Sari la conținut

bgd11

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bgd11

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

516 citiri profil

bgd11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Reputație

  1. Bună seara, nu știu dacă vii și la hotel și pe ce tarife pe oră. La revedere!
  2. Nu cred ca îți merge Internetul ca nu primesti mesajul de la mine pe whatsapp. Te-aș vizita dacă ești disponibilă
  3. Salut, le-am vizitat joi seara pe Andra și Silvia. Am ajuns la o ora după programare in centru, atmosfera ok, destinsa și de câinele Amstaff jucăuș. După o vizita scurta la baie am mers in dormitor unde am stat pe spate pentru mai multe replici, fetele se înțeleg între ele și e distracție; apoi Andra a început oral np, iar Silvia pe mine. Mai aveam puțin și terminam cu Andra, dar pana la urma am făcut 69 cu ea, Silviei limbi in vagin. Apoi op Silvia, np Andra aproape virgina, np Silvia doggy o plăcere, finalizat greu on cu Andra și limba in vaginul Silviei. O sa le iau și la outcall pentru o diferența mică de bani. Mișto tatuajele ambelor, și-au bătut joc de viața lor, ca si mine de propria-mi. Note Andra: Corp 9 slim GFE 9 ON 9 NP 9 Note Silvia cu ochii verzi: Corp 9 GFE 9 OP 8 NP 9. Recomand, 550 lei ora.
  4. Puțin noroc și multă dibăcie cum zicea Cheloo :)
  5. Salut, Și eu sunt de părere ca e ispita, și prin definiție curva e o ispita. Trebuie mult noroc și puțină dibăcie sa o transformi in oportunitate. Cam orice curva moldoveancă e oportunitate.
  6. Salut, Dacă o prinzi pe Amanda/ Nicole, nu ezita, zi-i ca ai numărul de la userul meu. https://nimfomane.com/forum/topic/63367-amanda-0736140107-outcall/page-7 Informația cu familia acum pun pariu ca e falsa.
  7. Salut, Tocmai am venit de la Nikol și îmi place. Am făcut programare la prânz, apoi fără confirmare înainte de vizita poate am ajuns puțin mai devreme eu și m-a primit. Locația e in rond la Alba Iulia, pe partea cu Unirii. E curat, deși patul e cam uzat și simt arcurile. Ca detaliu, este paznic la receptie in scara, dar dacă nu începi sa conversezi nu întreabă nimic. Oricum intrii dacă deschide fata prin interfon. E frumoasa, are ochii verzi și piele fina, e înaltă (as zice 1,72) are 2 tatuaje cel puțin si îmi plac. Fundul e cam ca in poze, foarte apetisant, iar pe coapse are putina celulita care ar face-o sa arate demențial in dresuri, deși nu le-a purtat. Sânii sunt foarte foarte frumoși, naturali. E ieftină la cum arată și ce oferă, eu as zice ca e de lux. E curată, miroase foarte bine și creeaza atmosfera plăcută. Poate și pentru ca a zis ca fut mult. Am stat de vorba după in timp ce ii fumam câteva țigări, apoi o preluat inițiativa. Făcusem duș acasă, dar am mai fost la baie și apoi a început oral neprotejat bine făcut, fără încercări de adânc sau înflorituri, dar nici nu trebuie ca e piesă fata. A trecut deasupra puțin, apoi pe spate. Aici mi-a făcut o șicană, că nu vreau și alta poziție? I-am zis nu, m-a mai lăsat puțin, apoi mi-a zis sa schimbam. Am pus-o capra și am terminat in prezervativ. Dă contre și se implica, ea e fină in comportament, as zice versată, deși eu am cam fost mârlan, dar asta e. Mi-am dat seama involuntar de lucrul asta in timp ce ii fumam o tigara apoi, iar ea încerca sa converseze cu mine, așa ca m-am dus la duș, m-am îmbrăcat apoi și am plecat. Când eram acolo a mai vorbit cu cineva căruia i-a cerut 250 pe ora, iar eu am achitat 300 așa cum stabilisem, dar sincer nimic de reproșat. Ma doare puțin umărul și asta mi-a restricționat puțin din miscari; iar dacă citești, Nikol, da, contează. GFE 10+ Curățenie 10 ON 8,5 NP 9,5 FK nu.
  8. Salut, Tocmai am venit de la Nikol și îmi place. Am făcut programare la prânz, apoi fără confirmare înainte de vizita poate am ajuns puțin mai devreme eu și m-a primit. Locația e in rond la Alba Iulia, pe partea cu Unirii. E curat, deși patul e cam uzat și simt arcurile. Ca detaliu, este paznic la receptie in scara, dar dacă nu începi sa conversezi nu întreabă nimic. Oricum intrii dacă deschide fata prin interfon. E frumoasa, are ochii verzi și piele fina, e înaltă (as zice 1,72) are 2 tatuaje cel puțin si îmi plac. Fundul e cam ca in poze, foarte apetisant, iar pe coapse are putina celulita care ar face-o sa arate demențial in dresuri, deși nu le-a purtat. Sânii sunt foarte foarte frumoși, naturali. E ieftină la cum arată și ce oferă, eu as zice ca e de lux. E curată, miroase foarte bine și creeaza atmosfera plăcută. Am stat de vorba după in timp ce ii fumam câteva țigări, apoi o preluat inițiativa. Făcusem duș acasă, dar am mai fost la baie și apoi a început oral neprotejat bine făcut, fără încercări de adânc sau înflorituri, dar nici nu trebuie ca e piesă fata. A trecut deasupra puțin, apoi pe spate. Aici mi-a făcut o șicană, că nu vreau și alta poziție? I-am zis nu, m-a mai lăsat puțin, apoi mi-a zis sa schimbam. Am pus-o capra și am terminat in prezervativ. Dă contre și se implica, ea e fină in comportament, as zice versată, deși eu am cam fost mârlan, dar asta e. Mi-am dat seama involuntar de lucrul asta in timp ce ii fumam o tigara apoi, iar ea încerca sa converseze cu mine, așa ca m-am dus la duș, m-am îmbrăcat apoi și am plecat. Când eram acolo a mai vorbit cu cineva căruia i-a cerut 250 pe ora, iar eu am achitat 300 așa cum stabilisem, dar sincer nimic de reproșat. Ma doare puțin umărul și asta mi-a restricționat puțin din miscari; iar dacă citești, Nikol, da, contează. GFE 10+ Curățenie 10 ON 8,5 NP 9,5 FK nu.
  9. Salut Am fost asta seara la Bianca și îmi repet recenzia trecută pentru ea: e frumoasa, curată, înaltă, piele fina, iar la cât e de mică e de vis. Îmi plac tatuajele, pe piept probabil a durut zdravăn. Pentru o ora am achitat 300. Aspect 10 GFE 9 NP 9 ON 9 FK nu
  10. Salut, Am fost aseară la Raluca, aceeași locație la Alba Iulia, e curat și folosește aerul condiționat. Raluca e frumoasa, chiar seamănă cu Ramona Bruynseels din campania electorală, dresuri 3 sferturi roșii, belea. Dupa o ora am achitat 400 de lei. Aspect 10 eu nu am absolut nimic de reproșat GFE 9,5 NP 9 ON 9 FK nu.
  11. Salut, Da, e herpes. Eu deja aveam herpes bucal și mi l-a activat ca am simptome de răceala de azi dimineața după atâtea zile frumoase și temperatura constanta in casa. Sincer, acum mi-am dat seama ca dacă îmi fac curvele ON le infectez bucal. Cine nu are herpes mai bine face OP ca acesta nu se vindeca. Se tratează cu alifie Aciclovir, fără rețeta, deja aveam in casa. 5+5 zile de 4-5 ori pe zi, vedeți instructiunile. Moldoveanca e frumoasa, înaltă, tatuaje...nu știu dacă are 19 ani, oricum e mică. Acolo totul e nou, e curat și atmosfera plăcută. Notele pentru moldoveanca sunt cu exigenta, a fost poate cea mai plăcută experiența, Bianca: Față și corp 9 ON 8,5 NP 8 GFE 9,5 FK nu.
×
×
  • Creează nouă...