Sari la conținut

stiggy

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stiggy

  • Dată Naștere 19.05.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj Napoca

Vizitatori Recenți Profil

527 citiri profil

stiggy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputație

  1. stiggy

    Alina

    Nu stiu care a fost boul care a început discuția cu peștii dar îl bag undeva. Nu faceți nimic altceva decât sa stricați piața. Am fost la fata asta de câteva ori și e super. Nu am observat nimic suspicios. Și chiar dacă ar avea, care ar fi problema? Atata timp cat totul merge bine și serviciile sunt bune? Bravo plictisitilor ! A-ți mai stricat ceva ce era fain în Cluj (Floresti?).
  2. Dragi tovarăși! Vin cu doar a treia mea recenzie pe acest forum în 6 ani de activitate. Și nu o fac degeaba. Am fost în seara asta pe la ea. Programare pe Whatts-up. Promptă. Locația e în Hasdeu, deci destul de accesibila pentru toată lumea. Nu ești nevoit sa faci kilometri din cine știe ce colț al orașului te deplasezi. Domnișoara foarte frumoasa și de treaba. Ca de obicei am optat pentru un ON cu CIM. Ma jur ca a fost cel mai tare din viata mea. Fata chiar isi da toată silința. Nu reușeam sa termin iar la un moment dat ma întrebam dacă mai poate și voiam sa ii spun sa ia o pauza. A mers pana la final. Dacă am avea parte doar de fete de genul cred ca aia de la starea civila ar întra în șomaj. Mulțumesc Lidia.
  3. stiggy

    Alina

    Salutare concetatenilor! În primul rand vreau sa va mulțumesc vouă pentru îndrumările primite de cand am descoperit acest forum (cred ca era 2014). Recunosc ca doar culeg informații de aici dar nu și ofer. Imi e lene sa scriu. Dar acum a venit momentul. Bineinteles la sugestiile domnișoarei din titlul paginii. Pentru ca merita. Am fost aseară pe la ea. Dupa o gramada de încercări. Ce-i drept eu prefer programările prin mesaje. Nu imi place sa le deranjez cu telefoane în timpul lucrului. Vina mea. Ajuns la ea prin intermediul GPS-ului. Locația e una foarte bine pusa la punct având în vedere ca acolo și locuiește. Deci va puteți simti ca și acasă (exclus celor ce sunt însurați) 😆. Dupa ce am văzut prin pozele de pe aici ma asteptam sa vad o micuța cu fundul mare și un pic plinuta. Ceea ce mie nu îmi place. În schimb am descoperit o frumusețe de fata...Deloc grasa, mica și firava (în afara fundului bestial). Descoperirea anului. Ceea ce m-a convins pe mine sa scriu aceasta recenzie e atitudinea ei. Doar pentru asta o fac. Fara graba, lipicioasa, înțelegeți voi. Efectiv m-am saturat de țepare care te repezesc și fac tot felul de figuri. Revenind la ce ne interesează pe toți, acțiunea din punctul meu de vedere a fost super. Adică eu merg în principial pe ON. Nu suport cauciucurile (nici măcar alea All Season). A mers pana la final (swallow). Factura a fost de 250. Intradevar e peste prețul pieței, dar eu zic ca se merita. Fata își face treaba, dar credeți-mă ca la cata m.. e am luat în ultimul timp pe mai putini bani...Bafta șogorilor! Și mulțumesc Mary🤗
  4. Gina e o fata de 100.000 milioane. Am fost si eu in seara asta la ea. Un corp superb. Pacat ca nu am fost deloc in forma. V-o recomand cu cea mai mare sinceritate, doar sa imi lasati si mie loc. Multumesc Gina pentru rabdare ! Nu o sa gasiti alta ca ea! Mult success Gina!
×
×
  • Creează nouă...