Sari la conținut

tomassino

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    120
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tomassino

  • Dată Naștere 01.08.1975

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.684 citiri profil

tomassino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Pai tocmai ca la servicii, esti putin timida in a detalia, de aceea se cam sperie unii de pret.. Ptr servicii cu tine singura, intradevar, poate putin piperat, dar in varianta de cuplu n ai specificat ce servicii presteaza domnul, este bi, activ, hetero, cum se implica... Intelegi? Majoritatea si ar dorii sa ramana anonimi, sa primeasca informatii aici, putin mai anonim, la tel sau whatapp lumea este putin reticienta, cel putin la nivel de informare.. Deci sa te ajut putin, tipul, este hetero/bi, te fute doar pe tine? Vad ca dorea mai sus cineva forced bi cu voi, din afara de coukcold se implica si mai mult de atat, eventual sa i rupa macar gurita vreunuia care va calca pragul?:)
  2. Scuze, este Tv, nu are sâni, dar compenseaza “dincolo”;)
  3. Daca merge si Ts incearca o pe Abby, te domina de o sa te usture curul o saptamana!:) https://nimfomane.com/forum/topic/8715-abby-travestita/
  4. Bai am observat ca e deajuns sa zica unu’ ca stie un loc’ ca si dau toti navala mai ceva ca la vaccin anti Cov19.! Pai unde plm credeti voi ca ar putea fi DOUA locatii cu gloryhole si culmea, cu circuit inchis!:)))) Asta in Timisoara unde sunt 8 cladiri toate.. Prost asta de mai sus ca nu v a trimis la Lugoj, in toaleta Politiei Locale..
  5. Normal, aia din poze e un notoriu transexual brazilian, Johanna Jett, star porno.
  6. Banuiesc ca asta îi roade pe multi, cat o are, daca da muie, daca fute...? Bai oameni buni, acum pe bune, de asta depinde acum daca o sa i vizitezi , daca i am supt o eu sau nu? Omul a recizat ca e bi activ, acum depinde de fiecare daca vrea sau nu sa se implice cu el in vreo interactiune bi cu el sau nu. Up to u guys!!!
  7. Nu stiu daca mai este de interes dar am sa adaug eu experienta de acum 3 zile cand i am vizitat. I am contactat in prealabil cu o zi si am stabilit undeva in jurul pranzului sa ne vedem. Zis si facut , i am contactat, am plecat spre Ploiesti si cum am ajuns, mi a deschis el usa, amabil, iar din spate a venit ea, calda, primitoare, arata chiar f bine ptr varsta ei. Deci, m au invitat inauntru, m au servit cu un suc dupa care, ea prima, dezinvolta, a inceput sa se dezbrace, apoi el si eu printre ei.:)) N am sa detaliez actiunea sau rolurile doar faptul ca se implica, atat ea cat si el. Am observat chiar ca i place rau cu doi barbati odata;) Deci: Locatie linistita, loc de parcare la discretie, o garsoniera curata, decenta, baie ok Halat 200 la sfarsit, ne am multumit, salutat si per total o experienta f ok. De recomandat celor plictisiti de cotidian.
×
×
  • Creează nouă...