Sari la conținut

dogman

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dogman

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

dogman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Anuntul suna asa:REBECA ador arta sexului, te vreau in patul meu, vino, sunt nerabdatoare sa te simt, locuiesc singurica, zona Iancu de Hunedoara, in apropiere de intersectia cu Dorobanti, 120 L Locatia intr-adevar intr-un bloc de pe Iancu de Hunedoara in apropiere de intersectia de la Perla-Dorobanti. E un cuib in care activeaza vreo 3, dar nu am vazut-o decat pe cea care-si spune Rebeca. Locatia destul de ok, cam de 7 asa, desi cam bizar modul in care esti introdus in apartament prin bezna. "Domnisoara" spune la telefon ca are 25 de ani, dar cred ca e trecuta de 30. E de etnie roma, inalta cam la 1.75, slaba, cam uratica la fata, sanii mici spre medii si cam moi pentru gustul meu. Pentru aspect merita cel mult nota 6.N-am stat decat pentru un oral, facut fara prezervativ cu finalizare in gurita. Am decartat 120 lei la inceput. Prestatia destul de ok, cu gemete false la preludiu, nota 7. Pe ansamblu nu merita mai mult de nota 6, nu as reveni si nici nu recomand.
  2. e posibil sa fie vorba de alta escorta. cea de care vorbesc spunea ca era de doar cateva zile in locatia asta si oricum garsoniera nu era la etajul 1 ci mai sus, nu-mi amintesc exact etajul, dar imi amintesc ca am mers cu o batrana in lift care a coborat cu un etaj sub mine. deci nu avea cum sa fie et.1.
  3. BIANCA, 22 ani, 1,75 m, 50 kg, sexy, pasionala, noua pe site, dar experimentata, ofer sex normal si oral cu finalizare orala, pana vei ajunge la extaz, maxim 69, cunnilingus, annilingus si multe alte fantezii, 12 Oct 11:00 0736.564.866 Pret 100LSalut,am vizitat-o pe domnisoara cu vreo 2 saptamani in urma. nu mi-a raspuns ea la telefon, ci colega ei ("secretara"?), iar vocea nu promitea prea mult. eram insa destul de horny asa ca m-am riscat. Locatia asa si asa, este o garsoniera in blocul cu Nike la parter, vis-a-vis de McDonald's din Piata Romana. Usa de la camera nu se inchidea complet, baia cam jegoasa, patul vechi si scartaie. Pustoaica in schimb arata foarte bine - inalta, slaba chiar putin cam skinny, sani mici spre medii si tari, carnea tare si este foarte draguta la fata, parul lung saten, tenul mai masliniu insa nu pare de etnie roma. pare mai mica de 22 de ani, insa sustine ca are si copil. Face oral si normal, OWO si CIM, accepta cunilingus, FK. De altele nu am intrebat.pustoaica este destul de timida si foarte tacuta. m-a intampinat in lenjerie intima sexy, si dupa un schimb de amabilitati si achitat tariful aferent pentru o finalizare, respectiv 100 RON, mi-a dat un prosopel foarte mic si care nu parea proaspta spalat si mi-a aratat unde e baia. s-a implicat destul de mult in partea de inceput cu saruturile si mangaierile, in schimb l-a cunilingus nu reactioneaza in niciun fel, si m-am straduit ceva. pasarica avea un usor miros, dar nu deranjant, trecuse probabil o saptamana de cand se epilase ca era cam aspra. am pus-o pe urma sa-mi faca oral, ea in genunchi si eu in picioare, nu pare sa aiba multa experienta insa se straduie, nota 8. am ejaculat in gura ei. la al doilea numar n-am mai stat. GFE tot cam 8. Pe ansamblu la 100 lei finalizarea/150 lei ora eu zic ca merita sa incercati daca vreti o prospatura. eu cred ca am sa mai revin sa vad cum e si la normal.
×
×
  • Creează nouă...