Sari la conținut

pinzgauer

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pinzgauer

  • Dată Naștere 08.08.1975

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    oradea

pinzgauer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

40

Reputație

  1. http://boobsgo.com/boobsgal/busty-sport-bra/index.html
  2. Continua povestea cu alt nr. de tel. http://nimfomane.com/forum/topic/55931-bruneta-sexiii-0755826113/
  3. Ei , acuma arata aproximativ ca acum 2 ani , pozele sunt de cand d-ra nu avea inca copii .
  4. http://nimfomane.com/forum/topic/11702-carmen-0754386094-0740543665-0757826589-0758345900/ Detalii cu d-ra gasiti aici . Toate pozele sunt 100 % reale , cu un mic amanunt , de acum 4...5 ani .
  5. pinzgauer

    0754898614

    Am vizitat-o eu pe d-ra , nu-i deloc homosexuala , este absolut normala , poze reale 100 % , inclusiv echipamentul . De data aceasta stilul de cautare al prietenei Cassy m-a indus in eroare ,da rezultat anunt din Bucuresti , in realitate fata este din Cluj , a mai fost in Oradea aprox. in septembrie 2013 , am recunoscut-o dupa amprenta de laba de felina tatuata pe fund. Locatia este in Nufarul , usor de gasit , are parcarea ei de domiciliu cu nr. alocat de primarul Bolovan . Sunat la nr. din titlu , fata era libera , am ajuns la ea in cateva minute , arata exact ca in poze inaltime normala , plinuta , sani normali , relativ mici si moi pt. categoria BBW . Apartamentul curat , mai are o colega , eram pregatit de-acasa , nu stiu cum arata baia. Mi-a spus ca face totul protejat , asa ca am sarit peste oral , dar igiena fetei mi-a permis sa-i ofer eu un oral clasa 1. La normal am schimbat 2 pozitii , se implica , geme natural , finalizat in pozitia doggy . Total 100 lei . Aspect 7 , mentionez ca prefer categoria BBW Apartamentul 8 Igiena 9 oral --- normal 8 De revenit , da , de recomandat da celor ce prfera femeile de aprox. 80Kg .
  6. pinzgauer

    0754819237

    Confirm , colegii , primele 4 poze sunt 100 % reale , corespund toate detaliile , eu am vazut-o-n echipamentul alb , ii sta chiar bine. Urmatoarele seturi de poze nu sunt ale ei , doar anunturile . Pe mine , sincer , ma atrag grasimile alea , problema-i ca are un comportament specific centurii Aradului si cel mai enervant da beepuri la nisetru , cred ca are alocat pt. un client max. 15 min , nu stiu ce se intampla daca depasesti timpul. Daca visati escorte adevarate cu baie , dus , prosop , pat ,sarut, lins , 69 , etc. nu va jucati cu ea .
  7. pinzgauer

    0754819237

    Am vizitat-o eu pe d-ra saptamana trecuta . Foarte simpatica la telefon , era libera , m-a ghidat catre locatie in zona Parcului Olosig langa turnul de apa . Locatia este o garsoniera , era putin frig pt. ca tinea geamul deschis din cauza fumului gros . Pozele nu sunt ale ei , seamana foarte bine cu prima poza , am achitat onorariul de 60 lei cat era atunci , am trecut pe o canapea de vinilin maro si a inceput cu oral protejat foarte mecanic combinat cu manual , fara sa lase celularul din mana . Intre timp s-a dezbracat si ea , adica si-a tras in sus fusta mini si chilotii + ciorapii cam pana la genunchi . Am trecut la normal , un fel de misionar cu care eu eram obisnuit dupa traseul Salonta - Arad , de data asta nu in masina ci pe canapea , are o pizda mare absolut naturala , mult mai faina decat cea din imagine . Mi-a comunicat ca ar fi bine sa ma misc repede , m-am conformat , finalizat in prez in mai putin de 10 min. Cand a simtit ca termin a luat celularul , in momentul cand am scos-o a dat un beep de confirmare la sturion . Alea dupa trasee dau beep la un minut dupa actiune , nu chiar asa . Jurizare Locatie 6 Fizic 8 mentionez ca prefer categoria BBW , preferabil de la 80 Kg in sus Atitudine 6 Oral 5 Normal 6 De revenit , nu cred .
  8. pinzgauer

    Ioana 0754324101

    Stimati colegi , nu mai are rost sa suferiti dupa Ioana , s-a apucat de sport , a mai slabit un pic ,a fost la un hair stylist sa-i faca o freza ca lumea, si-a schimbat numele in Violeta si aplecat cu trenul spre italia , am vazut-o la televizor , o puteti vedea si voi in urmatorul video de la 0: 35 pana la 4 : 25 unde se incheie calatoria . https://www.youtube.com/watch?v=JehxIfVY7ts Hai , 4 minute de vizionare merita superba Ioana .
  9. A plecat la Bucuresti ,cel mai probabil definitiv .
×
×
  • Creează nouă...