Sari la conținut

crina27

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    166
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crina27

  • Dată Naștere 31.07.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Rm. valcea
  • Interese
    pana pe 4 martie ma gasti la Valcea

Vizitatori Recenți Profil

6.931 citiri profil

crina27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

192

Reputație

  1. numai noi escortele , suntem devina , dar pe voi nu va vedeti ( unii ) .
  2. IAR DACA AVEAM CEVA DE ASCUNS NU MAI IMI PUNEAM POZELE CU FATA PUR SI SIMPLU LE_AM SCHIMBAT SI POZELE CU SONIA TOT CU FATA SUNT DECI CE POT AVEA DE ASCUNS..?CHIAR NIMIC SI IMI CER MII DE SCZ FATA DE DOMNI NESATISFACUTI
  3. SCZ CA AM SCRIS FT REPEDE SI NU AM SCRIS CORECT
  4. NUMELE SI NUMARUL DE TEL MI _AM SCHIMBAT PUR SI SIMPLU FARA NICI UN MOTIV ..SI HAI SA VA SPUN CEVA DACA EU SUNT INTREBA DACA FAC SI ANAL MEREU AM SPECIFICAT CA O FAC DOAR INT_O SINGURA POZITIE NU AM PROMIS MAREA CU SAREA SI CAND CLIENTUL A ,AJUNS LA MINE IAM FACUT CINE STIE CE DAR ASTA ESTE AU LASATO PE OANA ELIZA SI PE ELIZA SI MAU LUAT PE MINE ...SI INCA CEVA IN POZE SE VEDE DESTUL DE CLAR CA SUNT PLINUTA ..NU IN POZE SUNT FOTOMODEL SI AICI SUNT O GRASA SI NU MAI STIU EU CUM DECI ...DOMNILOR CELOR CE NU MA INCHITITI VAI UITAT BINE LA ANUNTUL MEU INAINTE SA VENITI EU NU MA COMPORT URAT SI NU O FOI FACE NICIODATA IN VIATA MEA CU NIMENI ..IAR IN LEGARURA CU PLATESTI O ORA SI PLEACA IN 35 DE MINUTE MAXIM NU ESTE VINA MEA CA EU POT FACE 2 FINALIZARI SI IN 15 MINUTE IAR DACA CLIENTUL SI_A FACUT CELE DOUA FINALIZARI SI SE IMBRACA EU CE TREBUIE SA FAC SA TRAG DE EL SA STEA 60 DE MINUTE IN CAP ? SPUNETIMI VOI BAIETI /...
  5. ca sunt plinuta asta nu ma face si mahalagioaica ..in primul rad eu vb frumos cu persoanele care imi vb frumos iar cu cei care se comporta uratel ce vreti sa le dau un premiu ma comport ca atare nu este normal..si cat despre serviciile mele eu cred ca ma implic cat de poate de mult sa iasa ceva frumos si bine dar nu pot fi pe placul tuturor mereu se mai gasesc persoane nemultumite .chiar imi pare rau ce pot sa spun o seara buna ..
  6. cui_nui comvine sa nu ma sune ca nu bag mana in buzunar nimanui daca ar fi dupa voi nici_o fata nu este buna ..dar intrebarea este voi sunteti ?
  7. nu este colega mea alesia ..si nu sunt permutari si nici un fel de combinatii draga victor doar ca mi_am pierdut tel ieri .
  8. NOUL MEU NUMAR DE TEL ESTE .0731249062 VA PUP SI VA ASTEPT LA MINE O ZI BUNA .
  9. nu mai stau la filicori mam mutat pe soveja valentin te pup si te astept ..
  10. te astept cu cea mai mare placere valentin te pup dulce
  11. am avut un catel frumi dar nu il mai am ca era ft nebun
×
×
  • Creează nouă...