anemona69 Reputație: 2650 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 15, 2017 programare facuta in pm . respectata de ambii. este un barbat foarte bine imbracat undeva pe la 25 de ani. are stilul de vestimentatie englezesc. a venit cu o camasa foarte draguta si cu o vesta pe el care se asorta foarte misto. am sa trec la note. igiena 10 dus inainte si dupa. actiune 9 au fost 2 finalizari glorioase. aspect 10 fata curata si ingrijita. oral 9 mi ar fi placut mai umed. GFE 10 social si foarte amabil. iti multumesc. te pup si te mai astept. 10
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 16, 2017 FK a facut? Cat a stat? Cat a platit?
mr president Reputație: 4053 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 20, 2017 FK a facut? Cat a stat? Cat a platit? Da, si ce mai FK, ma gandesc si acum la buzele alea. Restul intrebarilor isi gasesc raspunsul in recenzia mea de pe topicul Anemonei. 5
mr president Reputație: 4053 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 20, 2017 programare facuta in pm . respectata de ambii. este un barbat foarte bine imbracat undeva pe la 25 de ani. are stilul de vestimentatie englezesc. a venit cu o camasa foarte draguta si cu o vesta pe el care se asorta foarte misto. am sa trec la note. igiena 10 dus inainte si dupa. actiune 9 au fost 2 finalizari glorioase. aspect 10 fata curata si ingrijita. oral 9 mi ar fi placut mai umed. GFE 10 social si foarte amabil. iti multumesc. te pup si te mai astept.Si eu te pup si abia astept sa ne revedem. :* 5
Postări Recomandate