Sari la conținut

rafa121

VIP Member
  • Număr conținut

    1.190
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

rafa121 a câștigat ziua ultima dată pe August 25 2012

rafa121 a avut cel mai apreciat conținut!

1 Urmăritor

Despre rafa121

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Alep

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

rafa121's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

840

Reputație

  1. Am fost în două rânduri la Sabrina anul trecut, de fiecare dată am ales varianta masaj erotic+femdom. Nu au existat amânări în ceea ce privește programările sau anulări. Apartamentul era foarte curat, prosop curat pus la dispoziție, mi-a oferit apă plată. M-am simțit bine de fiecare dată, ea fiind foarte implicată în ceea ce face, așa cum era și pe vremea când lucra la salonul de masaj erotic. Am plătit 400 lei pentru o oră. Vizitele nu au durat mai puțin de o oră, nu m-a grăbit, o apreciez pe Sabrina și pentru atitudinea ei referitoare la durata ședinței. Cu siguranță voi reveni la Sabrina.
  2. Cu mai multe zile în urmă am ales-o pe Roxana pentru o oră e masaj. Atitudinea ei a fost foarte bună, e o fată cu bun-simţ. La partea de masaj erotic nu m-a impresionat, dar nu a fost nici plictisitoare.
  3. I-am făcut o vizită pentru o finalizare, i-am plătit 150 lei. Fata este frumoasă, îngrijită, mică de înălțime, cu o atitudine de nota 10, are o stare de spirit foarte bună, este prietenoasă. A fost implicată în acțiune. Notele ar fi: oral: 9 (adânc, mi-a lins și coaiele foarte bine cu implicare și pricepere; s-a descurcat destul de bine și la finalizarea CIM) normal: 9 (nu e largă; fiind mică de înălțime este foarte manevrabilă) O apreciez pentru implicare. Clar că merită și alte vizite.
  4. Stabilind o programare pe whatsapp, m-am prezentat la ușa apartamentului unde își desfășoară activitatea Lavinia, I-am plătit pentru o oră 250+50 lei (pentru finalizare COF). Fata are sânii măricei. bucile mi-au plăcut (cu Lavinia mi-a plăcut mult să fac sex în poziția în care ea stă întinsă pe burtă). Pozele în care ea este în lenjerie de corp neagră sunt edificatoare. Timpul plătit a fost respectat, serviciile solicitate de mine și plătite au fost oferite de ea. GFE nu prea a existat, dar să mă bucur că nu a lipsit cu desăvârșire Oricum, m-am simțit confortabil cu Lavinia. Notele ar fi: oral: 8,5 (destul de plăcut pentru că a fost făcut lent dar fără să fie ceva deosebit; mi-a făcut oral cât am dorit; finalizare COF: ceva ce aștept întotdeauna cu nerăbdare, cu Lavinia a fost o imagine frumoasă dar nu spectaculoasă, având ea ceva rețineri) normal: 9 (chiar m-am simțiț bine și, în plus, nu a comentat și nu a făcut figuri) Având în vedere că oferă multe servicii, printre care CIM și COF, prețurile sunt ok, iar atitudinea este de nota 10, Lavinia e de revizitat.
  5. I-am făcut o vizită pentru o finalizare, i-am plătit 200 lei (150+50). Biroul era undeva aproape de bd. Decebal, curat, spațios, Fata este îngrijită, are corp frumos, carne tare. Pare o fire calmă, are și o privire și un fel de a vorbi care induc o stare de relaxare. Așa cum scria cineva pe pagina 2, în ceea ce privește COF Bryanna e super. Este foarte bine că oferă și preludiu, există GFE. Nu mi-a plăcut că, totuși, m-a grăbit puțin. Notele ar fi: oral: 9 (fără să sugă spectaculos, dar cu lins coaie și cu finalizare COF *obrajii acoperiți de spermă + privire galeșă* ) normal: 9
  6. Am fost la Maya pentru o oră, am plătit 250 lei. Fata era curată, îngrijită. Era curățenie în locuință, camera de lucru -luminoasă, mi-a plăcut. Oralul pe care mi l-a făcut a fost cât de cât ok, coaiele nu le-a băgat în seamă decât cu mânuțele. Notele ar fi: oral: 7 normal: 8,5 Fata este frumoasă, este amabilă și cooperantă (ce am solicitat și când am solicitat s-a îndeplinit), GFE nu a existat. Pentru mine a fost o experiență ok.
  7. Am luat legătura pe whatsapp cu Bianca, m-a primit la ora stabilită, i-am plătit 200 lei pentru o finalizare (o+n+a). În apartament avea un caine mic care însă nu a fost prezent în camera de lucru ca să vadă ce fac eu cu stăpâna lui. Oralul pe care mi l-a făcut a fost bun, suge pula cu ardoare, coaiele nu le-a băgat în seamă. Nu am plătit pentru finalizare CIM, deoarece am ales să fac la sfărșit sex anal, ea întinsă pe spate. Notele ar fi: oral: 8 normal: 7,5 (două poziții cerute de mine, a folosit lubrifiant) anal: 8,5 (senzații ok, nu am rezistat prea mult ca să trec și la altă poziție) A fost destul de implicată în acțiune și amabilă, a meritat 200 lei pentru o finalizare cu anal inclus. GFE -nu.
  8. Am luat legătura pe whatsapp cu Alina, m-a primit cu foarte puține minute întârziere în biroul ei dintr-un bloc de pe bd.Octavian Goga, dar a fost suficient timpul (vreo 50 sau 55 minute). I-am plătit 300 lei. Fata este îngrijită, curată și a avut o atitudine de nota10, și, cum s-a mai scris, este foarte implicată. Știe să destindă atmosfera, nu trage de timp. Camera de lucru este spațioasă, baia -curată. În legătură cu prosopul am avut ceva semne de întrebare... Oralul pe care mi l-a făcut a fost foarte bun, nici nu mă așteptam să-mi facă atâtea chestii... Nu a fost necesar să îi solicit eu ceva, știa ea ce trebuie 😊 Finalizarea a fost CIM, fără eschive, fără discuții înainte, a fost bine de tot. Sperma a primit-o în gură, doar o picătura a rămas pe buze, frumoasă imagine de final... Mi-a frecat și mie pula cu sânii aceia imenși, plus lubrifiere cu scuipat, se știe. Greu de rezistat. Notele ar fi: oral: 9,5 (cu finalizare CIM) normal: 8,5 (două poziții cerute de mine, am acceptat și două poziții dintre cele trei propuse de ea, a fost bine și atunci) Este o persoană sociabilă care oferă servicii de calitate.
  9. I-am plătit 300 lei pentru 1 oră. Fata este comunicativă, cooperantă, plină de energie, are buze frumoase, sâni măricei, pizdă cu labii cărnoase. Camera de lucru este mobilată foarte simplu, baia era curată. Notele : oral: 9,5 (incluzând și lins de coaie-dar nu prea mult și finalizare COF suuuper❤️) normal: 8 Mi-au plăcut și sărutările pe gură oferite de Alexandra.
  10. I-am făcut o vizită pentru o finalizare, i-am plătit 200 lei. Fata este îngrijită, are corp frumos, are o pizdă foarte frumoasă din punctul meu de vedere, data viitoare mă duc la ea decis dă-i dau limbi 😄. În afară de sex mi-a oferit un pahar cu apă și ceva sărutări ușoare pe gură plăcute. Notele ar fi: oral: 9 (cu lins coaie și cu finalizare COF ... moment așteptat de mine cu nerăbdare, de ea cu ceva emoții, probabil; mi-a plăcut) normal: 8 Având în vedere că oferă multe și chiar GFE, pe care eu îl caut, Bety e de revizitat,
  11. I-am făcut o vizită în septembrie pentru o finalizare, i-am plătit 200 lei. Acum pare că prețul e altul. Fata este îngrijită, frumoasă, are un cur de nota 10. Nu m-a grăbit. Notele ar fi: oral: 8,5 (finalizare CIM) normal: 9,5 (foarte implicată și evident că știe ce poziții preferă majoritatea bărbaților și mi-a propus ea cum să stea să mă simt bine) Dintre toate experiențele mele de acest gen din anul acesta, probabil că a fost cea mai reușită.
  12. Am fost de câteva ori la acest salon pentru masaj cu Ana. Mi-a plăcut de prima dată atitudinea ei, așa că am fost relaxat și m-am simțit ok. Ana arată bine și are o atitudine așa cum prefer eu și este destul de permisivă -nu am cum să mă plictisesc alături de ea. Prin urmare am revenit la salon în special pentru Ana, dar am intrat la masaj și cu alte fete. De asemenea, este important că sunt disponibile prosoape curate pentru clienți, muzică este în fiecare cameră și sunt utilizate cearceafuri de unică folosință întotdeauna. Ana: >Erotism : 8 >Atitudine :10
  13. I-am făcut o vizită pentru o finalizare, i-am plătit 150 lei. Fata este îngrijită, mie îmi place cât e de slabă. A fost implicată în acțiune, mie mi s-a părut cam grăbită, dar acceptă indicații. Notele ar fi: oral: 9 (acțiunea a fost în regulă, mi-a lins coaiele dar nu prea mult, a acceptat face fuck; finalizarea COF doar 1 secundă, imediat cam panicată a băgat pula în gură, nu prea i-a convenit nici așa, a mai strâns ceva spermă între buze, restul a ajuns pe jos, ...risipă... ) normal: 8,5 (îmi place să fut fete așa slabe; e destul de cooperantă) A fost o experiență frumoasă pentru mine, o apreciez pentru implicare. În ceea ce privește finalizarea (COF+CIM) mi-a oferit o imagine plăcută, recunosc 💝, dar preferam 100% COF. Clar că merită cei 150 lei.
  14. COF poate că e serviciul cel mai special oferit de fetele care fac sex pe bani, de apreciat că Giulia îl are în lista de servicii. Mie nu mi-a plăcut că s-a eschivat, tot farmecul e să văd când sare sperma pe fața fetei, asta e ceva porno.
  15. I-am făcut o vizită pentru o finalizare, i-am plătit 150 lei. Fata este îngrijită, curată, are un cur mare, frumos. Este cooperantă. În apartament era curățenie. Nu m-a grăbit. Notele ar fi: aspect: 8, oral: 5 (acțiunea a fost în regulă, dar finalizarea COF a fost total aiurea, a stricat momentul și toată vizita) normal: 8 (a stat cum am vrut, îmi convine chestia asta) Și mai pe scurt: Nu prea a fost o experiență prea frumoasă pentru mine, asta din cauză că nu știe să facă un moment deosebit din COF. Pentru 150lei cu finalizare COF cât de cât ok ar fi fost de recomandat.
×
×
  • Creează nouă...