Sari la conținut

babardierul

Membru Banat
  • Număr conținut

    888
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre babardierul

  • Dată Naștere 18.10.1981

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    nairobi

Vizitatori Recenți Profil

5.184 citiri profil

babardierul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-322

Reputație

  1. caz clasic de : MISTAKEN IDENTITY , greseala mea!
  2. am cerut confirmare ca sa nu ne grabim cu concluziile=))
  3. pai nenea asta e scopu threadului , sa facem recenzii despre panaramele de pe sd , acum i-ai zis si cine esti ce user ai aici de te-a rugat sa il stergi?=))
  4. ON-TOPIC. intreb pe cine a fost ca sunt 17 pagini de masurat puli si nu am rabdare sa citesc atat, din poze pare usor chubby, adica sigur are celulita , cine a fost poate sa confirme sau sa infirme daca are ?m-ar ajuta un raspuns ca sa stiu daca fac o vizita sau nu.
  5. Cate clase ai terminat? 4-5? Ai la erori de logica in exprimare de se stramba ecranele pe care se afiseaza scrisu tau. Esti paranoica,e o trasatura ce reiese din cum te exprimi,nu e o insulta dupa cum a dedus intelectul tau de floricia dansatoarea. Arati bine,cam asta e consensul ( nu te chinui sa sugi pe cineva cu peste 6 clase sa ti explice ce inseamna consens ca pierzi timp degeaba ) Pizda ta arata foarte foarte tocita si rulata de cat de neagra e zici ca stat pe gratar la cocosatu toata vara, iarasi nu e ceva subiectiv,se vede pe poze. Unde e frustrarea? In declaratii obiective? Apa e uda / delia arata bine / soarele face lumina / pizda deliei e neagra ca taciunele de la abuz. Sau ai dat cuvinte din google la intamplare?
  6. pai nici nu am incercat sa ajung paranoico , arati foarte bine, dar pentru OP nu merita efortu , arati bine, pizda in sine arata ca dat inconjuru pamantului de 5 ori , cu spatele. radeam mai mult de astia de iti apreciaza pizda tabacita, tu e normal sa te mandresti cu orice .
  7. voi vorbiti serios ? ii laudati pizda asta innegrita de la uzura ? arata mai rulata ca o seria 3 din 2001 ...
  8. sinnerkate merita pentru futai, are un talent supranatural ,demonic chiar. pacat ca e nasoala. restu dezamagiri majoritatea da:(
  9. am uitat sa adaug , de exemplu AnneAnn vrea 150 eur , care in comparatie este o ZEITA , ( nu am nici o indoiala ca a lucrat pe publi inainte cu 150/200 ) , dar totusi , aia te mai minti ca nu af ost curva de profesie si zici ca merita 150eur fara probleme, dar 200e la babyddc ? sfinte POCAHONTAS
  10. ......... are 1.55 maxim, a avut 1345 de kg , e grasuta in continuare, are fatza misto /interesanta , 200 eur doamneeeeeeeeeeeee cum sa contemplezi asa ceva, cola la 0.5 platesti 200 ron in benzinarie cand treci?
  11. pai daca vin la pachet doua pt 800 e foarte ok , beton chiar. doar ca gabrielaaaaa23 aia e urata cu spume, poate daca mi-ar da ea 800 ron sa o fut dar nici asa nu stiu daca as putea
  12. E forum aici, pt asta e forumu, sa schimbam pareri,ce ne bese mintea
×
×
  • Creează nouă...