Sari la conținut

michidutza007

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre michidutza007

  • Dată Naștere 01.01.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

michidutza007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputație

  1. Tot ieri, cu ocazia zilei sale de naștere, am reușit sa o vizitez... Din păcate nu am știut de aniversare, și am fost puțin certat ( mai ales ca m-a întrebat dacă știu de ea de forum sau publi24), dar ma voi revanșa pentru asta cu prima ocazie când ca reveni în TM. Programarea am făcut-o cu aprox 25 min înainte sa ajung la ea, zona cunoscuta, locație ușor de găsit. Acțiunea, pot confirma ceea ce au spus și ceilalți colegi de formu, a fost foarte ok, GFE extrem de ridicat, efectiv simți ca ești cu o veche prietena. Echipament sexy, atitudine foarte prietenoasa, prestație foarte bună ( cu excepția deje celebrei mușcături de buza :))))) On, np, schimbat mai multe poziții fără probleme. Baie dotata bine, prosop curat. Patul ar trebui înlocuit.... Are uzura :) 150 ron, door to door aprox 35 min Mulțumit, mai revin.
  2. Chiar de tine am spus. Ai cerut 150 RON pt un număr !!! De acord cu asta, e prețul tău, și nu am ce comenta. Dar, pentru ca nu am fost gata in 15 minute, ai cerut alți 200 RON, dar in final ai fost de acord și cu 150, doar pentru a termina acel număr început. DARrrr din nou trebuia sa ma încadrez in următoarele 15 minute. Când ți-am propus după primele 15 minute, sa îți dau diferența de bani pana la prețul unei ore ai refuzat zicând ca dacă nu am spus de la început ca vreau o ora întreaga ma vei taxa la fiecare 15 minute Totul ar fi fost ok si corect dacă ai fi spus înainte de începerea acțiunii ca la tine numărul e de 15 min! Și aveam posibilitatea sa accept sau nu. Așa am fost nevoit sa plătesc dublu pentru a nu pleca cu ouăle pline😀 Iar partea cu permisul nu e cazul sa o discutam! In primul și cel mai important rând trebuie sa înțelegi ca nu eu sunt cel care o suge pentru bani !!!! Pe mine eventual ma doare capul după servici, nu gura sau curul! Câștig suficient cât sa te plătesc pe tine! Dar nu vreau sa crezi ca îți poți bate joc de banii tuturor
  3. Dacă unii considera ca e puțin 300 RON / un număr / jumate de ora..... I-am dat nu e problema, am avut o singura neplăcere: La telefon a uitat sa spună ca un număr e maxim 15 min. Și pentru a continua nu accepta diferența sumei de la 150 RON la 300 RON pentru o ora întreaga, ci doar ca un plus de alte 15 minute In situația data prețul pe ora nu mai era 300 RON, ci a sărit la 600 !
  4. Intr-adevar stai mai tarziu....dar la pret de cocaina
  5. Ceau, AM vazut pe facebook ca esti in Timisoara. Doar in concediu...sau si pt "lucru" ???
  6. Esti binevenita. Eu cel putin, as vrea sa te vizitez
  7. Salutare. Am vizitat-o și eu ieri pe domnișoara în cauza. Pot confirma ca pozele sunt reale, iar asa cum a zis și colegul mai sus....sânii sunt demențiali. La corp e slim, iar în combinație cu sânii mari, și cu o față drăguță e mișto. Pentru ca de fiecare data când merg la o escortă noua, aleg doar varianta unui singur număr asa am făcut și acum. (100 RON, op, nu, finalizare intre sâni) Am sunat-o pe la prânz și în jumătate de ora am fost deja în camera ei ( mai nou e la etajul 9). am făcut un dus de împrospătare și am trecut la acțiune. fără comentarii la schimbările de poziție, am încercat vreo 4-5, iar ca finalizare, cum am spus deja, am făcut-o intre sâni. sa dau și ceva note: Gfe: nu sărută, dar în schimb ai parte de mângâieri finuțe cu buzele pe corp, vorbește frumos, comunicativa, se conformează cerințelor. Nota 8 Op: e mai sigur, dar fără senzații deosebite. Nota 6 ( nu sunt mare fan) Np: pt mine, nota 9.
×
×
  • Creează nouă...