Sari la conținut

swizzerr

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre swizzerr

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    5544439

swizzerr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputație

  1. swizzerr

    0755599428

    Am vizitat-o recent pe domnisoara de langa McDonalt's. Am sunat-o undeva in jurul orei 17, mi-a zis ca este disponibila, ajung dupa aproximativ 40 de minute la locatie sun si imi zice ca are timp doar pentru un numar, ca am intarziat si ca are programari....in fine ii zic ca ma multumesc cu un numar si ma invita inauntru. Imi deschide usa o domnisoara frumusica, amabila, inaltime in jur de 1.70, 50kg. Las cadou pt un numar 80 ron, si zic hai sa trecem la treaba caci se vedea clar ca era grabita. Incepe actiunea cu un oral protejat, bine executat dar putin grabit, ma intreaba ce pozitie prefer, incep sa ii dau pe la spate, schimb in misionar,imi sugereaza sa termin, apoi ca sa si termin o rog sa stea ea deaspura, dar degeaba, asa ca am revenit eu pe la spate si incep putin mai in forta...ceea ce a dus si la finalizare. Ma invita sa merg la baie, fac o scurta igienizare, imbracat, salutat si plecat. Mentionez ca baia era curata, avea un prosop care insa nu l-am incercat, sapun lichid..etc Toata actiune de la usa la usa in jur de 20-25 minute. Note: Locatie: 10, apartament curat, modern, fond sonor(la tv cred ) ), baie curata. Aspect: 9 Fata arata bine, este frumusica, supla, burneta, sanii micuti dar jucausi, fund frumos. Gfe: 10+ Fiind pentru prima oara la ea am ramas putin surprins de cat este de amabila si de comunicativa, desi imi pare rau ca nu prea am reusit sa stau mai mult cu ea la taclale ca na ca avea programari si era putin grabita, se intelege. Oral: 8 A fost binisor dar scurt, grabit, fara atins oo, si fara DT. Normal: 9 am plecat satisfacut, am schimbat careva pozitii, fara comentarii, desii spre final era putin intristata ca nu imi dau durmul mai repede. Igiena:10 nimic de raportat. FK:0 Cadou: 80 ron pt un numar. In concluzie a fost o expereinta placuta. Trebuie sa revin neaparat pentru a incerca o ora, sa nu mai fie asa mare graba...am sa ma programez si eu mai din timp ce sa fac. In incheiere numai bine tuturor si ciocane tari!
  2. Salutare! Am fost si eu la aceasta domnisoara cu ceva vreme in urma. Am sunat-o seara pe la ora 18 si am stabilit sa ma intalnesc cu ea pe la ora 20. Am suntat-o cu 10 minuta inainte dar nu mi-a raspuns, apoi am mai apelat-o de cateva ori intr-un interval de 20 de minute si mi-a raspuns scuzandu-se ca era ocupata cu alt client. Mi-a deschis usa o pustoaica bruneta, mica de inaltime, dar simpatica foc, cu ochii fermecatori. Deasemenea m-au mai intampinat 2 colegi de camera ai bruneteti , 2 patrupezi foarte jucausi. Mi-au fost prezentate serviciile si pretul,am optat pt o ora 140 ron. Oralul a fost foarte reusit desi nu a dat importanta perifercelor, fata stoarce si maduva din oase. Apoi a trecut la normal girl on top, adopta un fel de pozitie in care te ia in brate. Se misca foarte bine, eu unul am cedat in 5 minute.Igienizarea am facut-o cu servetele umede. Al doilea nr a fost cam asemanator cu primul doar ca am finalizat in misionar. Locatie: 9 Este OK, curatenie, la baie mi am fost. Ce m-a deranjat a fost fumul de tigara, in rest e bine. Aspect: 9 Arata bine la corp. Sanii sunt mici dar numai bini de jucat cu ei. Fundul jucaus. GFE: 10 Poti sa discuti orice doresti si chiar ai cu cine. NORMAL: 9 Fata se misca bine. Eu unul am fost satisfacut. ANAL: nu este cazul. IGIENA: 10 Nici vorba de mirosuri neplacute. In concluzie cred ca la 140 de ron nu gasesti nimic mai bun oricat ai cauta. Numai bine tuturor!
  3. Salutare tuturor. Am trecut si eu pe la Yasmina in ultima luna. Am sunat-o cu o ora inainte mi-a zis ca este libera si sa o sun cand ajung la ea, ceea ce am si facut, dar sa vezi....surpriza cand ajung in fata blocului imi zice ca este ocupata cu alt client si daca pot sa vin intr-o ora. Deoarece doaream sa ajung chiar in acea zi am asteptat, ignorind mica teapa luata. Locatie este aceeasi care o stiu tori pe la gara nicolina In cele din urma ajung la usa domnisoarei...aceasta m-a intampinat zambind zicand ca isi aminteste de mine desi eram doar a 2-a oara. Ce mi-a sarit in ochi precum si prima oara a fost fundul foarte bombat si numai bun. Locatia este aceeasi ca cea din poze, mobila veche, lenjeria cam uzata, locatie de futut. Imi prezinta tarifele din care aleg o ora 150 RON si trecem la dezechipat. Incepe cu unu oral (protejat, optiunea mea), se ajuta foarte putin de mana si foarte putina atentie zonelor adiacente(oo). Dupa ce trezeste soldatul, trecem la un normal cu girl on top, cu fundul spre mine, ceea ce ofera o priveliste nemaipomenita, se misca foarte bine in aceasta pozitie, cerd ca e pozitia ei preferata, apoi la un misionar in care am pompat pana cand mi-am dat drumul. M-am igienizat cu cateva servetele umede, am mai vorbit despre unda despre alta, fata este open-mind, apoi am inceput al doilea numar. Acelasi oral executat satisfacator, girl on top dupa care am asezat-o in caprita unde la fel ai o priveliste incantatoare, pozite in care ma si finalizat. Imediat dupa aceasta a urmat igienizare si imbracarea ca si asa eram in intarziere deoarece pierdusem o oara aiurea. Note Locatie: 7-8. Baia nu am folosit-o, in rest este curat dar mobilierul si canapeaua aia deformata trage in jos. Aspect: 8 Fata arata bine la corp,are in jur de 170,iar la fata arata OK. Are sanii putin lasati si putina burta, dar compenseaza cu fundul de nota 10. GFE: 10 Eu nu sunt un tip prea vorbaret, sunt chiar timid ,pot spune, dar Yasmina stie cum sa se comporte, gaseste subiecte comune, razi mai tot timpul cu ea. Pentru asta merita o mare bila alba. ORAL: 8 Isi da silinta, face deep, nu pune mana, dar atunci s-a nimerit sa se grabeasca putin si deci depunctam NORMAL: 10 Este suficient de stramta, se misca bine, nu te grabeste, accepta orice pozite. ANAL: Nu este cazul. Halatul: 150 dearece am postat pt o ora. Ca o concluzie cred ca merita sa revii din cand in cand pe la Yasmina, raprotul calitate/pret fiind unul satisfacator. O zi buna va urez si multa sanatate!
  4. Salutare tuturor! Am fost si eu pe la domnisoare la inceputul acestei saptamani. Nustiu de unde atata nemultumire din partea unora care au postat anterior mie. Mie unu mi-a placut ceea ce am vazut, si deci am intrat. M-a intampinat Andreea, o bruneta frumusica foc, bine proportionata, pe tocuri cred ca avea 175 pe putin. Recunosc ca nu am citit pe forum oferta cu 150 roni si deci am achitat din prima fata sa stau pe ganduri 200 pentru o ora(oral si normal, ambele protejate). Mie unul mi-a placut cum s-a desfasurat actiunea, dusul il aveam deja facut, am inceput cu oral, nu chiar de nota 10 dar oricum suficient de satisfacator, apoi girl on top, unde am si incheiat. Apoi o mica discutie asa de umplutura, recunosc ca nu prea am gasit puncte comune cu domnisoara deoarece nici eu dar nici ea nu suntem vorbareti din fire, oricum Andreea dorea sa se faca cat mai mult posibil placuta si sa intretina o atmosfera relaxanta. Nr 2 debutat cu acelasi oral, misionar, apoi caprita, are un fund frumos, numai bun pompat. Daca trebuie dam si note: Locatie: 10 fara cea mai mica retinere. NU am fost la dus deoarece il aveam facut de acasa. Dar in rest ceea ce am vazut pot sa zic nu ai ce sa reprosezi, spatios, curat, mobila noua, pat mare.....mai mult nustiu. Ca sa fac o paranteza de hartie igienica nu am avut nevoie ) si nici voi nustiu pentru ce a-ti avea nevoie de asa ceva ca doar nu te apuca chiar pe acolo nevoile ). Aspect: 9 Mie unul mi-a placut ceea ce am vazut, Andreea este chiar frumusica, la corp este proportionata bine, sanii suficient de mari,putin lasati, fundul pe placul meu. Ce este drept are putina burta, dar nu mai mare decat a mea ) asa ca nu este deranjanta! Celor carora le plac fetele pe care ai unde sa pui mana(nu in sensul rau) sigur vor fi multumiti. Oral: 8 Cred ca este punctul ei slab. Nu prea este "experta" dar probabil o sa se perfectioneze cu timpul, fiind si tanara.mai are de invtat. Oricum nu este de refuzat. Normal 9: Se misca bine, are initiativa, schimba pozitiile, nu fitze, nu reprosuri. Eu unul am fost multumit. Dpdv al igienei nu am ce sa comentez totul impecabil. GFE: Doreste sa se faca placuta, daca vrei sa porti o discutie ai cu cine. CADOU: 200 ron cum am precizat deja mai sus. In concluzie o sa revin cu cea mai mare placere cand o sa pot si cand o sa ma tina buzunarul. Aaaaaa..era sa uit. ZIcea cineva ca nu a raspuns de 3 zile la tel din titlu? Curios, mie mi-a raspuns din prima si cand am facut programarea si cand am primit coordonatele. Poate a fost bad luck pt pers respectiva. Sper sa nu se creada ca am fost subiectiv dar pur si simplu nu tin partea nimanui, nu am niciun interes nu ma afecteaza cu nimic. Numai bine tuturor!
  5. Am fost si eu la Yasmina undeva pe la inceputul lui decembrie, fiind pentru prima data la ea am ramas placut surprins. Locatia fiind langa autogara Nicolina. Este o fire deschisa, poti sa vorbesti cam orice cu ea, in limita bunului simt. Am ajuns in locul cu pricina, am fost ghidat prin telefon, mi-a deschis usa o domnisoara frumusica, cu un corp bine proportionat, si cu un fund bun de filme porno. Am optat pentru o ora/2nr. (150 ron) oral si normal ambele protejate. Oralul a fost cata de cat bun, putin grabit, putin lins pe oo, in rest normal, girl on top cu fundul la mine, dupa 5 minute eram gata, are un fund irezistibil. O igienizare rapida cu servetele umede, nu am vrut in mod exclusiv sa vizitez baia si m-a multumit cu servetelele. O discutie formala pe diferite teme apoi am trecut la nr 2 acelasi oral, girl on top, caprita urmat de finalizare in caciulita. Note. Locatia :7-8 o garsoniera cu mobila veche dar curata, lenjeria era cam uzata, dar asa de bun simt mergea. Aspect fizica: 9, de mentionat ca mie imi plac fetele pe care am unde sa pun mana. Sani frumosi, usori lasati, putina burta, fund de nota 10.
  6. Acum un an in Iasi activa o domnisaora Alina , mica de inaltime , slim, undeva prin Tudor la o pensiune pe langa sala de sport. Mai stie cineva ceva de ea? Asi fi recunoscator pentru detalii.
  7. Bine v-am gasit. Am placerea sa ma alatur celui mai accesat forum din tara ). Sanavate si virtute sa avem bani sa avem ce .... bea!
×
×
  • Creează nouă...