Sari la conținut

adishor_ms

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adishor_ms

  • Dată Naștere 01.07.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    mures

adishor_ms's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. Salut si eu tranzitez Tarnaveniul. Si ma opresc la una. Am vazut anuntul pe publi24
  2. Buna seara. Cum i-am spus Cristinei am urmarit mai multforumul decat am facut recenzii. Am ajuns la ea o fata dragita, m-am cerut la un dus (eu venind de pe drum de la servici) m-a asteptat in camera. Ne-am intins pe pat si a inceput cu un oral superapoi a trecut la un 69 pt ca am vrut sa savurez piersicuta apoi am trecut la un normal unde am terminat in "sapca".note:locatie 9 Oral 10 Normal10. Sper sa ajung sa o mai vizitez.
  3. Data viitoare vreau sa merg pt un oral. Am citit ca e fenomenal
  4. Salutare. Am citit pe aici recenziile pt Andreea(daca bine am retinut numele). Deci sa incep am vb cu ea am stabilit,am intalnit. Un dus amandoi de improspatare, intrat in camera putin am stat de vorba si apoi am trecut la fapte. Cei drept putin cam repede dar asta e data viitoare. Un np pt ca eram in timpu serviciului. Note. Locatie 9(prosop,gel dus) Np 10. O recomand. Revin cu siguranta.
  5. Salut. Am vazut 2 caprite una in capat la centura frumusica iara2a inainte de hotel de besness. Nu am putut sa ma opresc
  6. Oare cati vor mai fii audiati si cati vor avea probleme acasa😯 "poliÅ£iÅŸtii au reuÅŸit deja să identifice 40 dintre clienÅ£ii lor au fost deja identificaÅ£i, fiind martori în dosar."
  7. adishor_ms

    zona metro

    Da o blonduta frumusica din cate am vazut. Cand am iesit din petrom era singura. S-a oprit o masina pana m-am intors in sens langa masina erau 2. Sper sa o mai vad. Ms de info. Daca ajung la ea revin
  8. adishor_ms

    zona metro

    Salutare. Stie cineva de domnisoara de la petrom-ul de pe doja. Aseara am vazut una draguta dar nu am putut opri. Eram cu doamna mea.
  9. Am fost eu la domnisoara Cristina. 150 lei da nu merita. Parerea mea.
  10. Doamna e foarte ok eu o recomand. Noi ne-am intalnit de mai multe ori. Locatia 10, doamna 10 cui ii plac femeile plinute. O/n 10 np9 anal 10. O recomand.
  11. buna. am fost si eu la ada. mie unu mi-a placut prestatia ei. aspect 9 igiena 10 locatie 9 o recomand
  12. as dori si eu un nr al doamnei
  13. buna as vrea sa iau leg cu doamna.
×
×
  • Creează nouă...