Sari la conținut

alexandru_2014

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexandru_2014

  • Dată Naștere 18.08.1968

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Mures

Vizitatori Recenți Profil

1.324 citiri profil

alexandru_2014's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

32

Reputație

  1. P.S. 100 de lei finalizarea, 200 ora. Am ales o finalizare, și a fost OK pt. mine. Bafta!
  2. Salut tuturor, Aflat în orașul vostru, again, și fiind plictisit am "consultat" Oracolul, și, am ajuns la Roxi. Contact telefonic, la nr. 0758669320, mă îndruma spre locația aflată intre Fortuna și Corina. Îmi deschide ușa o femeie de aproximativ 30 de ani, învelită într-un halat flaușat(tocmai ieșită de la dus), și constat că pozele (fata) sunt ale ei. Mă cer la dus, cu prosop uscat, gel, șampon și cam tot ce trebuie, și la întoarcere, mă aștepta goala in pat. Priveliște plăcută ochiului. Sâni frumoși, pufoși, plăcuți la atingere, dar conform vârstei. Putina burtica și o piersica epilata, plăcută ochiului. Baia ok, 8-9 Am inceput cu un ON, cu tente de Deep și puțin dinte, dar corectat pe parcurs. Își dă silința să te facă să te simți bine. Per total, 8. A urmat un LOT de nota 9 ( aici am avut probleme la sincron) un misionar combinat cu umeri-craci, unde s-a mișcat foarte ok, dat contre, cu gemete ușoare, și finalizat in doggy cu un fund superb, accentuat de o talie faina. 9. Per total, o experiență plăcută, cu o femeie frumoasa, care face ceea ce știe că sa te simți bine. Nu m-am dus la socializare, nici nu am căutat GFE. De revenit? Eu da. Dar cum placerea e in ochii privitorului, gusturile nu se discuta. Spor bun!
  3. Salut, Am trecut și eu pe la domnișoara. Am contactat-o la telefon, 0759960487. Am convenit la o finalizare, 150 lei. Este BBW, deci, nu vă așteptați la altceva. Arată bine, cu forme frumoase. Pozele sunt ale ei, dar acum nu mai e creata. Fardată, aranjata, drăguță, deschisă. Dusul ok, prosop curat, uscat, gel de dus. M-am dusat și am trecut la acțiune. ON, bun, călduț, fără tente de Deep, dar plăcut per ansamblu: 8-9 NP, da contre, geme, se mișcă frumos, nu comentează, se mulează după client, și am terminat in doggy, unde ai ce vedea: fund mare, frumos, bine definit. Ai pe ce pune mîna. Concluzie: dacă vreți o BBW curata, eleganta, futacioasa, e ceea ce trebuie. Multumesc. Spor bun!
  4. E ok fata, micuța, drăguță, vorbăreață. Chiar daca la inceput a fost mai rece, întâlnirile noastre au ajuns să fie ok. Are un stil ciudat de a da din fund. Gen twerk.
  5. Pe barajul de la Bicaz scrie " atenție cad pietre'....
  6. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ador-limbutele-azi-am-ajuns/47iiihei3f147319281h074i432edf86.html Acesta este anuntul
  7. Azi am trecut pe la ea. Aceeași atitudine deschisa și primitoare. Dar, este o femeie matură.
  8. Salutare tuturor! Am trecut și eu pe la ea, după ce am sunat la nr. din anunt. Locație in Tudor, baie ok, cu gel la dus și prosop. Are și colega, dar nu am văzut-o. Este o matura bruneta, slim, pe la 40+, aproape de 1.70. Drăguță, joviala, calma și atenta. Face tot ceea ce-i ceri cu răbdare și calm. Am optat pt o finalizare la 150 lei, cu un OP de buna calitate, executat cu calm. Se vede că e veche in meserie, și mai aruncă cite un ochi să vadă cum te simți. LOT, și m-am jucat cu niste sfircuri masați. De mult nu am mai văzut așa sfircuri. Terminat in balon, doggy, cu o priveliște a unui cur fain, ferm pentru o MILF. Mai trec? Da. Merita? Da, pentru cine dorește o matura alin. Note: Locație ok, 10 Dus 10 Igiena 10, miros plăcut, piele fina pt o MILF Fata de 9-10 pentru o matura. Acțiunea ok, hai sa dam un 10. FK, GFE, nu am cerut, nu am primit. Spor bun in toate!
  9. Da, am fost eu, acum cam o saptamina. E ok. Cel puțin cu mine...
  10. Nu știu.... Poate-i faci o vizita, și te lămurești... Nu? 😜😁😁
  11. Concluzie: nu merita. 0759649570 sunat. Răspunde și negociem o finalizare, sex oral și normal la 100 lei. Mai oferă 69, anal nu. Locația, undeva pe Parângului. Ajung, mă ghidează spre locatie. Apartament relativ ok. Mă invită să iau un loc și, îmi spune că o finalizare costa 250 de lei și 300 ora. Ii aduc aminte respectuos, că am discutat la 100 lei finalizarea, și nu vreau o ora. Se preface surprinsă și-mi spune că ea face o finalizare, oral și normal la 150 de lei, dar probabil am înțeles eu greșit... Trebuia să mă ridic și să plec, dar... Hai sa vedem ce știe. Deci 150 finalizarea oral+normal? Da. Du-te la baie. Dus ok, fără gel, dar prosop curat. Acțiunea: oral jalnic: 2-3, cu indulgenta. Mîna la greu, gură de loc. Daca a bagat-o în gură 2mm, am avut noroc. Stringe pumnul de parcă e o menghina in care ai prins o țeavă că sa o îndoi... Ii zic sa o ia mai ușor, dar foarte ofensată îmi explică cum că e vina mea, că nu-s suficient de relaxat... Încerc să mă relaxez, și surpriza... Din camera alăturată, suficient de indiscret, rechinasul privea.... Și cam gata. Pofta, chef, și altele. Pozele, daca or fi ale ei, de acum vreo 5 ani. Multa, fata rotunda, ochi negrii. Cam lăsată.... Așa că: Locație: 7 Fata: 7 (daca va plac BBW) altfel, nu e cea din poze. Acțiunea: nota 2 Atitudine: 5 (nu te-jura... nu te scuipa...) De revenit? Nu! De recomandat? Deloc! De evitat! DA.
×
×
  • Creează nouă...