţă să ştii să faci un oral bun (inclusiv pentru a primi un sex oral bun), aşa că e timpul să învăţăm. După cum urmează.

 

Secretul unui oral bun e să fii atent la semne. Poţi fii cel mai bun mecanic sexual din lume, dar dacă nu poţi citi semnele de circulaţie emoţională, vei sfârşi înconjurat de dezolare în deşertul labial până când vei leşina de epuizare, cu lacrimi fierbinţi de confuzie prelingându-ţi-se pe obraji.

 

Să-i dai limbi iubitei e ca şi cum i-ai spune: „Deşi în scurt timp o să te zgâlţâi pe dinăuntru ca o explozie de dinamită, primeşti o mică sesiune de răsfăţ înainte, ca să-ţi arăt ce simt pentru tine." În loc să urle „DOAMNE DUMNEZEULE!!" ca şi cum tocmai a dat o maşină peste copilul ei (o reacţie pe care ar trebui s-o provoace fututul), cunnilingus ar trebui să-i smulgă un splendid „ahhdoamneahhhdoamneahhhdoamne-ahhhdoamne." Ca şi cum ar masa-o cu ulei din fructe exotice un şeic musculos. O şedinţă bună de limbi e ca un veac de duminici.

 

S-o luăm pe capitole.

 

CULCAT

 

Nu te duce în zona de jos decât dacă chiar pofteşti. Spre deosebire de felaţie, cunnilingus nu poate fi oferit ca o favoare. Gagicile nu pot termina dacă lingi fără chef. Haleşte din toată inima, ca porcul la troacă, şi îţi vor fi iertate toate greşelile.

 

CU CÂT MAI UD, CU ATÂT MAI BINE

 

O păsărică uscată e o păsărică tristă. Dacă vezi că degetele nu alunecă, întoarce-te la sărutări şi mângâieri o vreme. Dar asigură-te că în timpul ăsta îţi strecori degetul înăuntru. Uneori umezeala rămâne captivă între labii, dar nu-ţi fie teamă: nu trebuie decât să le gâdili un pic cu degetul şi vor curge râuri de lapte şi miere.

 

Odată ce eşti sigur că păsărica e udă, mângâi-o de câteva ori, uşor, cu degetul. Nimic nu e mai rău decât să te arunci cu capul înainte. Asigură-te că tânjeşte după limba ta înainte să te scufunzi sub cearşafuri.

 

Extra pont: Fii ca Prince - scoate un deget ud şi împarte-l cu ea ca într-o reclamă la milkshake din anii 1950.

 

Important: Nu te repezi să-ţi bagi toate degetele înăuntru deodată. O să ucizi tot jocul întărâtării. Încearcă să-ţi aminteşti că 78% din plăcerea femeilor stă în sentimentul de tânjire. Dac-o bagi înăuntru prea repede, stingi focul.

 

MISIUNE SUBACVATICĂ

 

După ce-ai pregătit-o bine, e timpul să cobori la etajul inferior. Scoate degetele din zonă şi nu atinge nimic o vreme. Stai în zonă şi aşteaptă puţin, ca şi cum ai fi plecat în vacanţă.

 

Deşi e foarte tentant să-ţi tragi pătura peste cap ca o cârtiţă, nu e o idee prea bună. Se face super cald acolo jos şi o să-i strici tot cheful dacă scoţi capul pentru o gură de aer proaspăt chiar înainte să aibă orgasm.

 

Întâi sărută-i sânii şi abdomenul, coborând uşor tot mai jos. Nu insista prea mult cu ţâţele alea. Trebuia să te fi ocupat de ele înainte să-i dai jos chiloţii. Tot ce contează acum sunt abdomenul şi interiorul coapselor. Muşcăturile uşoare sunt şi ele bune, dar cel mai mişto e să porneşti de la genunchi şi să te năpusteşti în sus spre pizdă cu muşcături de rechin. Ronţăie-i prima pulpă până sus de tot şi apoi treci la cealaltă, ocolind deocamdată pizda. Repetă mişcarea. Dacă faci asta de câteva ori, o înfierbânţi super tare, ceea ce o să scurteze mult sesiunea propriu-zisă de dat limbi.

 

Înainte să treci la treabă, exersează puţin în adâncitura aia situată chiar înainte de labii. Nu exagera totuşi, sau o să-i dai impresia că acolo crezi că e pizda.

 

În punctul ăsta ar trebui să fie deja turbată. Dacă ai aplicat regulile cum trebuie, ar trebui să geamă şi să-ţi împingă capul între picioarele ei. Poţi să te întinzi un pic cu gluma până vezi că arată ca şi cum şi-ar ţine respiraţia de trei zile.

 

Extra pont: Planează asupra tufişului timp de câteva secunde, înainte să dai prima limbă. Ai grijă! Dacă stai mai mult de câteva secunde, o să creadă că nu-ţi vine să începi pentru că miroase urât. Evident, cu toţii ştim că nenorocita aia miroase mai dulce decât raiul.

 

Important: Nu muşca pizda în niciun fel. Dacă e nevoie să-ţi explic mai multe pe tema asta, atunci probabil mai bine rămâi la labă decât să te-apuci de d-astea.

 

DESPĂRŢIREA MĂRII ROŞII

 

Fă curăţenie la locul de lucru. Părul pubian este pentru cunnilingus cum sunt cariile pentru igiena dentară. Nici n-o să poţi identifica fiecare bucăţică dacă gagica arată ca şi cum a coborât de pe coperta albumului PIL „That What is Not". În cazul ăsta, e o idee bună s-o rogi să-şi desfacă labiile ca să poţi începe elegantul festin.

 

MAREA INTRARE

 

Dă prima limbă super lent. E bine şi să mormăi sau să gemi. Nu numai că arăţi că-ţi place ce faci, dar îi trimiţi şi vibraţii audiofonice în vagin. Începe chiar deasupra anusului şi termină acolo unde începe blăniţa. Dă vreo zece limbi din astea de câine Saint Bernard înainte să schimbi schema (ia-o încet de tot, o limbă trebuie să dureze cam patru secunde, să zicem). Acum e momentul să-ţi dai seama ce fel de clitoris are. Dacă e unul foarte sensibil, va zvâcni când treci cu limba peste el şi asta înseamnă că ai noroc. Dacă nu are nicio reacţie când treci peste clitoris, probabil că are un lindic din ăla insensibil cât un bob de mazăre şi asta înseamnă c-o să ai de lucru vreo treizeci de minute până faci scurtă la limbă.

 

ZGÂLŢÂIE BARCA

 

E atât de suav să dai limbi, încât uneori te poate face să te simţi gay. Dacă te-ai săturat să faci pe delicatul, răzbună-te pe clitoris. Dă-ţi seama cam câtă violenţă poate suporta fără să devină dureros şi arată-i nenorocitului cine-i şeful.

 

La urma urmei, chiar el face cunnilingus-ul atât de dificil. E înconjurat de labii şi, chiar şi după ce-l găseşti, presiunea îl poate împinge într-o parte şi te trezeşti că-i dai uretrei mai multă atenţie decât a primit vreodată în viaţa ei. Clitorisul e ca o tumoare într-o grămadă de lobi ai urechii. Când pui presiune pe zonă, el e singurul care nu poate fi strivit. Odată ce l-ai reperat cu limba, cheamă întăriri. Foloseşte-ţi buzele ca să îndepărtezi labiile şi fă tot posibilul să-l izolezi. Apoi pedepseşte-l pentru că s-a ascuns de tine. Freacă-l la ridiche şi dă-i câteva palme după cap. Vom vorbi mai multe despre golanul ăsta mai târziu.

 

Pont super important: Cea mai bună metodă de a stimula clitorisul e să-l stimulezi cu toată limba după ce-l izolezi de labii. Trebuie să se simtă copleşit de toată textura limbii.

 

IDENTIFICAREA TIPULUI DE CLITORIS

 

După limbile lente, începe petrecerea. Sunt, în general, două tipuri de clitoris. Unele cărora le place smotoceala şi unele care n-o gustă deloc. Cele din urmă sunt cam la fel de naşpa ca un penis de 3 centimetri, aşa că ar trebui să-i dai papucii gagicii instant.

 

Extra pont: Lindicurile se găsesc în toate formele, mărimile şi sensibilităţile, dar asta nu spune prea multe. Toate vor să fie tratate uşurel şi încetişor la început, dar singurul mod de a-ţi da seama dacă trebuie să-l iei mai tare spre final e să-i citeşti reacţiile. Asta nu se poate învăţa, trebuie să simţi singur. Tot ce-ţi putem spune e că trebuie s-o iei mai uşurel dacă are convulsii şi să bagi mare dacă oftează şi ţipă.

 

LINDICURI CARE VOR SMOTOCEALĂ

 

Astea sunt cele mai distractive pentru că poţi fi creativ în ce le priveşte. Închipuie-ţi că limba ta e poliţistul rău, iar clitorisul e tipul care ţi-a omorât colegul. Izolează-l de prietenii lui (labiile) şi absoarbe-l cu totul în gură. Acum e pe terenul tău. Păstrează-l erect creând un fel de vid în jurul lui în interiorul gurii. Dă-i o limbă mare peste cap. N-o să-ţi poată divulga nicio informaţie pentru că lindicurile nu pot vorbi, dar nu contează, tu bumbăceşte-l acolo ca pe un sac de box, până-şi pierde cunoştinţa. Dacă gagica se crizează că eşti prea de tot, ia-o mai uşor cu interogarea şi revino la limbile de Saint Bernard. Aspiratorul e o metodă grozavă de a o aduce la orgasm, dar uneori e prea mult, aşa că amestecă elementele. Fă cercuri cu limba în jurul clitorisului, de exemplu. Sau fute-l cu limba.

 

Când te apropii de final, fă din nou schema cu aspiratorul şi dă-i suspectului lovitura finală. Cea mai eficientă e mişcarea sus-jos, dar o să oboseşti repede dacă nu faci şi câteva mişcări stânga-dreapta. Când simţi că coapsele încep să-i tremure, ai dat lovitura. Fii repetitiv. NU fi creativ. Eşti aproape de finiş şi nu e cazul să schimbi tactica.

 

Extra pont: Ca să păstrezi ritmul, încearcă să repeţi în minte un fel de mantră care se potriveşte cu mişcarea limbii. Ca un mic indian: hi-yi-yi-ya, hi-yi-yi-ya, hi-yi-yi-ya. Orice întrerupere de ritm te poate da înapoi cu câteva minute, ceea ce e destul de demoralizant.

 

Important: Continuă să dai limbi câteva secunde după orgasm. Distracţia se termină când mâinile ei coboară deasupra capului tău şi te opresc. Dacă e genul care poate avea mai multe orgasme, va trebui s-o iei de la capăt de patru-cinci ori. Dacă nu eşti sigur ce trebuie să faci, linge-o în continuare până când mâinile magice se pogoară să te oprească.

 

LINDICURILE ÎNCĂPĂŢÂNATE

 

Unele lindicuri nu vor să se lase izolate şi bumbăcite. Astea sunt cele plictisitoare, care trebuie tratate cu delicateţe. Pur şi simplu dă limbile alea de Saint Bernard până termină. Dacă te plictiseşti, încearcă să schimbi direcţia o vreme. O metodă bună de diversificaţie e să trasezi cu limba literele alfabetului. S-ar putea să ai de lucru vreo jumătate de oră, prietene, şi n-o să fie prea drăguţ. Dacă durează atât de mult şi ea tot nu termină, o să fii într-o dispoziţie proastă, aşa că dacă e prea mult de muncă, treci la altceva. Partea bună e că puţini oameni au răbdarea să dea limbi timp de treizeci de minute, aşa că vei fi răsplătit când gagica o să fie la ciclu.

 

CONCLUZIA

 

Odată ce ai terminat, o să vrea să te îndepărtezi rapid, pentru că toată zona va fi sensibilă. În loc să pleci, scoate limba şi aşeaz-o pe păsărică ca un covoraş gros şi ud. Ai grijă să n-o mişti deloc, pentru că s-ar putea chiar s-o doară. Stai nemişcat acolo ca o pisică de mare moartă vreo treizeci de secunde. Apoi ridică-te lângă ea şi şterge-ţi faţa ca un pirat. Acum ai un minut să-ţi pui prezervativul şi s-o transporţi de la curtea prinţului Muhammad Muhammad Saddat la bordul unui avion F-15.

 

Antonia, iubita mea!

Superb textul dar sa vezi in practica.

Ar trebui sa ma testezi la acest capitol si s-ar putea sa îți dea dependenta.

Cu prima ocazie in Sibiu am sa îți demonstrez :)..

http://pixel.nymag.com/imgs/fashion/daily/2014/03/07/sexual-emojis/07-emojis-sexual-02.nocrop.w670.h447.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Teorie multa practică putină.;)

Ce dracu de practica ? cand barbatii se apuca de râcâit , scormonit si dezvelit clitorisul ... cam 90% dintre ei . Practica ei ce practica. Dar , tot gresit :( . 🙈 Mai ales dupa ce incerci sa ii inveti si le dai si indicatii . Mie ca femeie mi se pare a dracului de greu sa dai limbi : )))) .
Link spre comentariu
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

Bărbaţii sunt varză la dat limbi. Nu pentru că nu le place, dar pentru că e greu ca dracu'. Trebuie să iei lecţii. E esenţial în viaţă să ştii să faci un oral bun (inclusiv pentru a primi un sex oral bun), aşa că e timpul să învăţăm. După cum urmează.

 

Secretul unui oral bun e să fii atent la semne. Poţi fii cel mai bun mecanic sexual din lume, dar dacă nu poţi citi semnele de circulaţie emoţională, vei sfârşi înconjurat de dezolare în deşertul labial până când vei leşina de epuizare, cu lacrimi fierbinţi de confuzie prelingându-ţi-se pe obraji.

 

Să-i dai limbi iubitei e ca şi cum i-ai spune: „Deşi în scurt timp o să te zgâlţâi pe dinăuntru ca o explozie de dinamită, primeşti o mică sesiune de răsfăţ înainte, ca să-ţi arăt ce simt pentru tine." În loc să urle „DOAMNE DUMNEZEULE!!" ca şi cum tocmai a dat o maşină peste copilul ei (o reacţie pe care ar trebui s-o provoace fututul), cunnilingus ar trebui să-i smulgă un splendid „ahhdoamneahhhdoamneahhhdoamne-ahhhdoamne." Ca şi cum ar masa-o cu ulei din fructe exotice un şeic musculos. O şedinţă bună de limbi e ca un veac de duminici.

 

S-o luăm pe capitole.

 

CULCAT

 

Nu te duce în zona de jos decât dacă chiar pofteşti. Spre deosebire de felaţie, cunnilingus nu poate fi oferit ca o favoare. Gagicile nu pot termina dacă lingi fără chef. Haleşte din toată inima, ca porcul la troacă, şi îţi vor fi iertate toate greşelile.

 

CU CÂT MAI UD, CU ATÂT MAI BINE

 

O păsărică uscată e o păsărică tristă. Dacă vezi că degetele nu alunecă, întoarce-te la sărutări şi mângâieri o vreme. Dar asigură-te că în timpul ăsta îţi strecori degetul înăuntru. Uneori umezeala rămâne captivă între labii, dar nu-ţi fie teamă: nu trebuie decât să le gâdili un pic cu degetul şi vor curge râuri de lapte şi miere.

 

Odată ce eşti sigur că păsărica e udă, mângâi-o de câteva ori, uşor, cu degetul. Nimic nu e mai rău decât să te arunci cu capul înainte. Asigură-te că tânjeşte după limba ta înainte să te scufunzi sub cearşafuri.

 

Extra pont: Fii ca Prince - scoate un deget ud şi împarte-l cu ea ca într-o reclamă la milkshake din anii 1950.

 

Important: Nu te repezi să-ţi bagi toate degetele înăuntru deodată. O să ucizi tot jocul întărâtării. Încearcă să-ţi aminteşti că 78% din plăcerea femeilor stă în sentimentul de tânjire. Dac-o bagi înăuntru prea repede, stingi focul.

 

MISIUNE SUBACVATICĂ

 

După ce-ai pregătit-o bine, e timpul să cobori la etajul inferior. Scoate degetele din zonă şi nu atinge nimic o vreme. Stai în zonă şi aşteaptă puţin, ca şi cum ai fi plecat în vacanţă.

 

Deşi e foarte tentant să-ţi tragi pătura peste cap ca o cârtiţă, nu e o idee prea bună. Se face super cald acolo jos şi o să-i strici tot cheful dacă scoţi capul pentru o gură de aer proaspăt chiar înainte să aibă orgasm.

 

Întâi sărută-i sânii şi abdomenul, coborând uşor tot mai jos. Nu insista prea mult cu ţâţele alea. Trebuia să te fi ocupat de ele înainte să-i dai jos chiloţii. Tot ce contează acum sunt abdomenul şi interiorul coapselor. Muşcăturile uşoare sunt şi ele bune, dar cel mai mişto e să porneşti de la genunchi şi să te năpusteşti în sus spre pizdă cu muşcături de rechin. Ronţăie-i prima pulpă până sus de tot şi apoi treci la cealaltă, ocolind deocamdată pizda. Repetă mişcarea. Dacă faci asta de câteva ori, o înfierbânţi super tare, ceea ce o să scurteze mult sesiunea propriu-zisă de dat limbi.

 

Înainte să treci la treabă, exersează puţin în adâncitura aia situată chiar înainte de labii. Nu exagera totuşi, sau o să-i dai impresia că acolo crezi că e pizda.

 

În punctul ăsta ar trebui să fie deja turbată. Dacă ai aplicat regulile cum trebuie, ar trebui să geamă şi să-ţi împingă capul între picioarele ei. Poţi să te întinzi un pic cu gluma până vezi că arată ca şi cum şi-ar ţine respiraţia de trei zile.

 

Extra pont: Planează asupra tufişului timp de câteva secunde, înainte să dai prima limbă. Ai grijă! Dacă stai mai mult de câteva secunde, o să creadă că nu-ţi vine să începi pentru că miroase urât. Evident, cu toţii ştim că nenorocita aia miroase mai dulce decât raiul.

 

Important: Nu muşca pizda în niciun fel. Dacă e nevoie să-ţi explic mai multe pe tema asta, atunci probabil mai bine rămâi la labă decât să te-apuci de d-astea.

 

DESPĂRŢIREA MĂRII ROŞII

 

Fă curăţenie la locul de lucru. Părul pubian este pentru cunnilingus cum sunt cariile pentru igiena dentară. Nici n-o să poţi identifica fiecare bucăţică dacă gagica arată ca şi cum a coborât de pe coperta albumului PIL „That What is Not". În cazul ăsta, e o idee bună s-o rogi să-şi desfacă labiile ca să poţi începe elegantul festin.

 

MAREA INTRARE

 

Dă prima limbă super lent. E bine şi să mormăi sau să gemi. Nu numai că arăţi că-ţi place ce faci, dar îi trimiţi şi vibraţii audiofonice în vagin. Începe chiar deasupra anusului şi termină acolo unde începe blăniţa. Dă vreo zece limbi din astea de câine Saint Bernard înainte să schimbi schema (ia-o încet de tot, o limbă trebuie să dureze cam patru secunde, să zicem). Acum e momentul să-ţi dai seama ce fel de clitoris are. Dacă e unul foarte sensibil, va zvâcni când treci cu limba peste el şi asta înseamnă că ai noroc. Dacă nu are nicio reacţie când treci peste clitoris, probabil că are un lindic din ăla insensibil cât un bob de mazăre şi asta înseamnă c-o să ai de lucru vreo treizeci de minute până faci scurtă la limbă.

 

ZGÂLŢÂIE BARCA

 

E atât de suav să dai limbi, încât uneori te poate face să te simţi gay. Dacă te-ai săturat să faci pe delicatul, răzbună-te pe clitoris. Dă-ţi seama cam câtă violenţă poate suporta fără să devină dureros şi arată-i nenorocitului cine-i şeful.

 

La urma urmei, chiar el face cunnilingus-ul atât de dificil. E înconjurat de labii şi, chiar şi după ce-l găseşti, presiunea îl poate împinge într-o parte şi te trezeşti că-i dai uretrei mai multă atenţie decât a primit vreodată în viaţa ei. Clitorisul e ca o tumoare într-o grămadă de lobi ai urechii. Când pui presiune pe zonă, el e singurul care nu poate fi strivit. Odată ce l-ai reperat cu limba, cheamă întăriri. Foloseşte-ţi buzele ca să îndepărtezi labiile şi fă tot posibilul să-l izolezi. Apoi pedepseşte-l pentru că s-a ascuns de tine. Freacă-l la ridiche şi dă-i câteva palme după cap. Vom vorbi mai multe despre golanul ăsta mai târziu.

 

Pont super important: Cea mai bună metodă de a stimula clitorisul e să-l stimulezi cu toată limba după ce-l izolezi de labii. Trebuie să se simtă copleşit de toată textura limbii.

 

IDENTIFICAREA TIPULUI DE CLITORIS

 

După limbile lente, începe petrecerea. Sunt, în general, două tipuri de clitoris. Unele cărora le place smotoceala şi unele care n-o gustă deloc. Cele din urmă sunt cam la fel de naşpa ca un penis de 3 centimetri, aşa că ar trebui să-i dai papucii gagicii instant.

 

Extra pont: Lindicurile se găsesc în toate formele, mărimile şi sensibilităţile, dar asta nu spune prea multe. Toate vor să fie tratate uşurel şi încetişor la început, dar singurul mod de a-ţi da seama dacă trebuie să-l iei mai tare spre final e să-i citeşti reacţiile. Asta nu se poate învăţa, trebuie să simţi singur. Tot ce-ţi putem spune e că trebuie s-o iei mai uşurel dacă are convulsii şi să bagi mare dacă oftează şi ţipă.

 

LINDICURI CARE VOR SMOTOCEALĂ

 

Astea sunt cele mai distractive pentru că poţi fi creativ în ce le priveşte. Închipuie-ţi că limba ta e poliţistul rău, iar clitorisul e tipul care ţi-a omorât colegul. Izolează-l de prietenii lui (labiile) şi absoarbe-l cu totul în gură. Acum e pe terenul tău. Păstrează-l erect creând un fel de vid în jurul lui în interiorul gurii. Dă-i o limbă mare peste cap. N-o să-ţi poată divulga nicio informaţie pentru că lindicurile nu pot vorbi, dar nu contează, tu bumbăceşte-l acolo ca pe un sac de box, până-şi pierde cunoştinţa. Dacă gagica se crizează că eşti prea de tot, ia-o mai uşor cu interogarea şi revino la limbile de Saint Bernard. Aspiratorul e o metodă grozavă de a o aduce la orgasm, dar uneori e prea mult, aşa că amestecă elementele. Fă cercuri cu limba în jurul clitorisului, de exemplu. Sau fute-l cu limba.

 

Când te apropii de final, fă din nou schema cu aspiratorul şi dă-i suspectului lovitura finală. Cea mai eficientă e mişcarea sus-jos, dar o să oboseşti repede dacă nu faci şi câteva mişcări stânga-dreapta. Când simţi că coapsele încep să-i tremure, ai dat lovitura. Fii repetitiv. NU fi creativ. Eşti aproape de finiş şi nu e cazul să schimbi tactica.

 

Extra pont: Ca să păstrezi ritmul, încearcă să repeţi în minte un fel de mantră care se potriveşte cu mişcarea limbii. Ca un mic indian: hi-yi-yi-ya, hi-yi-yi-ya, hi-yi-yi-ya. Orice întrerupere de ritm te poate da înapoi cu câteva minute, ceea ce e destul de demoralizant.

 

Important: Continuă să dai limbi câteva secunde după orgasm. Distracţia se termină când mâinile ei coboară deasupra capului tău şi te opresc. Dacă e genul care poate avea mai multe orgasme, va trebui s-o iei de la capăt de patru-cinci ori. Dacă nu eşti sigur ce trebuie să faci, linge-o în continuare până când mâinile magice se pogoară să te oprească.

 

LINDICURILE ÎNCĂPĂŢÂNATE

 

Unele lindicuri nu vor să se lase izolate şi bumbăcite. Astea sunt cele plictisitoare, care trebuie tratate cu delicateţe. Pur şi simplu dă limbile alea de Saint Bernard până termină. Dacă te plictiseşti, încearcă să schimbi direcţia o vreme. O metodă bună de diversificaţie e să trasezi cu limba literele alfabetului. S-ar putea să ai de lucru vreo jumătate de oră, prietene, şi n-o să fie prea drăguţ. Dacă durează atât de mult şi ea tot nu termină, o să fii într-o dispoziţie proastă, aşa că dacă e prea mult de muncă, treci la altceva. Partea bună e că puţini oameni au răbdarea să dea limbi timp de treizeci de minute, aşa că vei fi răsplătit când gagica o să fie la ciclu.

 

CONCLUZIA

 

Odată ce ai terminat, o să vrea să te îndepărtezi rapid, pentru că toată zona va fi sensibilă. În loc să pleci, scoate limba şi aşeaz-o pe păsărică ca un covoraş gros şi ud. Ai grijă să n-o mişti deloc, pentru că s-ar putea chiar s-o doară. Stai nemişcat acolo ca o pisică de mare moartă vreo treizeci de secunde. Apoi ridică-te lângă ea şi şterge-ţi faţa ca un pirat. Acum ai un minut să-ţi pui prezervativul şi s-o transporţi de la curtea prinţului Muhammad Muhammad Saddat la bordul unui avion F-15.

frumos ar fi sa citezi si sursa ca am mai vazut undeva textul asta....

Link spre comentariu
  • Oras:Around
  • Oras:Around

Bărbaţii sunt varză la dat limbi. Nu pentru că nu le place, dar pentru că e greu ca dracu'. Trebuie să iei lecţii. E esenţial în viaţă să ştii să faci un oral bun (inclusiv pentru a primi un sex oral bun), aşa că e timpul să învăţăm. După cum urmează.

 

Secretul unui oral bun e să fii atent la semne. Poţi fii cel mai bun mecanic sexual din lume, dar dacă nu poţi citi semnele de circulaţie emoţională, vei sfârşi înconjurat de dezolare în deşertul labial până când vei leşina de epuizare, cu lacrimi fierbinţi de confuzie prelingându-ţi-se pe obraji.

 

Să-i dai limbi iubitei e ca şi cum i-ai spune: „Deşi în scurt timp o să te zgâlţâi pe dinăuntru ca o explozie de dinamită, primeşti o mică sesiune de răsfăţ înainte, ca să-ţi arăt ce simt pentru tine." În loc să urle „DOAMNE DUMNEZEULE!!" ca şi cum tocmai a dat o maşină peste copilul ei (o reacţie pe care ar trebui s-o provoace fututul), cunnilingus ar trebui să-i smulgă un splendid „ahhdoamneahhhdoamneahhhdoamne-ahhhdoamne." Ca şi cum ar masa-o cu ulei din fructe exotice un şeic musculos. O şedinţă bună de limbi e ca un veac de duminici.

 

S-o luăm pe capitole.

 

CULCAT

 

Nu te duce în zona de jos decât dacă chiar pofteşti. Spre deosebire de felaţie, cunnilingus nu poate fi oferit ca o favoare. Gagicile nu pot termina dacă lingi fără chef. Haleşte din toată inima, ca porcul la troacă, şi îţi vor fi iertate toate greşelile.

 

CU CÂT MAI UD, CU ATÂT MAI BINE

 

O păsărică uscată e o păsărică tristă. Dacă vezi că degetele nu alunecă, întoarce-te la sărutări şi mângâieri o vreme. Dar asigură-te că în timpul ăsta îţi strecori degetul înăuntru. Uneori umezeala rămâne captivă între labii, dar nu-ţi fie teamă: nu trebuie decât să le gâdili un pic cu degetul şi vor curge râuri de lapte şi miere.

 

Odată ce eşti sigur că păsărica e udă, mângâi-o de câteva ori, uşor, cu degetul. Nimic nu e mai rău decât să te arunci cu capul înainte. Asigură-te că tânjeşte după limba ta înainte să te scufunzi sub cearşafuri.

 

Extra pont: Fii ca Prince - scoate un deget ud şi împarte-l cu ea ca într-o reclamă la milkshake din anii 1950.

 

Important: Nu te repezi să-ţi bagi toate degetele înăuntru deodată. O să ucizi tot jocul întărâtării. Încearcă să-ţi aminteşti că 78% din plăcerea femeilor stă în sentimentul de tânjire. Dac-o bagi înăuntru prea repede, stingi focul.

 

MISIUNE SUBACVATICĂ

 

După ce-ai pregătit-o bine, e timpul să cobori la etajul inferior. Scoate degetele din zonă şi nu atinge nimic o vreme. Stai în zonă şi aşteaptă puţin, ca şi cum ai fi plecat în vacanţă.

 

Deşi e foarte tentant să-ţi tragi pătura peste cap ca o cârtiţă, nu e o idee prea bună. Se face super cald acolo jos şi o să-i strici tot cheful dacă scoţi capul pentru o gură de aer proaspăt chiar înainte să aibă orgasm.

 

Întâi sărută-i sânii şi abdomenul, coborând uşor tot mai jos. Nu insista prea mult cu ţâţele alea. Trebuia să te fi ocupat de ele înainte să-i dai jos chiloţii. Tot ce contează acum sunt abdomenul şi interiorul coapselor. Muşcăturile uşoare sunt şi ele bune, dar cel mai mişto e să porneşti de la genunchi şi să te năpusteşti în sus spre pizdă cu muşcături de rechin. Ronţăie-i prima pulpă până sus de tot şi apoi treci la cealaltă, ocolind deocamdată pizda. Repetă mişcarea. Dacă faci asta de câteva ori, o înfierbânţi super tare, ceea ce o să scurteze mult sesiunea propriu-zisă de dat limbi.

 

Înainte să treci la treabă, exersează puţin în adâncitura aia situată chiar înainte de labii. Nu exagera totuşi, sau o să-i dai impresia că acolo crezi că e pizda.

 

În punctul ăsta ar trebui să fie deja turbată. Dacă ai aplicat regulile cum trebuie, ar trebui să geamă şi să-ţi împingă capul între picioarele ei. Poţi să te întinzi un pic cu gluma până vezi că arată ca şi cum şi-ar ţine respiraţia de trei zile.

 

Extra pont: Planează asupra tufişului timp de câteva secunde, înainte să dai prima limbă. Ai grijă! Dacă stai mai mult de câteva secunde, o să creadă că nu-ţi vine să începi pentru că miroase urât. Evident, cu toţii ştim că nenorocita aia miroase mai dulce decât raiul.

 

Important: Nu muşca pizda în niciun fel. Dacă e nevoie să-ţi explic mai multe pe tema asta, atunci probabil mai bine rămâi la labă decât să te-apuci de d-astea.

 

DESPĂRŢIREA MĂRII ROŞII

 

Fă curăţenie la locul de lucru. Părul pubian este pentru cunnilingus cum sunt cariile pentru igiena dentară. Nici n-o să poţi identifica fiecare bucăţică dacă gagica arată ca şi cum a coborât de pe coperta albumului PIL „That What is Not". În cazul ăsta, e o idee bună s-o rogi să-şi desfacă labiile ca să poţi începe elegantul festin.

 

MAREA INTRARE

 

Dă prima limbă super lent. E bine şi să mormăi sau să gemi. Nu numai că arăţi că-ţi place ce faci, dar îi trimiţi şi vibraţii audiofonice în vagin. Începe chiar deasupra anusului şi termină acolo unde începe blăniţa. Dă vreo zece limbi din astea de câine Saint Bernard înainte să schimbi schema (ia-o încet de tot, o limbă trebuie să dureze cam patru secunde, să zicem). Acum e momentul să-ţi dai seama ce fel de clitoris are. Dacă e unul foarte sensibil, va zvâcni când treci cu limba peste el şi asta înseamnă că ai noroc. Dacă nu are nicio reacţie când treci peste clitoris, probabil că are un lindic din ăla insensibil cât un bob de mazăre şi asta înseamnă c-o să ai de lucru vreo treizeci de minute până faci scurtă la limbă.

 

ZGÂLŢÂIE BARCA

 

E atât de suav să dai limbi, încât uneori te poate face să te simţi gay. Dacă te-ai săturat să faci pe delicatul, răzbună-te pe clitoris. Dă-ţi seama cam câtă violenţă poate suporta fără să devină dureros şi arată-i nenorocitului cine-i şeful.

 

La urma urmei, chiar el face cunnilingus-ul atât de dificil. E înconjurat de labii şi, chiar şi după ce-l găseşti, presiunea îl poate împinge într-o parte şi te trezeşti că-i dai uretrei mai multă atenţie decât a primit vreodată în viaţa ei. Clitorisul e ca o tumoare într-o grămadă de lobi ai urechii. Când pui presiune pe zonă, el e singurul care nu poate fi strivit. Odată ce l-ai reperat cu limba, cheamă întăriri. Foloseşte-ţi buzele ca să îndepărtezi labiile şi fă tot posibilul să-l izolezi. Apoi pedepseşte-l pentru că s-a ascuns de tine. Freacă-l la ridiche şi dă-i câteva palme după cap. Vom vorbi mai multe despre golanul ăsta mai târziu.

 

Pont super important: Cea mai bună metodă de a stimula clitorisul e să-l stimulezi cu toată limba după ce-l izolezi de labii. Trebuie să se simtă copleşit de toată textura limbii.

 

IDENTIFICAREA TIPULUI DE CLITORIS

 

După limbile lente, începe petrecerea. Sunt, în general, două tipuri de clitoris. Unele cărora le place smotoceala şi unele care n-o gustă deloc. Cele din urmă sunt cam la fel de naşpa ca un penis de 3 centimetri, aşa că ar trebui să-i dai papucii gagicii instant.

 

Extra pont: Lindicurile se găsesc în toate formele, mărimile şi sensibilităţile, dar asta nu spune prea multe. Toate vor să fie tratate uşurel şi încetişor la început, dar singurul mod de a-ţi da seama dacă trebuie să-l iei mai tare spre final e să-i citeşti reacţiile. Asta nu se poate învăţa, trebuie să simţi singur. Tot ce-ţi putem spune e că trebuie s-o iei mai uşurel dacă are convulsii şi să bagi mare dacă oftează şi ţipă.

 

LINDICURI CARE VOR SMOTOCEALĂ

 

Astea sunt cele mai distractive pentru că poţi fi creativ în ce le priveşte. Închipuie-ţi că limba ta e poliţistul rău, iar clitorisul e tipul care ţi-a omorât colegul. Izolează-l de prietenii lui (labiile) şi absoarbe-l cu totul în gură. Acum e pe terenul tău. Păstrează-l erect creând un fel de vid în jurul lui în interiorul gurii. Dă-i o limbă mare peste cap. N-o să-ţi poată divulga nicio informaţie pentru că lindicurile nu pot vorbi, dar nu contează, tu bumbăceşte-l acolo ca pe un sac de box, până-şi pierde cunoştinţa. Dacă gagica se crizează că eşti prea de tot, ia-o mai uşor cu interogarea şi revino la limbile de Saint Bernard. Aspiratorul e o metodă grozavă de a o aduce la orgasm, dar uneori e prea mult, aşa că amestecă elementele. Fă cercuri cu limba în jurul clitorisului, de exemplu. Sau fute-l cu limba.

 

Când te apropii de final, fă din nou schema cu aspiratorul şi dă-i suspectului lovitura finală. Cea mai eficientă e mişcarea sus-jos, dar o să oboseşti repede dacă nu faci şi câteva mişcări stânga-dreapta. Când simţi că coapsele încep să-i tremure, ai dat lovitura. Fii repetitiv. NU fi creativ. Eşti aproape de finiş şi nu e cazul să schimbi tactica.

 

Extra pont: Ca să păstrezi ritmul, încearcă să repeţi în minte un fel de mantră care se potriveşte cu mişcarea limbii. Ca un mic indian: hi-yi-yi-ya, hi-yi-yi-ya, hi-yi-yi-ya. Orice întrerupere de ritm te poate da înapoi cu câteva minute, ceea ce e destul de demoralizant.

 

Important: Continuă să dai limbi câteva secunde după orgasm. Distracţia se termină când mâinile ei coboară deasupra capului tău şi te opresc. Dacă e genul care poate avea mai multe orgasme, va trebui s-o iei de la capăt de patru-cinci ori. Dacă nu eşti sigur ce trebuie să faci, linge-o în continuare până când mâinile magice se pogoară să te oprească.

 

LINDICURILE ÎNCĂPĂŢÂNATE

 

Unele lindicuri nu vor să se lase izolate şi bumbăcite. Astea sunt cele plictisitoare, care trebuie tratate cu delicateţe. Pur şi simplu dă limbile alea de Saint Bernard până termină. Dacă te plictiseşti, încearcă să schimbi direcţia o vreme. O metodă bună de diversificaţie e să trasezi cu limba literele alfabetului. S-ar putea să ai de lucru vreo jumătate de oră, prietene, şi n-o să fie prea drăguţ. Dacă durează atât de mult şi ea tot nu termină, o să fii într-o dispoziţie proastă, aşa că dacă e prea mult de muncă, treci la altceva. Partea bună e că puţini oameni au răbdarea să dea limbi timp de treizeci de minute, aşa că vei fi răsplătit când gagica o să fie la ciclu.

 

CONCLUZIA

 

Odată ce ai terminat, o să vrea să te îndepărtezi rapid, pentru că toată zona va fi sensibilă. În loc să pleci, scoate limba şi aşeaz-o pe păsărică ca un covoraş gros şi ud. Ai grijă să n-o mişti deloc, pentru că s-ar putea chiar s-o doară. Stai nemişcat acolo ca o pisică de mare moartă vreo treizeci de secunde. Apoi ridică-te lângă ea şi şterge-ţi faţa ca un pirat. Acum ai un minut să-ţi pui prezervativul şi s-o transporţi de la curtea prinţului Muhammad Muhammad Saddat la bordul unui avion F-15.

 

Acest post a fost promovat la Articole

Interesant,educativ. :))))

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

BărbaÅ£ii sunt varză la dat limbi. Nu pentru că nu le place, dar pentru că e greu ca dracu'. Trebuie să iei lecÅ£ii. E esenÅ£ial în viaÅ£ă să ÅŸtii să faci un oral bun (inclusiv pentru a primi un sex oral bun), aÅŸa că e timpul să învăÅ£ăm. După cum urmează.

 

Secretul unui oral bun e să fii atent la semne. PoÅ£i fii cel mai bun mecanic sexual din lume, dar dacă nu poÅ£i citi semnele de circulaÅ£ie emoÅ£ională, vei sfârÅŸi înconjurat de dezolare în deÅŸertul labial până când vei leÅŸina de epuizare, cu lacrimi fierbinÅ£i de confuzie prelingându-Å£i-se pe obraji.

 

Să-i dai limbi iubitei e ca ÅŸi cum i-ai spune: „DeÅŸi în scurt timp o să te zgâlÅ£âi pe dinăuntru ca o explozie de dinamită, primeÅŸti o mică sesiune de răsfăÅ£ înainte, ca să-Å£i arăt ce simt pentru tine." ÃŽn loc să urle „DOAMNE DUMNEZEULE!!" ca ÅŸi cum tocmai a dat o maÅŸină peste copilul ei (o reacÅ£ie pe care ar trebui s-o provoace fututul), cunnilingus ar trebui să-i smulgă un splendid „ahhdoamneahhhdoamneahhhdoamne-ahhhdoamne." Ca ÅŸi cum ar masa-o cu ulei din fructe exotice un ÅŸeic musculos. O ÅŸedinÅ£ă bună de limbi e ca un veac de duminici.

 

S-o luăm pe capitole.

 

CULCAT

 

Nu te duce în zona de jos decât dacă chiar pofteÅŸti. Spre deosebire de felaÅ£ie, cunnilingus nu poate fi oferit ca o favoare. Gagicile nu pot termina dacă lingi fără chef. HaleÅŸte din toată inima, ca porcul la troacă, ÅŸi îÅ£i vor fi iertate toate greÅŸelile.

 

CU CÂT MAI UD, CU ATÂT MAI BINE

 

O păsărică uscată e o păsărică tristă. Dacă vezi că degetele nu alunecă, întoarce-te la sărutări ÅŸi mângâieri o vreme. Dar asigură-te că în timpul ăsta îÅ£i strecori degetul înăuntru. Uneori umezeala rămâne captivă între labii, dar nu-Å£i fie teamă: nu trebuie decât să le gâdili un pic cu degetul ÅŸi vor curge râuri de lapte ÅŸi miere.

 

Odată ce eÅŸti sigur că păsărica e udă, mângâi-o de câteva ori, uÅŸor, cu degetul. Nimic nu e mai rău decât să te arunci cu capul înainte. Asigură-te că tânjeÅŸte după limba ta înainte să te scufunzi sub cearÅŸafuri.

 

Extra pont: Fii ca Prince - scoate un deget ud ÅŸi împarte-l cu ea ca într-o reclamă la milkshake din anii 1950.

 

Important: Nu te repezi să-Å£i bagi toate degetele înăuntru deodată. O să ucizi tot jocul întărâtării. ÃŽncearcă să-Å£i aminteÅŸti că 78% din plăcerea femeilor stă în sentimentul de tânjire. Dac-o bagi înăuntru prea repede, stingi focul.

 

MISIUNE SUBACVATICÄ‚

 

După ce-ai pregătit-o bine, e timpul să cobori la etajul inferior. Scoate degetele din zonă ÅŸi nu atinge nimic o vreme. Stai în zonă ÅŸi aÅŸteaptă puÅ£in, ca ÅŸi cum ai fi plecat în vacanÅ£ă.

 

DeÅŸi e foarte tentant să-Å£i tragi pătura peste cap ca o cârtiÅ£ă, nu e o idee prea bună. Se face super cald acolo jos ÅŸi o să-i strici tot cheful dacă scoÅ£i capul pentru o gură de aer proaspăt chiar înainte să aibă orgasm.

 

ÃŽntâi sărută-i sânii ÅŸi abdomenul, coborând uÅŸor tot mai jos. Nu insista prea mult cu Å£âÅ£ele alea. Trebuia să te fi ocupat de ele înainte să-i dai jos chiloÅ£ii. Tot ce contează acum sunt abdomenul ÅŸi interiorul coapselor. MuÅŸcăturile uÅŸoare sunt ÅŸi ele bune, dar cel mai miÅŸto e să porneÅŸti de la genunchi ÅŸi să te năpusteÅŸti în sus spre pizdă cu muÅŸcături de rechin. RonÅ£ăie-i prima pulpă până sus de tot ÅŸi apoi treci la cealaltă, ocolind deocamdată pizda. Repetă miÅŸcarea. Dacă faci asta de câteva ori, o înfierbânÅ£i super tare, ceea ce o să scurteze mult sesiunea propriu-zisă de dat limbi.

 

ÃŽnainte să treci la treabă, exersează puÅ£in în adâncitura aia situată chiar înainte de labii. Nu exagera totuÅŸi, sau o să-i dai impresia că acolo crezi că e pizda.

 

ÃŽn punctul ăsta ar trebui să fie deja turbată. Dacă ai aplicat regulile cum trebuie, ar trebui să geamă ÅŸi să-Å£i împingă capul între picioarele ei. PoÅ£i să te întinzi un pic cu gluma până vezi că arată ca ÅŸi cum ÅŸi-ar Å£ine respiraÅ£ia de trei zile.

 

Extra pont: Planează asupra tufiÅŸului timp de câteva secunde, înainte să dai prima limbă. Ai grijă! Dacă stai mai mult de câteva secunde, o să creadă că nu-Å£i vine să începi pentru că miroase urât. Evident, cu toÅ£ii ÅŸtim că nenorocita aia miroase mai dulce decât raiul.

 

Important: Nu muÅŸca pizda în niciun fel. Dacă e nevoie să-Å£i explic mai multe pe tema asta, atunci probabil mai bine rămâi la labă decât să te-apuci de d-astea.

 

DESPÄ‚RÅ¢IREA MÄ‚RII ROÅžII

 

Fă curăÅ£enie la locul de lucru. Părul pubian este pentru cunnilingus cum sunt cariile pentru igiena dentară. Nici n-o să poÅ£i identifica fiecare bucăÅ£ică dacă gagica arată ca ÅŸi cum a coborât de pe coperta albumului PIL „That What is Not". ÃŽn cazul ăsta, e o idee bună s-o rogi să-ÅŸi desfacă labiile ca să poÅ£i începe elegantul festin.

 

MAREA INTRARE

 

Dă prima limbă super lent. E bine ÅŸi să mormăi sau să gemi. Nu numai că arăÅ£i că-Å£i place ce faci, dar îi trimiÅ£i ÅŸi vibraÅ£ii audiofonice în vagin. ÃŽncepe chiar deasupra anusului ÅŸi termină acolo unde începe blăniÅ£a. Dă vreo zece limbi din astea de câine Saint Bernard înainte să schimbi schema (ia-o încet de tot, o limbă trebuie să dureze cam patru secunde, să zicem). Acum e momentul să-Å£i dai seama ce fel de clitoris are. Dacă e unul foarte sensibil, va zvâcni când treci cu limba peste el ÅŸi asta înseamnă că ai noroc. Dacă nu are nicio reacÅ£ie când treci peste clitoris, probabil că are un lindic din ăla insensibil cât un bob de mazăre ÅŸi asta înseamnă c-o să ai de lucru vreo treizeci de minute până faci scurtă la limbă.

 

ZGÂLŢÂIE BARCA

 

E atât de suav să dai limbi, încât uneori te poate face să te simÅ£i gay. Dacă te-ai săturat să faci pe delicatul, răzbună-te pe clitoris. Dă-Å£i seama cam câtă violenÅ£ă poate suporta fără să devină dureros ÅŸi arată-i nenorocitului cine-i ÅŸeful.

 

La urma urmei, chiar el face cunnilingus-ul atât de dificil. E înconjurat de labii ÅŸi, chiar ÅŸi după ce-l găseÅŸti, presiunea îl poate împinge într-o parte ÅŸi te trezeÅŸti că-i dai uretrei mai multă atenÅ£ie decât a primit vreodată în viaÅ£a ei. Clitorisul e ca o tumoare într-o grămadă de lobi ai urechii. Când pui presiune pe zonă, el e singurul care nu poate fi strivit. Odată ce l-ai reperat cu limba, cheamă întăriri. FoloseÅŸte-Å£i buzele ca să îndepărtezi labiile ÅŸi fă tot posibilul să-l izolezi. Apoi pedepseÅŸte-l pentru că s-a ascuns de tine. Freacă-l la ridiche ÅŸi dă-i câteva palme după cap. Vom vorbi mai multe despre golanul ăsta mai târziu.

 

Pont super important: Cea mai bună metodă de a stimula clitorisul e să-l stimulezi cu toată limba după ce-l izolezi de labii. Trebuie să se simtă copleÅŸit de toată textura limbii.

 

IDENTIFICAREA TIPULUI DE CLITORIS

 

După limbile lente, începe petrecerea. Sunt, în general, două tipuri de clitoris. Unele cărora le place smotoceala ÅŸi unele care n-o gustă deloc. Cele din urmă sunt cam la fel de naÅŸpa ca un penis de 3 centimetri, aÅŸa că ar trebui să-i dai papucii gagicii instant.

 

Extra pont: Lindicurile se găsesc în toate formele, mărimile ÅŸi sensibilităÅ£ile, dar asta nu spune prea multe. Toate vor să fie tratate uÅŸurel ÅŸi încetiÅŸor la început, dar singurul mod de a-Å£i da seama dacă trebuie să-l iei mai tare spre final e să-i citeÅŸti reacÅ£iile. Asta nu se poate învăÅ£a, trebuie să simÅ£i singur. Tot ce-Å£i putem spune e că trebuie s-o iei mai uÅŸurel dacă are convulsii ÅŸi să bagi mare dacă oftează ÅŸi Å£ipă.

 

LINDICURI CARE VOR SMOTOCEALÄ‚

 

Astea sunt cele mai distractive pentru că poÅ£i fi creativ în ce le priveÅŸte. ÃŽnchipuie-Å£i că limba ta e poliÅ£istul rău, iar clitorisul e tipul care Å£i-a omorât colegul. Izolează-l de prietenii lui (labiile) ÅŸi absoarbe-l cu totul în gură. Acum e pe terenul tău. Păstrează-l erect creând un fel de vid în jurul lui în interiorul gurii. Dă-i o limbă mare peste cap. N-o să-Å£i poată divulga nicio informaÅ£ie pentru că lindicurile nu pot vorbi, dar nu contează, tu bumbăceÅŸte-l acolo ca pe un sac de box, până-ÅŸi pierde cunoÅŸtinÅ£a. Dacă gagica se crizează că eÅŸti prea de tot, ia-o mai uÅŸor cu interogarea ÅŸi revino la limbile de Saint Bernard. Aspiratorul e o metodă grozavă de a o aduce la orgasm, dar uneori e prea mult, aÅŸa că amestecă elementele. Fă cercuri cu limba în jurul clitorisului, de exemplu. Sau fute-l cu limba.

 

Când te apropii de final, fă din nou schema cu aspiratorul ÅŸi dă-i suspectului lovitura finală. Cea mai eficientă e miÅŸcarea sus-jos, dar o să oboseÅŸti repede dacă nu faci ÅŸi câteva miÅŸcări stânga-dreapta. Când simÅ£i că coapsele încep să-i tremure, ai dat lovitura. Fii repetitiv. NU fi creativ. EÅŸti aproape de finiÅŸ ÅŸi nu e cazul să schimbi tactica.

 

Extra pont: Ca să păstrezi ritmul, încearcă să repeÅ£i în minte un fel de mantră care se potriveÅŸte cu miÅŸcarea limbii. Ca un mic indian: hi-yi-yi-ya, hi-yi-yi-ya, hi-yi-yi-ya. Orice întrerupere de ritm te poate da înapoi cu câteva minute, ceea ce e destul de demoralizant.

 

Important: Continuă să dai limbi câteva secunde după orgasm. DistracÅ£ia se termină când mâinile ei coboară deasupra capului tău ÅŸi te opresc. Dacă e genul care poate avea mai multe orgasme, va trebui s-o iei de la capăt de patru-cinci ori. Dacă nu eÅŸti sigur ce trebuie să faci, linge-o în continuare până când mâinile magice se pogoară să te oprească.

 

LINDICURILE ÎNCĂPĂŢÂNATE

 

Unele lindicuri nu vor să se lase izolate ÅŸi bumbăcite. Astea sunt cele plictisitoare, care trebuie tratate cu delicateÅ£e. Pur ÅŸi simplu dă limbile alea de Saint Bernard până termină. Dacă te plictiseÅŸti, încearcă să schimbi direcÅ£ia o vreme. O metodă bună de diversificaÅ£ie e să trasezi cu limba literele alfabetului. S-ar putea să ai de lucru vreo jumătate de oră, prietene, ÅŸi n-o să fie prea drăguÅ£. Dacă durează atât de mult ÅŸi ea tot nu termină, o să fii într-o dispoziÅ£ie proastă, aÅŸa că dacă e prea mult de muncă, treci la altceva. Partea bună e că puÅ£ini oameni au răbdarea să dea limbi timp de treizeci de minute, aÅŸa că vei fi răsplătit când gagica o să fie la ciclu.

 

CONCLUZIA

 

Odată ce ai terminat, o să vrea să te îndepărtezi rapid, pentru că toată zona va fi sensibilă. ÃŽn loc să pleci, scoate limba ÅŸi aÅŸeaz-o pe păsărică ca un covoraÅŸ gros ÅŸi ud. Ai grijă să n-o miÅŸti deloc, pentru că s-ar putea chiar s-o doară. Stai nemiÅŸcat acolo ca o pisică de mare moartă vreo treizeci de secunde. Apoi ridică-te lângă ea ÅŸi ÅŸterge-Å£i faÅ£a ca un pirat. Acum ai un minut să-Å£i pui prezervativul ÅŸi s-o transporÅ£i de la curtea prinÅ£ului Muhammad Muhammad Saddat la bordul unui avion F-15.

 

Acest post a fost promovat la Articole

Draga Antonia

 

Promit că vara asta îți fac o vizita să vezi dacă am învățat bine lecția de limbiðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:BRASOV
  • Oras:BRASOV

In nici un caz pe ai tai ! Ratatule a trebuit sa iti bagi nasul si pe ROPUSSY.

Ratata ești tu în momentul în care te-ai apucat de acest domeniu.

 

P. S. Te rog nu ma mai provoca. As prefera sa nu comunic cu tine.... din motive evidente.

Link spre comentariu

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0

No, am citit si eu ce s-a scis pe aici, nu tot...dar o sa incerc sa adaug. ;)

La cunnilingus, in primul rand trebuie sa deduci xu xw fel de femeie ai de-a face. Vorbesc de temperament respectiv personalitate.

Determinand acestea, apoi abia incepe descopeeirea tipului de clitoris, dar nu oricum.

Ele sunt de mai multe feluri precum hai sa fac o xomparatie cu sanii...insa treaba asta o descopwri doar prin experienta.

Intr-adevar o femeie poti sa o termini si in 5 min dar si in 40 min din acest pct de vedere.

Nu s-a spus, xim poti rezista 30-40/min.

Pai dupa ce descoperi tehnica, dupa ce stii cu ce tip de femeie ai de-a face, descopwei si chestiunile ce tin de detalii.

Nu intotdeauna cuprinzi tot clitorisul, nu intotdeauna aplici metoda pestelui.;)

Uneori dupa ce l-ai identificat, trebuie sa comunici...astfel vei descoperi ca unele se excita mai mult pe stg sau dreapta cltorisului, nu pe central.;)

Rotirile sunt importante dar nu cum le fac marea majoritate ci xum le face minoeitatea...in sens invers al acelor de ceasornic.

De ce ? Fiindca mai toti sunt dreptaci, cd apare un stangaci, e ceva nou. ;)

Pasounea treb sa existe din start.

Zonele wrogene, clar treb exoatate, toate.

Poti termina o femeie, daca o pregatesti psihic dar si fizic, in 3-5 min, depinde de cat esti de bun.

Pori da limbi si o ora si dc nu stii cum, le dai degeaba.

E ca si cum tii o masina la relantii fara sa stii sa o bagi in viteze. Important e sa stii si sa simti cd schimbi vitezele, mai ales din a 4-a in a 5-a. Altfel e ca si cand o iei se la zero.

Arunci, ai muncit degeaba....;)

Optimizeaza-ti munca, invata si vei deveni cunoscator...

Am spus si eu, asa putin din istoria cunnilingusului, daca sunt curiosi intram in detalii...;) :))))

Va salut !

PS: scuze pt literele....incurcate...tel, bere. ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...