Sari la conținut

sacalul84

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sacalul84

  • Dată Naștere 01.12.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    prin zona

sacalul84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Pai si daca baietii din spatele blocului te-au informat de treaba asta, nu inseamna ca eu am in proportie destul de mare dreptate in ceea ce am scris mai devreme? Si treaba cu foarte putine cazuri de asa natura inregistrate e cam o balarie, peste tot scrie clar ca sunt sanse mai mici de a contracta-o in modul asta decat in cazul sexului normal sau anal(in asta din urma fiind sanse foarte mari), dar eu nu am vazut nicaieri sa scrie ca sunt foarte putine cazuri de genul asta ar fi inregistrate. Daca ai citii macar caile de transmitere din toate cartile alea pe care le-ai cautat tu repede pe net zilele astea sa-mi dai mie repede o replica, sau de care ti-au spus prietenii tai aseara in spatele blocului ti-ai da seama ca "numai ca practica medicala retine foarte putine cazuri de transmitere pe aceasta cale" nu are treaba cu realitea. Oricum, deci vroiam sa zic ca tipul asta e dement si o cere in ultimul hal, si poate face mai departe multora rau, direct sau indirect..adica nu numai ca nu da el muie fara prezervativ, dar pandele asta le si face muie la randul lui si n-are nici o retinere sa "mai ales in momentele in care ii atingeam discret anusul. foarte curata ,bine epilata si dulce la gust.".. ceea ce plm..mie mi se pare de o prostie si o inconstienta inimaginabila:)).. sa ii faci sex oral unei prostituate si sa o mai si atingi cu limba discret pe la anus depaseste total orice om intreg la cap...Deci omu' e un pericol social:))..Iar tu de altfel care desi pretinzi ca stii anumite lucruri preferi sa le izolezi in capul tai si sa-i dai tot inainte cu "las' ca eu nu patesc nimic"..Am vrut doar sa trag un mic semnal de alarma din nimic altceva decat buna intentie inteleasa deosebit de prost de voi persoanelor slab informate sau multea prea inconstiente si tipelor care practica prostitutia si sunt foarte gresit "deschise" la asa ceva.Eu unu am incheiat cu discutile astea..Fiecare sa-si traga singur concluzile..
  2. Corect frate, bolile venerice sunt niste mituri, fabule, sau povestioare. Sa dai limbi in pizda la o prostituata...asta-i prea adevarat:))..cu voi nici nu am ce sa discut, v-am mai citit din posturi si stiu cat va duce capul. Pentru voi ajutor nu stiu daca exista pe undeva.Ce am postat era doar pentru aia/alea putini/putine care au un strop de ratiune in cap, macar pentru a le starnii curiozitatea sa citeasca putin dintr-o carte de boli infectioase, sau macar din niste articole de specialitate gasite pe net..dar pt voi care mi-ati raspuns aici, ce auziti voi in spatele blocului cu hiv-ul nu se ia prin muie fara prezervativ e cu mult peste ce au de zis niste "prosti de doctori" tu vad ca nu citesti de la un cap la altul ce am scris. Si inca un lucru pentru tine istetule, ce parte din sexul oral prestat unei prostituate ti se pare tie sex protejat ma luminatule:))
  3. Frate, fara suparare, am vazut la viata mea prostie de toate tipurile posibile, dar om mai prost si mai retard ca tine nu am vazut in viata mea. Tu chiar intreci absolut tot. Nu numai ca ca te pui intr-un pericol graznic facand lucrurile pe care le faci( ex. dat limbi in pizda/cur la curve, sarutat si probabil alte kkturi), dar le pui intr-un mod direct in pericol si p-astea saracele care au niste notiuni foarte restranse de igiena sexuala/pericolul sexului neprotejat, si nu isi dau seama ca din ideile tale retardate pe care vad ca le aplici cu aproape toate la care mergi pot lua niste boli de la serioase/ grave pana la mortale. Sa nu mai zic ca ii pui in mod indirect in pericol si pe confratii tai de aici, care mortii masii, chit ca nu fac lucrurile de oligofren pe care le faci tu gen limbi in pizda/cur cu niste prostituate care au avut "n" clienti la viata lor, si care ar fi putut fi luate de pe centura pe care au stat ani de zile sau draq mai stie de unde ca nu ai cum sa le stii istoria, si multe boli grave IN FOARTE MULTE STADII NU SE MANIFESTA VIZIBIL CRETINULE!!, deci clar sare din discutie mitul asta cu "arata sanatoasa frate! nu avea nimic!", vin si ei la o fata si vor sa dea o muie ca baietii, si unii iau mai departe mizeria pe care i-ai transmis-o tu fetei respective...si asa din cauza unor animale proaste ca tine se raspandesc bolile venerice.. si asa ajung aia care au vrut si ei sa dea o muie intr-o seara, in clasica metoda "fara prezervativ, ca nu simt nimic cu el" sa ia tot felul de boli, si sa le dea si ei mai departe ca plm...asa-i in tenis..Si oricum..si aia care dau o muie fara prezervativ sunt retardati, chit ca nu se expun la maxim ca tine, dar oricum, riscul exista si acolo, si nu e neglijabil absolut deloc. Daca ti-am aprins cea mica urma de inteligenta ramasa prin capul ala sec al tau, fa-ti draq un bine si fa-ti analizele, asigura-te ca esti ok(desi in cazul tau ar fi un soc pt mine sa aflu ca tu nu ai nimic), si citeste in plm macar pe net din niste articole de specialitate ce inseamna riscul sexului neprotejat, care sunt bolile pe care le poti contracta si cum le poti lua si aplica-le pentru a nu mai pune pe nimeni in pericol. Nici nu vreau sa ma gandesc ca tu ai familie ca ti-ar trebuii un glont in cap direct.. mizerie ce esti!
  4. nu mai tin minte cum o cheama..nu-mi suna cunoscut ana nebunatik:-??
  5. Am fost acum vreo 3 luni pe la tipele astea, initial foarte entuziasmat de anuntul de pe site-ul telegraf,dar ulterior dezamagit dupa mai multe sapaturi pe net.Am aflat ca una din fete e foarte veche,respectiv cea cu herpesul la gura,dar nefiind sigur de cealalta am zis sa dau o fuga cu gandul doar sa le vad ca nu-mi placuse ce gasisem despre ele pe net..Ajung acolo(str. fagetului),dupa care ma dirijeaza una din ele pana la scara si urc sus..Intr-adevar tipa cu herpesul arata alergata rau la viata ei,si avand in vedere semnele de la bot de acasa stiam ca nu voi ramane cu ea nici daca mi'ar fi dat ea 60 de lei,DAR tipa cealalta era fix pe gustul meu(micutza in varsta,cam de vreo 18 ani,foarte slabuta cu sani mari si curuletz micutz si bombat) si m-am decis instant dupa ce am vazut-o..Tipa parea ok la inceput,super copilaroasa,i-am aruncat niste glumite s-o fac sa se simta mai comod,am ajuns cu ea in dormitor,se dezbraca si dupa ce am studiat-o putin eram in extaz,tipa arata super bine la corp,sanii mari si tari,funduletzul micutz si tare,si una peste alta nu am vazut nimic dubios la pizdulice.Si dupa.....s-a incheiat toata partea buna experientei ca fetitza avea o gura si o atitudine de iti venea sa te imbraci sa pleci in plm acasa..dupa ce am pus-o sa se invarta putin sa ma uit kalumea la ea si sa o frec putin a inceput cu ordinele...pune-ti hainele acolo!stai acolo pe pat!fetitza vroia sa controleze absolut tot si daca nu faceai incepea sa faca pe suparata si sa-ti spuna ca ei asa ii place si tot felul de talente de genul..ce sa mai...tipa chiar nu stie sa se comporte cu clientii...si pacat...ca arata foarte bine!daca ar duce-o putin capul si ar aborda o atitudine de supunere in fata clientului ar fi chiar de top..Pula o sugea la foc automat,si normalul cu gemete ca am dat in ea ca animalul fara sa-mi pese daca o doare ca ma enervase rau..a comentat ea ca o doare dar m-am facut ca n-o aud de la zgomotul patului si de la agitatie Per total...doar daca vrei ceva ce arata bine si atat(ma refer doar la tipa aia micutza)...ca lucrurile nu o sa decurga cum vrei..garantat! oral 2-foc automat normal 2-mai mult din razbunare:)) aspect 9-tipa chiar era pe gustul meu...pacat... GFE 0 Nu m-as mai intoarce acolo
  6. ok..stergeti ce am scris...vad ca'i doar o pierdere de timp..am vrut sa dau un sfat bun bazat pe niste lucruri pe care le stiu si mi'ati sarit toti in cap total aiurea..numai zic nimic de genul asta de acum ca n'are rost
  7. Daca citesti atent am spus ca stiu de informatii despre una din ele...dar fiind un cuib..trage si tu concluzii.. cred ca esti constient de cum stau lucrurile in prostitutie...sunt fantastic de putine alea care fac de capul lor..si terminati odata cu dovezile ca daca tu te duci maine la una si vezi ca are vezicule la pizda,stii ca e vorba de sifilis sau herpes,postezi pe forum si eu te pun sa'mi dovedesti esti constient ca nu ai cum..doar nu te duci a doua zi sa o iei p'aia la analize si sa'mi postezi mie buletinul de analize a doua zi,sau o pui sa stea cracita sa'i faci o poza s'o pui pe forum tu a doua zi...eu v-am zis ce stiu despre una din ele, sa aveti o idee cam despre ce e acolo...eu am postat toate treburile astea cu cele mai bune intentii posibile...daca nu stiti sa luati informatia ca atare si aveti impresia ca mananc kkt sau fac anti-reclama inseamna ca nu e pt voi si ignorati'o..
  8. Provocarile astea cu postatul analizelor stii prea bine ca's inutile..deci chiar ma simteam obligat sa impart cu voi ce stiu despre una din fetele astea,sa aveti grija la ce va ganditi sa faceti cu ele macar daca nu aveti de gand sa le evitati..ia'o cum vrei..eu atat am avut de zis aici...si mai stiu doua fete care le suspectez,la fel,dupa foarte multe sapaturi pe net cu tot felul de tipi care zic ca s'au ars..dar gandeste logic ce te'ar face sa oferi astfel de servicii oral/normal/anal toate neprotejate cu finalizare unde vrei..numai asta pt mine a zis mai mult decat buletinele lor de analize in fata mea..toti care s'au plans dupa au facut doar sa'mi intareasca ideea despre fetele respective..adica gandeste'te numai ce sansa au avut fetele care au facut asta luni de zile sa fie infectate,respectiv sa dea mai departe.
  9. Va salut!Nu am scris nimic pe forum pana acum(nu am avut cont),in schimb m'am folosit deseori de el pentru a afla mai multe informatii despre fetele luate in vizor de mine.Ma simteam grav obligat sa va atrag atentia in legatura cu una din tipele de acolo care stiu sigur ca are HIV..este una din tipele care aveau zeci de anunturi ca fac sex total neprotejat si poti sa'ti dai drumul unde vrei..inclusiv pizda/cur(fara prezervativ),tipe de care s'au plans o gramada ca au luat de la ele.cand au inceput sa apara anunturile alea(la care nu as fi mers nici cu pistolul la tampla..in general sunt foarte speriat de bombe,nu fac nimic neprotejat cand apelez la escorte,fiindca majoritatea au cate ceva si bolile grave se iau destul de usor si prin oral,v-ati convinge de asta daca v-ati documenta mai bine si nu depe forum si dintr'o de specialitate,sansele fiind putin mai mici dar FOARTE REALE!)..inainte de a ajunge la cuibul ala avea numele de scena angi,asta acum doi ani fiind si atunci niste tipi care s-au plans ca au luat HIV,inclusiv un tip care a scria aici pe forum ca a prins'o beata si spunea razand dupe ce a futut'o ca are hiv si ca a fost inspirat sa puna prezervativul(sau ceva de genul),userul era vechi, de ceva timp pe forum si clar nu era "anti-reclama"..DECI!!una peste alta cuibul ala de la galeriile soveja este GRAV DE EVITAT fiindca daca ne folosim putin logica,ala este un cuib,controlat de o retea de pesti,care le fut p'alea la greu toti si pe rand mai mult ca sigur neprotejat(ca doar n'o sa'i duca pe niste tigani cu 4 clase capul ca ar putea lua vreo boala daca fut fara)...trage'ti voi concluziile de aici..ma simteam obligat sa va atentionez stiind lucrurile astea..sunt un tip care sapa foarte adanc inainte sa merga la vreo escorta..si asta e un sfat bun pentru oricine,sa nu mai zic de ala cu totul protejat ca ma asculta nimeni..va salut!
  10. buna!da-mi si mie un mesaj cu un mod de a te contacta...scriu aici ca nu am reusit sa trimit pm:))...poate doar ce m'am inregistrat si d'asta:-??
×
×
  • Creează nouă...