Sari la conținut

il pupparo

Membru Premium
  • Număr conținut

    4.682
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

il pupparo a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 18 2019

il pupparo a avut cel mai apreciat conținut!

Despre il pupparo

  • Dată Naștere 05.10.1965

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Sa fut.

Vizitatori Recenți Profil

34.096 citiri profil

il pupparo's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Dedicated Rare
  • Well Followed Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

21,9k

Reputație

  1. Bai nene, n-ati fost , dar în schimb comentați, va dați cu părerea, etc. Roxy , este o fata foarte curata și are o igiena impecabila . Am fost de multe ori și niciodată nu s-a pus problema de ceva vizavi de igiena fetei. Nu vorbesc doar de mine . Clienții lui Roxy nu s-au plâns niciodată. Nu am vrut sa intervin ca nu e genul meu , dar faza cu sa aibe clienții pe care ii merita m-a scos din sarite. Rixy are clienții pe care-i merita pentru ca e o fata deosebita din toate punctele de vedere : aspect, servicii, igiena ( nu contează ordinea ). Mai întâi mergeți, vedeți despre ce e vorba și apoi dati-va cu părerea. Și apropo, chiar trebuie sa ma revăd cu tine Roxy ca prea mult timp a trecut de când nu ne-am văzut .
  2. Da , acuma e clar pentru toată lumea. Mulțumim.
  3. Sophie, ești ( din poze momentan ) o fata superba. Avem nevoie de fete frumoase și dornice . Totuși, ideal ar fi o prezentare completa a ofertei : Locație ( zona ) , interval de lucru , serviciile detaliate , cadou corespunzător pentru servicii. E normal și e în avantajul tău. Uite , eu de pilda am o întrebare ( și sunt sigur ca nu numai eu ) : French Kiss, sărut adevărat adică, nu pupicuri ieftine pe buze , este în gama de servicii? Mulțumim !
  4. Va salut. Ieri am prins-o pe Diana ( Katy ) tot pe ultima sută de metri și bine am făcut. Au trecut 5 luni de când ma vazusem prima data cu ea si de atunci voiam o revedere, dar nu s-a nimerit. Programarea efectuată din timp pe whats up și respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. Locația- pe b-dul Burebista, apartament curat , spațios, baie curata, geluri de dus, prosop curat - nota 8. Ca și aspect parca Diana mi-a plăcut și mai mult decât data trecuta, un chip frumos, un zâmbet superb, are clar un vino-ncoa din punctul meu de vedere. Din punct de vedere al acțiunii în mod cert avem chimie și sincer a fost un fut întru totul pe gustul meu. Oralul evident necauciucat excelent, valuri de deep complet pana la baza pulii, lins pula pe lateral, lins - supt coaiele frumos , presiune foarte bună pe capatana pulii , se uita în ochii tai din când în când când o suge , perfect pentru mine. Futul cauciucat pizda excelent , implicat , misionar și umeri-craci, pompat bine , totul asezonat pe parcursul celor doua numere identice finalizate în cauciuc, cu un excepțional DFK adevărat, care m-a surprins și m-a incantat maxim deopotriva. Notele finale din punctul meu de vedere sunt: Oral - 9 , descris mai sus. Normal - 10 , foarte bun, primul în misionar cum am zis , numărul doi a început în poziția LOT , mi-a plăcut și aici , m-a futut bine , dar pentru finalizarea glorioasa am optat tot pentru misionar - umeri-craci + limbi împletite, cu pompat sănătos și ritmic. Igiena - 10 , curata impecabil, limbi îndelungate în pizda , se excita frumos, udata natural , tremura de plăcere. GFE - 10 +++ , extrem de vesela, joviala, prietenoasa, o maxima plăcere compania ei, plus o fata de un bun simt desăvârșit. Timp fix 1 ora și 5 minute, cadoul 350 RON fără pic de graba. Abia aștept să revină most probably după Sărbătorile de Paște . O zi buna va doresc !
  5. Va salut. M-am revăzut cu Ami pe ultima sută de metri. Era cât p-aci s-o ratez și cât de mult am așteptat revederea cu ea. Programarea efectuată din timp și respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. Ami arata super bine, a mai slăbit de când ne-am văzut ultima data , e slim clar , abdomen plat , frumușică foc la fata, zâmbet superb , craci frumoși, cur rotund, carne tare pe ea - nota 9 din punctul meu de vedere. Trec direct la note și detaliez acolo mai pe scurt ca asa e moda : Locație - 9 , Complexul Soho , apartament spațios, curat , baie curata, geluri de dus , prosop impecabil de curat. Oral - 10 , evident necauciucat, deep cotor pana la baza pulii, lins pula pe lateral, rotiri de cap , supt- lins coaiele, băgată complet cu capul în pula , înecat, revenit, îmi plăcea maxim cum se uita cu nesaț la pula când o sugea și finalizat numărul 1 printr-un CIM glorios pana la ultima picătură de spermă. Normal- 10 , cauciucat , debutat cu limbi în pizda , udata natural, frumos, gemete frumoase, excitante, montat cauciuc pe pula și fut la greu tata , în misionar, schimbat în umeri-craci, pompat sănătos, dat tare , și finalizat în cauciuc și numărul 2. Igiena -10 , curata impecabil. GFE - 10 ++ , aceeași fata minunata , vesela, primitoare, joviala, prietenoasa, de foarte mult bun simt + FK adevărat. Cadoul - 400 RON , timp fix 1 ora , fara pic de graba . Am înțeles de la Ami ca va reveni mai des in București, ceea ce este o veste excelenta. O zi buna va doresc !
  6. Zii și tu sa se mute intr-o zona mai centrala ( accesibila) cât de cât .
  7. De când asteptam vestea asta.... Cred ca nu este activat . Numărul pare a fi același.
  8. Era și înainte frate. Mergi cu ( mare ) încredere. Fata e super ok.
  9. Va salut. De curând am reușit în fine sa ma revăd cu Alecsa. Tare dor mi-a fost de ea. Deși din vara trecuta a mai revenit în București de câteva ori ( cred ca 3-4 ori minim ) , ca un făcut pur și simplu nu ne potriveam deloc sa ne vedem. De data asta asteptarea a luat sfarsit și ne-am revăzut. Programarea efectuată din timp și respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. Locația- în rond la P-ta Alba Iulia, un apartament foarte frumos, foarte curat , baie curata, geluri de dus din belșug, prosop impecabil de curat- nota 9. Alecsa m-a întâmpinat cu multa voie buna , ne-am pupat , am discutat diverse, vesela, joviala, ca de obicei compania ei o reala plăcere. Din păcate, fiind pe graba am optat pentru un singur număr ( deși de fiecare dată pana acum am luat 1 ora ) , iar timpul a zburat literalmente. Acțiunea a debutat cum îmi place mie cu un minunat FK, adevărat, lung , care a avut darul de a-mi face pula beton instant. Am trecut apoi la limbi în pizda-i curata și epilata impecabil, s-a udat natural, s-a deschis frumos , i-a plăcut foarte mult și apoi a când am trecut la oral , Alecsa a fost simpatica când m-a întrebat : parca oralul e neprotejat, nu ? Zic bineînțeles, normal ( știți ca în prima recenzie am și spus ca , cauciucul pe pula la oral cu o fata superba ca ea e curata blasfemie ). Si a început Alecsa un oral necauciucat excelent, lent , foarte lent ( cum imi place mie ) , astfel incat placerea sa fie maxima , sa vezi cum se muleaza buzele Alecsei pe fiecare mm de pula , a coborât intr-un deep complet, pana la baza pulii, limbi pe coaie, totul asezonat cu priviri în ochi non-stop și intr-un final ( care din fericire m-a tinut mai mult decât ma asteptam de data asta prelungind la maxim placerea) , am finalizat abundent intr-un CIM apoteotic, umplandu-i gurita Alecsei , care a supt cumintica tot , fugind apoi la baie. Nu am mai vrut normal de data asta , am vrut numai oral necauciucat finalizat CIM, ceea ce am și făcut. Notele finale din punctul meu de vedere sunt : Aspect- 9 , deși intr-adevar Alecsa s-a îngrășat un pic și se vede , pentru mine personal e complet nederanjant ( oricum ea fiind foarte inalta kg s-au distribuit destul de bine ) , arata foarte bine, pielea incredibil de fina, epilata complet . Oral - 10 , necauciucat, deep complet, CIM, perfect pentru mine. Normal - data viitoare. Igiena- 10 , curata impecabil. GFE - 10 , pe lângă faptul că este o placere simpla ei companie, un DFK adevărat ( care pentru mine personal conteaza enorm ). Timp , fix 32 minute, cadoul aferent 200 RON, fără pic de graba. Nu pot decat sa sper sa numai treaca atat de mult timp pana la proxima revedere si sa reușesc sa ma sincronizez cu ea. O zi buna va doresc !
  10. Bafta frate atunci ! Si , bineînțeles sa nu pierzi ( foarte) mult timp cu deplasarea.
  11. Pana la urma se muta fata intr-o zona ok , undeva în oraș ca s-o futem si noi aia care nu vrem sa pierdem atâta timp pe drum ? Ati reusit s-o convingeti ? . Ca de apărut pe forum, nu s-a lăsat convinsa.
  12. Va salut. Mult am mai așteptat revenirea lui Kassy în București și iată ca asteptarea a luat sfarsit ieri când m-am revăzut cu ea după aproape 4 luni. Programarea efectuată cu 2 zile înainte pe whats up și respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. Primirea extrem de joviala, extrem de bucurosi amândoi pentru revedere ( mai ales ca , asa cum mi-a specificat chiar ea , lasasem data trecuta când am stat numai 1 finalizare anumite treburi neterminate ) . În consecință, bineînțeles ca am optat pentru varianta de 1 ora , iar pachetul cerut expres a inclus FK , annilingus și înghițire. Vreau sa va spun ca , Kassy m-a surprins extrem de plăcut: arata foarte bine , chiar mult mai bine , a mai slăbit, și va continua acest demers dorind sa meargă la sala în mod constant. În consecință, dacă data trecuta i-am acordat nota 7 pentru aspect, din punctul meu de vedere nota a urcat la 8. Locația- aproape de Mall Vitan , apartament curat , spațios, baie curata , geluri de dus , prosop curat - nota 8. După dusul meu de împrospătare, acțiunea a debutat cu un excepțional DFK , limbi împletite la greu ( un french kiss adevărat în plm ) , apoi m-a lins pe piept și pe sfarcuri , pula era deja beton și a urmat un recital la oralul evident necauciucat efectuat de Kassy: i-am cerut sa fie lent cum îmi place mie , iar fata a ținut minte și a început s-o suga fabulos : deep complet pana la baza pulii, cotor-coaie ( lins coaiele cu pula băgată la maxim ) , apoi am accelerat ritmul și am început s-o fut efectiv în gat , face-fuck la greu , se îneca, dar nu se lasă, scuipat pe pula , și din nou futai în gat la greu . Mai repede decât voiam am simțit ca vine momentul și i-am zis sa fie pregătită sa înghită sperma . Zis și făcut, primul jet a zburat cumva pe obraz, apoi restul a fost înghițit și dat pe gat cu mare placere. Un deliciu vizual și al simțurilor . Mi-am făcut damblaua. Mi-a plăcut maxim , am mers la dus pentru împrospătare, apoi a urmat și Kassy. Pauza , discuții, iar numărul doi a debutat cu același DFK incredibil de bun, apoi am sărutat-o pe sâni și am început s-o ling în puzda la greu: mi-a plăcut mult și aici unde am insistat minute bune , udata natural la greu, gemea frumos, mâini plimbate prin par , frumos, excitata maxim și ea și eu. A urmat o scurta repriza de oral necauciucat efectuat de Kassy, deep cotor, însă nu am mai insistat prea mult pentru ca voiam s-o și fut. Am montat rapid un cauciuc pe pula și am patruns-o ușor în misionar , apoi am mărit turația, eye-contact, saruturi cât cuprinde, fut la greu , sportiv, pe gustul meu, dat tare , a durat ceva repriza asta de futai și intr-un final finalizat glorios în cauciuc ud fleasca de transpiratie la cât am futut la Kassy. Notele finale din punctul meu de vedere sunt: Aspect - 8 Igiena- 10 , curata impecabil Oral - 10 , perfect pentru mine, răsfăț total al pulii mele + bineînțeles înghițirea spermei pana la ultima picătură. Normal- 10 , fut excelent, implicat , eye-contact. GFE - 10 , french kiss adevărat nu pupicuri pe buze. Atitudine 10 , vesela, joviala, extrem de prietenoasa. Timp 70 minute, fără pic de graba pentru care am achitat 650 RON conform solicitării exprese cu FK , limbi în cur ( am uitat sa specific în recenzie ca nu am ratat ocazia sa probabil și poziția nea favorita , cea cu capul în jos și varat pula în gat pana la coaie , un fel de 69 în care alternam și cu niște limbi excepționale în cur , de mare angajament ) și înghițire a spermei . Am fost super incantat de revederea cu Kassy, ne-am mai sărutat la plecare și a rămas ca ne revedem curând. Personal o recomand pe Kassy, o fata deosebita, extrem de plăcută, cu un bun simt deosebit. Eu voi continua s-o vizitez de fiecare data când revine în București. O zi buna va doresc !
×
×
  • Creează nouă...