Sari la conținut

chris.v.stevens

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre chris.v.stevens

  • Dată Naștere 02.09.1973

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

chris.v.stevens's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Fetelor, multumesc pentru idei. In profilul lor de prezentare, in Romania sau alte tari, fetele ar putea mentiona preferintele de cadou. Cred ca si acest forum are aceasta optiune. Baieti, multumesc pentru opinii, chiar daca ati inclus si unele jigniri, inteleg audienta acestui forum. Incercam doar sa inteleg cum s-au modificat asteptatile fetelor. De ex., in alte parti se duce un cadou si se accepta un "tip" la final daca ati fost multumiti. Nu pare a fi regula in tara, deci va fi in favoarea mea. O lista interesanta (in engleza): http://m.wikihow.com/Be-an-Escort's-Favorite-Client Din pacate am gresit mentionand o suma ($10) si o fost inteles gresit mesajul. Daca mentionam $100 cadou, aveam raspunsuri de genul "strici piata" etc. Intr-adevar, Romania nu e Burkina Fasso, desi sunt oameni cu bun simt in ambele tari, din cat am cunoscut eu in acea regiune. Sunt roman, chiar daca stabilit in alta tara, nu cred ca am exprimat "aere de strainez", imi respect tara si limba materna, si oamenii in general, oriunde as fi. Numai bine tuturor.
  2. imi place poza 4 in care se vede absorbantul cu aripioare intre picioare ... priceless
  3. Corect, ultima vizita acum 4 ani, dar vad ca preturile sunt tot relativ mici, intre $30-$150/ora (cerere si oferta)
  4. Scuze, ceream clasa in raspunsuri, din pacate sunt destul de multe postari pe forum care arata lipsa de caracter si clasa (sau cunostiinte gramaticale/generale), no offense. $10 era o sugestie, mai redusa, pentru a nu fi acuzat ca "stric piata". E mai mult vorba de gest/simbol decat de valoare, in special pentru o prima intalnire... Multumesc pentru raspunsuri.
  5. O intrebare doar pentru domnisoare, ma informez pentru o vizita in Romania: sunt curios ce cadou preferati (pe langa cel financiar), ceva simbolic pana in $10, de exemplu mini-parfum, ciocolata, crema sau body lotion, lenjerie sexy etc.? Pentru domnii interesati de GFE, cred ca ati avea mai mult succes si raspuns daca ati ajunge la usa fetelor cu un mic cadou (chiar simbolic). Fetele sunt fete la urma urmei si nu cred ca nu ar aprecia gestul. Astept opinii, dar va rog sa aratati clasa. Va multumesc.
  6. Ar fi frumos sa stii ce inseamna cuvantul "poop", inainte de al folosi: http://en.wikipedia.org/wiki/Poop sau mai graphic: http://goo.gl/Jxteps
  7. imi place cand se vede clar in poze ca e priza de 110V (USA)... funny http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/4/29/33680401.jpg
×
×
  • Creează nouă...