Sari la conținut

activoral1

Serious Contributor
  • Număr conținut

    505
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre activoral1

  • Dată Naștere 21.10.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

5.737 citiri profil

activoral1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

386

Reputație

  1. Dar nu vrei sa o futa altul cu pula ta si pe banii lui?
  2. Saptamana trecuta am avut delegatie in zona si am sunat-o joi dupa ora 18 si nu a raspuns. Vineri am avut ceva treaba pe laga oras si am sunat iarasi de data asta am reusit sa fac o programare. Tipa este exact ceea ce mi-a recomandat cardiologul, este plinuta, chubby, nu as spune bbw. Fara a parea prea exagerat, notele mele sunt clar peste 9 referitor la igiena, servicii, curatienie, etc. Oralul este clar de nota 10! Singura mentiune ar fi prezervativele care sunt cam stramte si uscate, desi nu sunt Terente. O sa revin cu mare placere cand mai am treaba in zona. Fiti domni cu ea, comportati-va frumos si veti avea o tipa de care sa va bucurati. Achitat 100 de lei pentru o finalizare.
  3. Si tocmai cand dadusem branza jos de pula...
  4. Eu am centrala, stau la casa. Am prieteni care au copii de 2-3 ani si sunt pur si simplu disperati. E frustrant ca ei alearga dupa ministere si alte cacaturi. Noroc cu zapada din Bucuresti care a mai acoperit gunoiul din Sect1. Toate astea s-au vazut la vot.
  5. Eu sper sa dea Nicusor apa calda si caldura, lasa ministerele pulii mele... Atat.
  6. Daca futi cum scrii e clara treaba. Tu doar arunca niste cuvinte si facem noi un puzzle. Nu am reusit sa citesc tot ca nu am mai rezistat.
  7. Eu am luat sculament acum vreo 11-12 ani de la prietena mea de atunci. Alte suprize nu am avut, DEOCAMDATA....
  8. Lasa-l in pace ca e mare hot! Fura puli si le ascunde in cur!
  9. Dace vrea sa se duca direct la ea la usa crezi ca are multa minte? Neprotejatul de problema aici?
  10. Nu! Am fost azi pana la LIDL. Aceeasi taraneala de care se pare ca uitasem in ultimele 2 luni pentru ca ma duceam la cumparaturi la 2 saptamani. E bine ca se mai rareste specia asta cat de cat pana la urmatoarea pandemie. Explicatii : - Parcarea aproape goala si toate locurile pentru persoane cu handicap(stiu, suntem o tara de handicapati) si mame cu copii erau ocupate. - Toti poarta masca sub barbie de parca vor sa isi protejeze gatul. Gatu' mamii voastre de prosti! - A fost nevoie sa ii spun babei din spate sa stea mai departe de mine, nici inainte nu imi placea ca cineva sa imi grohaie in ceafa.
  11. Pana acum 2 saptamani asta era grija lui Iohannis si Orban.
  12. Tot, tot! :))) Ingineria literelor nu prea l-a pasionat...
×
×
  • Creează nouă...