Sari la conținut

mariussor

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mariussor

  • Dată Naștere 19.07.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    sibiu

mariussor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Buna scumpa domnita lucrezi cu programari sau la noroc cum te prinde fiecare :hug1
  2. mariussor

    Roxana 0749407660

    si totusi ai raspuns. insa e bine ca te ai abtinut sa dezvolti inutil o chestie la care sti adevarul. si doresc sa ntelegi odata ca sunt putini cei care te ajuta in viata. nici eu nu doresc sa dezvolt nimic. rog restul sa se abtina de la as da cu parerea la un lucru la care nu cunosc detaliile. roxana e tipa deosebita, insa viata i a dat suturi grele in fund. nu arunc vina pe nimeni. insa va rog sa intelegeti ca nu e o papusa sexuala, ci un copil cu un suflet special. ar trebui mult mai multa intelegere din partea voastra sincer. invatati sa o tratati cu mai mult respect merita. si chiar daca poate nu o sa mai o intalnesc vreodata tot am sa o respect. sper din suflet sa ntelegi ca meriti mult mai multa apreciere si respect. multumesc roxana
  3. mariussor

    Roxana 0749407660

    in regula pentru cateva intalniri. apoi devine un caracter rece si numai merita nicio atentie oricat de mult o respecti si ai ajutat o. incepe sa minta fara nicio remuscare. nu detaliez. stiu ce spun.
  4. e foarte dragalase tipa are tot respectul meu merita un 10+ pentru atitudine de revenit clar
  5. nici eu numai am ce adauga despre aceasta situatie; pur si simplu e de tot rahatul; avem cele mai praf oferte de nici nu ti mai vine sa intri pe anunturile de ramnic dar apoi sa mai si frecventezi vreuna din oferte.
  6. hello , o mica diversificare intr-o viata liniara
×
×
  • Creează nouă...