Sari la conținut

beybysexy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre beybysexy

  • Dată Naștere 15.01.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ploiesti

beybysexy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Hai salut ,daca tot a fost martisorul pentru soatele noastre am zis ca azi nu strica si pentru mine o relaxare si unde sa te duci daca nu unde sti ca esti tratat cum trebuie asadar sun si programat la Nicoleta. Ajuns intrat si apucat de teaba si nu va suparati pe mine dar chiar nu am simtit nimic in neregula fata de cum face de obicei. Este cu ea o fata noua de 3 zile care este inca in proba dar doar pentru ca asa a cerut fata nu am vazut-o si nu imi pot spune parerea cit despre mirosuri alcoolice nu am simtit in conditiile in care Nico tocmai scapase de o raceala. poate sint eu mai conservator dar eu chiar sint multumit de ce mi se ofea comparativ cu fetele de la Mona care chiar daca arata bine comportamentul lasa de dorit iar daca vrei mai mult te ustura rau la buzunar. rapid notele masaz 9 curatenie 9{inclusiv cu prosop si perna} comunicare 8 datorita raceli pretul acelasi si timpul aferent PS Din cite stiu eu acolo este o societate comerciala care este logic ca are un patron sau credeti ca la Mona administreaza niste .....salonul. daca vreti bon trebuie doar sa il cereti totul este ok.
  2. soc.....soc.....am crezut ca a venit mosu si pentru noi.teapa nu sint 20 de min de cind am plecat din locatia nicoletei nu face nimeni nici un oral sau(m..e) cred ca visati cu ochi deschisi si nu e nimeni nou acolo sint doua fete antice si dedemult nicoleta si ligia.m-am mai luat eu dupa cineva de aici si am umblat dupa avioane.intradevar ligia are alta prestanta fata de nicoleta este mai formala si nu ese atit de permisiva iar finalzare face intradevar cu mina sau cu sini sau cu gitul metoda pe care a copiat-o in totalitate de la miki ca doar au fost colege.acum recenzia despre ligia masaj erotic combinat cu relaxare mediu ca si calitate dar foarte revigorant nota7-8 ca si prezenta draguta si sociabila dar se putea si mai bine nota 7 finalizare inceputa cu sini terminat cu gitul foarte incitant si de ce sa nu recunosc ceva nou nota 8 (precizez ca am pus mina special sa vad daca are gura ocupata)nu se face sex de nici un fel. una peste alta stat45 min si platit 100 ron.pot spune ca eu personal am fost multumit. sarbatori cu bine si ciocane tari.
  3. nici nu te-am contrazis si nici nu contest ceea ce spui.doar am spus cum a fost experienta mea in ceea ce priveste asteptarea.Sincer eu nu am fost in mihai bravu asa ca despre masaj eu sint multumit despre sex las experti sa vb.
  4. nu vreau sa iau apararea nimanui eu frecventez si alte locatii si din discutiile cu fetele in alte parti tre sa faca tot felul de smecheri sa vina cineva pe cind din discutiile cu nicoleta o mare parte din clienti vin pentru o jumatate de ora si se razgindesc sau nu respecta programarea ,mai vin si neanuntati iar eaa este una singura si atunci nu cred ca ar trebui criticata astfel.acum de citeva zile are o colega si poate nu va mai trebui sa asteptam.ciocane tari si sarbatori cu bine.
  5. ce rautaciosi sinteti.Vine craciunul se spune ca sintem mai buni dar cred ca la noi la romini nu se aplica aceeasi gindire.eu unul personal nu cred ca e criza sau lacomie doar da si mie unul mi sa intimplat si am fost mult mai multumit sa stau in camera decit pe strada si sa servesc si o cola.Oricui se poate intimpla sa se mai intirzie si nu depinde numai de maseoza.oricum ma abtin parerile sint impartite dar tocmai pentru ca face o treaba buna este aglomeratie si este de multe ori programul dat peste cap.
  6. acuz si auzit scuze de greseli dar nu scrie z mereu.
  7. imi cer scuze ca am fost inteles gresit, eu nu acu pe nimeni spun doar ce am auit de la alti din comunitate cum ca ar mai avea pe cineva careia iar supraveghea prestatiile iar despre ce se poate intimpla am auzit, bineinteles e cam 50 la suta adevar ca a fos o lista destul de lunga de functionari si oameni cu greutate care au fost filmati in atitia ani de doamna blonda si pe care ia amintit in timpul cercetarilor sa fie sigura ca dosarul se va aseza praful peste el.dar se vede ca dorinta de bani e foarte mare daca a uitat ca e inca cercetata si deja practica iar servicii de pescarie.stiti si voi foarte mult despre ce vb chiar daca va dati loviti ideea era sa avem grija cu toti ca e neplacut acasa si la serviciu sa se auda ca ne place sa trecem pe la pescari ilegale.o zi buna.
  8. neata un zvon circula printre fetele din oras si anume ca domnisoara silvia din mihai bravu ar fi din nou luata in vizor deoarece nu sa incheiat inca cercetarea din primul dosar si sa si apucat din nou sa faca prosti si sa mai traga si pe alti dupa ea.atentie la neatentie .Ma gindeam ca ne anunta si pe noi cineva care are mai nulte informatii sau cei infiltrati printre noi.zile bune.
  9. cine stie atitea detalii despre cercetare stie exact si despre filmari si despre cine din comunitatea noastra de pe forumul asta a fost chemat sa zimbeasca inca odata pentru cazier.
  10. o intrebare confrati doamna sefa nu mai este si a cercetata tot ca mihaela tot pentru 329 sau iar va filmeaza si apareti in filme pentru adulti.va face si vedete ca a dat destui in git sa scape ea.succesuri si zimbiti varog.
  11. am observat ca e dat si undesta nu e cam lipsit de profesionalism din partea noastra sau lucreaza si acasa?intimitatea lor unde e sau e scris asa doar de dragul conversatiiei poate se sesizeaza adminisratori si rezolva problema.
  12. salut confrati am revenit si eu si as vrea sa intreb accelasi program pentru nicoleta?.eu incerc de doua zile sa o prind si e numai ocupata stie cineva daca vine tot 2 ore sau mai devreme.
  13. as vrea sa lamuresc ceva pentru toti cititori si anume cu privire la cine cum raspunde la tel.deoarece eu am intrebat-o daca ea raspunde mereu la telefon si mia spus ca tel.ei este in permanenta la ea si poate raspunde la orce ora iar cu privire la celelalte numere am inteles ca daca poate veni mai devreme ia unul din telefoane cu ea de seara cind stie ca este doar una din colege si de aceea mai raspunde si in cursul zilei sa o ajute pe colega iar colegele la rindul lor daca cineva o cauta si stiu ca e pentru ea la fel ii fac programari.dar programul ei de baza este de la 17-18 pina la 20 dar sint si zile cind vine mai devreme dar rar.poate acum ca a venit primavara om gasio mai mult si mai des.o zi buna tuturor.
  14. buna ziua confrati,dupa lungi incercari am reusit sa dau de nicoleta.intradevar am gasit-o in locatia de pe praga dar imi pare rau ca tre sa contrazic citiva confrati asa ca sa dtaliez;am sunat pe la ora 17 si facut programare la ora 18 si un sfert ajuns gasit pe nicoleta care tocmai ajunsese invitat stabilit tot desfasuratorul intrat incamera.dupa ce m-am facut comod am mers la baie unde am gasit tot ce ai nevoie de la bete de urechi pina la sprei inclusiv prosoape de unica folosinta sa fi sigur ca le folosesti doar tu.revenit in camera cum eram singuri era o liniste deplina sa te poti relaxa in voie si incepu framintatul iar aici din pacate tre sa contrazic unele persoane FACE UN MASAJ DUMNEZEIESC si cu foarte multa caldura calma si nu se grabeste ba din contra depa finalizare continua cu ceva relaxant.acu depinde si de noi fiecae in parte deoarece nu toti sintem foarte maleabili dovada pe mine nu ma deranjeaza salteaua pe jos chiar imi place cum este amenajat intim,discret si cu bun simt.ok sa vb despre ce e important si anume un masaj ca la carte nu ulei mult,nu muzica tare,atentie deosebita la detalii,etc.acum notele ca asa se cade:aspect al locatiei 9:aspect nicolea 9 neschimbata:atitudine si comunicare 9:masajul si tot ce tine de masaj intre9 si10,calma relaxata si experienta,pret 100ron o ora care a fost ora inclus si dusul la venira si dusul la plecare ceea ce mi se pare corect ca toate sint pe bani:de revenit sigur dar sa am noroc sa o prind libera.PS.cred ca nulti nu stiu ca o ora de masaj standard ori und te duci este de 45 min iar pina la o ora sint incluse dusurile asa a colegu te-a tinut timpul corespunzator.cerd ca am cuprins tot.Succes in cntinuare.
×
×
  • Creează nouă...