Sari la conținut

mcdonalds

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    151
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mcdonalds

  • Dată Naștere 12.12.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    pitesti

Vizitatori Recenți Profil

3.004 citiri profil

mcdonalds's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

82

Reputație

  1. După poze pare ca a făcut 19 ani in 2005…
  2. mcdonalds

    0721977792

    Pot să îmi dau și eu cu părerea în acvariul vostru? Am fost acum câteva zile la ea, după cum arată nu îi dai 18 ani. Am zis să o cred și am rămas. Un oral cam de nota 4-5 mai multă labă să zic. la normal puțin mai bine, a stat cum am pus-o și poți să dai cum vrei. Pt cat de slăbuță e m-aș fi așteptat să fie puțin mai strâmtă, dar dai în gol să zic așa 😳 halatul 150. Parcă a zis ca nu face finalizare orală . per total eu nu revin.
  3. Ce bine ca ti-ai facut cont sa be zici 🐳🐋🐬🐟🐠🐡🦈
  4. mcdonalds

    0765706852

    Bine ca ti-ai facut cont sa ne zici. Tine-o pt tine pare prea perfecta
  5. O oala cu sarmale si 2 cozonaci pt Craciun cat ar fi? Extra pt FK... pe asta nu am mai auzit-o.
  6. 200 nr, totul protejat. Langa Zara, mai bine tine de bani colegu
  7. S-a mutat langa amanet Glory. Am vizitat-o, anuntul nu are treaba cu realitatea, nu are 19 ani, are zic eu vreo 27-30 pe acolo, pozele aduc dar nu sunt ale ei. E pusa pe fast fuck, te grabeste, rasp la telefon, mesaje in timpul actiunii. Oralul e bunicel, as zice un 7, dar foarte scurt. I-am zis sa mai faca putin a mai dat de 5 ori din cap si a pus prezervativul. La normal, vrea doar pe la spate, sau maxim tu deasupra cu insistente. Geme foarte fake, chiar deranjant. Nota 4. Fata arata de un 7, daca preferi genul slim, mai scade nota. Ca si atu as zice ca sunt sanii tari. Concluzie: bine ca am ales sa raman doar o finalizare, decartat 150 lei. Nu recomand nici pt fastfuck, mai bine va luati o pereche de bocanci ca vine iarna. Promit va e ultima data cand ma duc la fete cu doar 1-2 recenzii. Cheers!
  8. Am sunat-o si eu zilele trecute, ma interesa pt un anal. Dar la cum vorbea, fara niciun chef si cu tupeu din ala de curva de la sat am zis pas, fiind 99.99% convins ca o sa regret daca ma duc. Apropo colegu, de anal ai intrebat-o? Ca eu sunt convins ca doar zice la telefon ca face, dar la fata locului se schimba foaia...
  9. Dupa mai multe tentative esuate, am reusit o sincronizare si am vizitat-o in urma cu cateva zile. Locatie: Craiovei Bloc turn, cam greu cu locurile de parcare M-a asteptat intr-o costumatie sexy, aranajat frumos. Nota 9 pentru cei care prefera femeile mature. A inceput cu un oral NP, s-a asezat direct in genunchi si totul a fost placut, cu priviri porno, scuipat, etc Nota 9.5 pt mine La NP, am incercat decat pe la spate, nu am rezistat mult si am finalizat. As merge tot pe o nota de 8-9. Per total mi-a depasit asteptarile, si voi revenii cu prima ocazie.
  10. Am vrut si eubo auditie cu cumatra, insa nu a vrut deloc sa raspunda la tel...
  11. Salut. Am fost si eu in weekend la Andreea, programat prin sms cu 2 ore inainte. Sincer la ce am avut parte in ultima perioada nu m-am dus cu mari asteptari, insa Andreea este cu 10 clase peste tot ce am vizitat in ultimul an, incepand de la aspect si termanand cu prestatia. Este genul de femeie pe care daca o vezi pe strada, intorci capul dupa ea dar doar sa o admiri stiind ca nu ai mari sanse. Sincer am ramas impresionat mai mult de atitudinea ei si mai ales de prestatie. Despre prestatie nu vreau sa vb, prefer sa pastrez experienta pt mine. Ca si note as zice aproape 10 pe linie....cu o exceptie nu stiu daca face FK, dar daca face sigur e de 10+. Sper sa stea cat mai mult pe la noi...am intalnit-o si pe colega ei, pare la fel de misto. Mi-ar placea sa merg la ele pt un show...app Andreea poti sa detaliezi putin serviciile oferite impreuna cu colega ta? PS: Pozele o dezavantajeaza, e mult mai frumoasa in realitate, iar atitudinea ei o face si mai frumoasa. PS2: Data viitoare sper sa am mai mult timp si sa stau o ora. Multumesc Andreea!
  12. mcdonalds

    0734396955

    Macar a fost cu "zâmbetul tot timpul pe buze"?
  13. mcdonalds

    Eva 0790568081

    Bine ca ti-ai facut cont ieri sa ne spui...
  14. Zi si in ce bloc stai sa nu te deplasezi prea tare. Ajungi in 10 min de la un cap al altuia in oras...
×
×
  • Creează nouă...