Sari la conținut

poker235

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre poker235

  • Dată Naștere 25.09.1975

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arad

Vizitatori Recenți Profil

1.516 citiri profil

poker235's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

22

Reputație

  1. Doamne ferește! Nu finalizez nici precoce și nici nu e cazul! Ma abțin de la orice alte comentarii, e important ca ti-ai dat arama pe față, arama aia de mahalagioaica și femeie plina de ea! Succes! La plecare mi-ai spus ca dacă mai am prieteni pot sa ții revomand mai ales dacă sunt ca mine....asa ca....las oamenii sa tragă ei concluziile. Respect pt cum arăți, pt tot ce vrei tu, dar masajul nu e wow, implicarea lipsește și pretențiile sunt mari! E o doamna ce vine periodic prin Sibiu, nu oferă sex de nici un fel, dar serviciile sunt ireproșabile!
  2. Deci nu am voie sa fiu nemulțumit de prestația ta ca imediat sunt numit frustrat? Pai m-am comportat frumos cu tine, nu am sărit calul cu nimic, doar ca am o opinie, ce ceri versus ceea ce oferi= nu merita! Atâta tot! În rest, ești o femeie frumoasa, inteligenta, dar ceea ce am primit eu nu a fost un masaj erotic pasional, lasciv și ce mai scrii tu prin anunț ci o laba lipsita de implicare. În rest, pasiunea și orice chestie lasciva nu a fost în oferta. Asa ca, regret dar nu știu care dintre noi doi e mai rău intenționat! Cred ca ar trebui sa înțelegi ca poate uneori te mai ia valul și uiți ce scrii în anunț și crezi ca e suficient sa arăți foarte bine si atât. Nu cred că am cerut nimic extra, dar ce ai oferit tu a fost ceea ce-a făcut sa nu iti mai calc pragul, asta deși am ras și am glumit mereu cu tine și atmosfera era ok, de ambele părți...asa ca mai bine încerci sa înveți cum se face un masaj erotic pasional/lasciv decât sa te apuci sa ne jignești, dar na, vorba aia cine nu e cu tine, e împotriva ta.... Cred ca sunt doar un client care e nemulțumit de prestație și nu de faptul că nu ai oferit nimic în plus, lucru pe care nu l-am cerut ținând cont de faptul că știam ca vin la masaj erotic, de fapt pt asta venisem! Succes, singura care ar trebui sa fie mai buna ești tu, atât ca prestație, cât și ca atitudine pe forum.
  3. poker235

    0791251004

    La asta am vrut sa merg eu, însă pozele nu au nici o legătură cu realitatea! Duduia avea locația pe undeva prin Strand! Era o doamna de etnie, mica de înălțime... eu nu am rămas!
  4. Eu am fost la Ștefania de câteva ori și niciodată nu am fost dezamăgit! Cred ca este cu mult peste tot ceea ce exista în materie de masaj erotic în Sibiu . E pasionala nu ma simt grăbit. Are niște limite, e exclus sexul dar se face plăcută. Nu e cea mai comunicativa dar nici cea mai tăcută. Note Aspect 8.5 Gfe 8 Masaj 9,5
  5. Ce va pot spune este ca pozele sunt reale, însă actiunea nu merita prețul solicitat. Ofera doar un masaj erotic cu rare tentative de a fi pasionala și implicata, departe de orice tandrețe sau erotism. 300 de lei/aproximativ o ora e un preț exagerat pt serviciile prestate. Pt ca dacă vrei sa o atingi și etc e 100 extra, altfel ar fi 200 de lei ora. Eu am fost, am vazut, am bifat dar pe acolo nu mai calc. Femeia arata bine, dar nu accepta fk, nici sa ii faci oral, deci... Cam subțire pt ceea ce ar trebui sa ofere. Nu e nimic provocator sau lasciv. Note 10 aspect, pozele sunt reale GFE 7 Masaj 7...maxim.
  6. Am fost la domnisoara in cauza, in mod cert merita vizitata. Stie sa se faca placta, zambeste mereu si e atenta la tine, aproape ca ai crede ca te doreste! Am ajuns la locatie, ne-am pregatit de ostilitati, a inceput sa se joace cu ala micu mai intai cu sanii, apoi a trecut la ON, cu de toate, apoi am pus prezervativul, am schimbat 2 pozitii si dus am fost, finalizat in caciulita. Notele: GFE: eram pe graba dar mie mi-a placut 10 Oral: 10, cu deep si atentie la zone Normal: 10, se implica geme etc. Halat: 150 lei finalizarea.
  7. Esti cumva la Alba Iulia ? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Doamna-senzuala/78086476786f6351.html
  8. Te pot ajuta eu, fara probleme, lasa-mi un nr de tel si te sun
  9. Am vizitat-o pe Alice la Sibiu! Toate serviciile ei sunt la superlativ! Oral 10, normal 10 (s-a umezit natural), anal 10+ pentru placerea pe care o poate provoca! Sper sa mai revina in zona
  10. RUSINE! Duminica a fost inchis, nu au anuntat, mi se pare o lipsa totala de profesionalism!
  11. Am fost de multe ori la salon, insa nu am scris recenzii, dar azi ma simt mai inspirat (si plictisit de cele zilnice) si o sa scriu! Am fost la salon de mai multe ori, am incercat mai multe meniuri de acolo. Sandra (tipa mai plinuta): Desi prima data cand am ales-o am fost asa oarecum suparat, cand am ajuns in camera (dupa dusul asistat la cererea mea), tipa a demonstrat ca se pricepe de minune. Nu presteaza servicii sexuale, dar in schimb te poti juca cu ea, e receptiva, permite FK si se implica foarte mult. Am revenit de mai multe ori la ea pentru ca stiu ca am parte e o ora plina de erotism dus de multe ori la cote extreme. Ildiko (nu mai lucreaza): Tipa era subtire, sanii mici, insa foarte figuranta, nu prea puteai sa o atingi deloc...fapt ce a facut ca finalizarea sa fie una greoaie. Aura (Nu mai lucreaza si ea) Desi era bruneta, posibil de etnie, tipa era foarte ok la masaj si receptiva la atingeri si alte cele. Trebuie mentionat ca toate fetele au refuzat orice serviciu sexual...dar experienta de masaj a fost ok . Carmen (sani mici, trupul ok). Am fost o singura data cu ea si nu o recomand, sincer va spun ca a fost una din acele fete pe care le-as refuza . Poate am prins-o intr-o pasa proasta, dar masajul facut modest, partea erotica laba seaca si trista.... fara un gram de erotism. Nico (sani mari, naturali) Cu Nico am avut cateva experiente. Daca la inceput tipa era mai distanta, pe masura ce am vizitat-o mai des s-a relaxat si chiar e super ok, permite atingeri in limitele bunului simt si se implica si la partea erotica. Revin oricand cu placere la Sandra si Nico, nu am dat note pentru ca se subanteleg.
×
×
  • Creează nouă...