Sari la conținut

Bruneta noua 0736088492

Vizitator Scrat

Postări Recomandate

Vizitator Scrat
Reputație: 0
Postat

Anunt din ziar : bruneta finuta ofer companie . pozele sant reale 0736088492

Am sunat dar se pare ca are telefonul inchis.

post-57472-0-55687600-1357330069_thumb.jpg

post-57472-0-08893700-1357330073_thumb.jpg

post-57472-0-27907700-1357330079_thumb.jpg

post-57472-0-82209000-1357330082_thumb.jpg

• Oras:Timisoara
Postat
Anunt din ziar : bruneta finuta ofer companie . pozele sant reale 0736088492

Am sunat dar se pare ca are telefonul inchis.

Va salut,

Pe tipa asta am vazut-o de multe ori afara pe C. Aradului. Acuma se pare ca lucreaza si la apart. si mai are o colega, o tipa blonda http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/blonda-stilata-ofer-companie/7b0b63747c6a6a53.html.

La fata este destul de urata si pare mult imbatranita desi la corp pare buna din poze. Voi face o recenzie despre experienta cu tipa blonda.

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Dorinele, despre duduia in cauza am scris eu (si alti 2 confrati), ce-i drept pe topicul fostei ei colege de apartament de pe Rasaritului (nu stiu daca mai presteaza impreuna). Topicul blondei respective este urmatorul " blonda stilata ofer companie - 0737425845 ". Acolo gaseti cate ceva despre bruneta noastra. Oricum, din puncteul meu de vedere nu merita. Am scris acolo de ce.

P.S. Daca vrea cineva sa ia de acolo postarile noastre si sa ii faca topic separat, poate sa o faca. Dar cred ca ar intra direct la "de evitat".

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

despre duduia in cauza pot sa confirm ca nu se merita. in primul rand in poze arata superb fata de realitate, locatia este, sa zicem ok, dar nu face dus inainte, iar dupa te trimte in bae sa e speli la chiuveta, cu promisiunea ca va fac dus dupa ce pleci.

in ce priveste actul in sine, un ON si NP la 250 ron, care trebuia sa fie o ora, dar s-a terminta in 15 min. grabita sa ia urmatorul client, grabita sa te termine pe ideea ca nici un barbat nu poate da la buci o ora. per total, nota 6, cu indulgenta.

Postat

despre duduia in cauza pot sa confirm ca nu se merita. in primul rand in poze arata superb fata de realitate, locatia este, sa zicem ok, dar nu face dus inainte, iar dupa te trimte in bae sa e speli la chiuveta, cu promisiunea ca va fac dus dupa ce pleci.

in ce priveste actul in sine, un ON si NP la 250 ron, care trebuia sa fie o ora, dar s-a terminta in 15 min. grabita sa ia urmatorul client, grabita sa te termine pe ideea ca nici un barbat nu poate da la buci o ora. per total, nota 6, cu indulgenta.

Pai sa fie trecuta la "de evitat" ... zic! :refoz

Postat

Nu o recomand pe aceasta duduie am citit despre ea este de evitat si am motivele mele cand zic asta . 

Postat

Nu o recomand pe aceasta duduie am citit despre ea este de evitat si am motivele mele cand zic asta . 

Poate, odata, cand ai putin timp ne spui si noua cam care ar fi motivele tale. Cred ca ar fi fain sa aflam si noi ce motive ai, ca doar de asta e forumul.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...