Sari la conținut

br0oklyn

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre br0oklyn

  • Dată Naștere 21.11.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.217 citiri profil

br0oklyn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Ceva info despre stefania ?? ai fost ?
  2. Buna seara, Am fost si eu la domnisoara acum cateva zile. Nu am solicitat serviciile clasice, ci m-am dus pentru ceva in zona fetish - bdsm. Am ajuns la ea, ma astepta ca si in pozele din anunt. Un apartament curat. La corp arata foarte bine, zi foarte probabil ca este pe gustul meu inalta, fit desi nu a confirmat ca ar face ceva sport pt a se mentine. M-am dus pentru câteva fantezii care au fost puse in scena fara nici un fel de problema fiind plăcut surprins cat de repede a înțeles si a executat. Nu s-a limitat la ceea ce cerusem si a condimentat usor scenele dupa placut ei si bineinteles al meu . Am plecat multumit de la ea deși cadoul este cam piperat ( 600 ) pentru puterea noastră financiara. Este prima mea recenzie, nu sunt cel mai mare scriitor asa ca va rog sa arătați indulgenta. Apartament 9 Aspect 10 GFE 10 Concluzie: Merita vizitata fără nici un regret legat de satisfacție, însa rămâne regretul bugetului care va suferii serios. Pe data viitoare.
  3. Salutare, Am incercat si eu zilele trecute sa ajung la domnisoara. La telefon totul ok cand am ajuns in zona (Saturn) nu mai raspundea la tel. De evitat.
  4. am tot cautat .. nu am gasit nimic. De asta am si scris aici poate se mai arata ceva
  5. Nu am nici o problema sa merg, dar nu e de gasit masochista
  6. Buna dimineata, Exista fata (de preferat inalta si fit ) in Bucuresti disponibila pentru asa ceva: Trampling : https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=636860428 Scissoring: http://www.scissorfoxes.com/ .... https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph56705a7a33f62 Daca stiti pe cineva sau fete care vad si sunt disponibile, va rog lasati contact. Multumesc
  7. Mai este la birou ?? Nu am mai auzit nimic de ea
  8. Eu as dori o promotie cu aceste 2 fantezii ca nu prea se gaseste oferta : https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph56dcdceb3e077 https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=636860428 ce zici ?
  9. Buna Larisa, Te-ai mai documentat ?? cand mai facem o sesiune de dominare mai deosebita ?
×
×
  • Creează nouă...