Sari la conținut

sickcarp

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sickcarp

  • Dată Naștere 13.01.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Pasarici

Vizitatori Recenți Profil

1.618 citiri profil

sickcarp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

89

Reputație

  1. Am fost si eu la doamna Ina,am sunat mi-a vorbit foarte frumos la telefon,a respectat programarea,ajuns la locatie ne-am cunoscut este o doamna foarte amabila si pro-client,incearca sa te faca sa te relaxezi,am stat putin de vorba apoi ne-am reimprospatat amandoi putin,actiunea a inceput cu mangaieri tandre,apoi m-a intrebat cum prefer oralul,i-am zis protejat,mi-a pus caciula si s-a apucat de "treaba"..o suge super bine cu deep la greu cu scuipat tot ce vrei,atentie mare si la oo,dupa cateva minute de lupta cu ala mic se urca pe mine si se misca foarte senzual(nu pare sa simuleze,si daca o face e foarte convingatoare),o intorc cu spatele sa ma bucur de alta imagine sexy,ma incurajeaza si vorbeste dirty foarte excitant,motiv pentru care am si terminat ,ma stoarce bine si mentionez ca e foarte stramta chiar am fost surprins. Fata:7-8 genul milf Atitudine:10 vrea sa te simti bine GFE si PSE:9+ inca putin si eram cu amanta Oral:9(protejat la alegerea mea) Normal:9+(foarte misto dirty talk) Locatia:meh...dar e provizorie am inteles asa ca nu o notez. Halatul:100 lei
  2. da ar fii tare pentru noi astia mai din marginea orasului sau chiar pipera ...fete la strada sunt si unele chiar piese.. mult peste ce e pe forum la 50\100lei
  3. Papucul "soricel" ma excita teribil
  4. Amin...aducea cu Scarlett Johansson la fatza si avea un cur de plangeai langa el
  5. Si eu o aleg mereu cand doresc un anal ieftin si bun ...chiar acum 2 saptamani i-am facut o vizita si sincer chiar nu am observat vreo schimbare in atitudine...mereu m-a tratat cu respect si rabdare dar este posibil sa fie subiectiva ca ma cunoaste de f mult timp de cand lucra pe emil bota...si p.s. nu am sabia foarte groasa (nu-mi vine sa cred ca zic asta)dar se pare ca in cazul de fata este un avantaj :laugh2
  6. E clar ca am atins o coarda sensibila,esti foarte transparent prin modul tau de a reactiona...nu este nevoie sa te agiti tot ce am spus este ca daca ai alte preferinte sexuale nu trebuie sa critici sexul frumos...
  7. Dude....stfu!! ,Daca nu ai capacitatea sa vezi frumusetea in poza de mai sus e clar ca ai alte preferinte sexuale...poate sa vorbesti cu un terapeut sa descoperi ce e in neregula cu tine ,dar nu te lua de fata...e buna rau iti spune asta un heterosexual pretentios care isi petrece mai mult de 70% din timp admirand forma feminina ...trust me .
  8. sickcarp

    Masaj Buftea

    Ok,dar am o neclaritate ,peste tot isi fac reclama cuplu ofera masaj bla bla bla,eu personal nu ma simt confortabil sa stiu ca sotul tipei pandeste in camera alaturata sau se uita prin gaura cheii eventual cum sotia lui ma freaca in zona intima in timp ce eu o mangai usor pe corp...nu as putea sa ma relaxez deloc,daca el ar fii plecat sa faca taximetrie sau cumaparaturi ceva :slap2 as veni saptamanal la ea pentru o ora de relaxare,este si foarte aproape de mine ca locatie,nu am nevoie de contact sexual ,cand ma duc la masaj ma limitez la masaj. Sunt sigur ca daca ar aborda o astfel de atitudine ar fi agenda plina de programari pentru ca ofera servicii ok la un pret decent.
  9. Am revenit la salon dupa o lunga perioada de pauza cu oarecare retinere dar sperand sa fie bine....si surpriza locatia a suferit imbunatatiri,cabine noi de dush din zidarie, miros placut (nu te mai izbeste mirosul de tutun cum intri) si am dat peste o tipa super piesa Iza o cheama simpatica la fata,cu tatuaje foarte rusite,carne tare pe ea fara pic de celulita,parul il are vopsit albastru si are un popou de Instagram pe bune daca as avea talent la fotografie as face albume intregi. Masaj de relaxare:NOTA 8(10 are Angela de la amazonia) Masaj erotic:NOTA 9,5(e foarte senzuala desi are un look de bad girl si stie sa-si puna in valoare atuurile...) Pret:120 ron O recomand cu caldura si sper sa nu o supraaglomerez sa nu ma mai pot bucura de ea.
  10. Sper ca e rubrica potrivita nu am gasit o sectiune de sugestii Nu sunt IT-ist si nu stiu cat de dificil ar fi de realizat dar ati putea pune cate o poza la fiecare escorta recenzata in lista fara a fi nevoie de a intra pe fiecare thread ca sa vad despre cine e vorbaðŸ˜,as economisii timp pretios.
  11. Am ajuns si eu la Symona si am fost foarte placut impresionat.. Am sunat-o sa stabilim intalnirea pe Nerva Traian,a respectat ora ,m-a directionat spre apartament.. deja aveam emotii nu stiam la ce sa ma astept(am avut de cateva ori neplacerea de a fi dezamagit chiar daca pozele erau ok pe site),deschide usa ma pofteste si nu exagerez m-am inrosit instant🤗..parca eram in liceu si venisem la meditatii cu profa tanara de mate si ma astepta in lenjerie sexy si pe tocuri🤤...O tipa buna rau cu pielea catifelata si forme apetisante(tin minte ca ma luptam cu mine sa nu o apuc de partile moi inainte de a schimba 2 vorbe😓),o gazda forte buna imi ofera imediat ceva de baut ,eu eram nerabdator sa intru la dush unde imi da prosop curat si papuci,conditii bune..geluri, presiune apa etc. Ma intorc o gasesc tot imbracata ceea ce am apreciat pt ca ador sa depachetez cadourile😋.. Milf tanara cu talie subtire ,tzatze mari(naturale😳) fund bombat superb,fatza ok (nu vreo angelina dar nu e urata ) o sa dau nota 8,5. Oral:protejat la alegerea mea(sanatatea pe primul loc) foarte bun,are o tehnica foarte eficienta..se roteste in timp ce se infige deep si iti maseaza bilutele cu mana foarte soft si excitant,dupa cateva minute am oprit-o pentru a evita un knock out prematur😬..nota 9. Normal:a fost ceva special am pus-o deasupra si se tinea de gatul meu in timp ce se infigea usor iar eu ii masam sanii si ii sugeam sfarcurile ca un pui de lup flamand.Experienta foarte tandra si romantica,ceva ce faci cu o amanta/iubita,a jucat rolul excelent..nota 10. GFE:da cum spuneam foarte tandra,comunicativa,gazda buna.. eu am fost placut impresionat. Nota 10. Va recomand cu caldura...calitate pret excelent 100lei/30min.
  12. Era interesant sa gasiti o locatie cu 2 camere in felul asta castigati mai multi clienti
  13. Irina scuze de offtopic dar iti spun sincer daca masajul tantric cat de complex ar fi el tine mai mult de o ora deja devine frectie la picior de lemn pentru simplul fapt ca acest organ care este stimulat de atingerile fetei se sensibilizeaza prea mult si nu mai simte placerea.
  14. Am fost astazi la salon,locatia aceiasi,neinteresanta,de data asta am fost la Ilona,o tipa blonda miniona cu niste sani extraordinari(cred ca DD),nu imi place sa dau note la aspect pentru ca am observat ca gusturile fratiilor de pe forum difera foarte mult. Note: Masaj relaxare: foarte bun,mi-a pus vertebrele la loc ,nota 9. Masaj erotic excellent ,exact ce-mi doream foarte soft si senzual cu atingeri pe tot corpul,m-am lasat rasfatat de ea si nu am regretat,tipa este foarte tandra si stie cum sa te faca sa traiesti din plin momentul fara sa se grabeasca(cel putin asa a fost la mine) nota 9,5. Pret. 100 cam o ora masaj.+ dus. O recomand din toata inima amatorilor de asa ceva;din trupa de zi este cea mai tare,pentru cele de noapte nu ma pot exprima nu cred ca voi avea ocazia.
×
×
  • Creează nouă...