Sari la conținut

stefan_84

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stefan_84

  • Dată Naștere 15.03.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

stefan_84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Buna seara nice salon super fete si servicii de nota 10 ! O sa revin
  2. Buna seara ! Nu fac reclama nimanui spun ce mi-a placut si ce nu ! E ceva rau k am scris ca sunt fete noi fata de ce stiam eu? E 80 un masaj isi permite oricine sa faca 2 zile la rand ! Si in plus eram curios sa vad ce au facut si dincolo!
  3. Hello am fost aseara ! Fete noi in primu rand au zburat cele cu probleme care aveau destule figuri ca sa zic asa! Prosoape noi fata de datile trecute plus cuier in camera in plus ce am inteles este ca sunt in modificari vor sa faca imbunatatiri ( uleiu este demential care il folosesc si un gel de dus bun ce rar intalnesti) salonul oricum este foarte dragut paturi eleganta mocheta...doar ca fetele trecute cam fara prejudecati in plus au 3 fete noi Larisa, Corina, Alina
  4. stefan_84

    JOVIAL MASAJ

    Buna ziua asa este si eu am prins la fel cu salteaua etc insa am avut surpriza sa trec duminca seara si am ramas masca salonu nu mai seamana deloc cu ce era! In primu rand au pus cabine in toate camerele ( nu am vazut imi povestea fata ) si nu oricum jumate de camera parchet nou si jumate gresie deci un pas bun plus pat in camera si inca ceva ce gasesti la saloane de lux ulei destul de scump pentru pretu care il cer de 80 ron stiu ca am cautat special pe internet sa vad ce este sa stiu daca sa le las sa imi dea sau nu nota 10 camera si ulei bravo iar receptia nici p departe ce era au o mocheta frumoasa pe jos o lumina ca la disco se schimba asa chear eram dezamagit de acest salon in trecut nu mai trecusem din 2012 acum sunt si fete cat de cat ok adik te intampina frumos! Bravo JOVIAL sincer nu ma asteptam!
×
×
  • Creează nouă...