Sari la conținut

ayura

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ayura

  • Dată Naștere 16.09.1994

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Braila

ayura's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. ayura

    Loredana

    Buna , ma numesc Loredana am 18 ani si locuiesc in braila .. Ofer servicii la preturi rezonabile : Ma deplasez la hotel sau la domiciliul clientului ...Nu sunt persoanele binevenite : Sub influenta alcoolului , sau a etnobotanicilor . ORAL : - 80 RON { neprotejat } ORAL SI NORMAL : - 100 RON { normal protejat si oral neprotejat } Ora oral si normal / 150 RON { normal protejat si oral neprotejat } MA GASITI LA NR : 0756565918 ANAL NU EXECUT ! ! ! FARA INSISTENTE !
  2. ayura

    Ayura te asteapta

    O sa fac tot posibilul sa pun niste poze dar nu promit nimic .. si cu locatia deocamdata sper sa vina si vremea sa i-au ceva . Va pupacesc si va urez tot binele .
  3. ayura

    Ayura te asteapta

    Nu am avut cand si nu am nici cu ce sa fac poze la corp .. Cine ma va vizita isi va da cate o parere si va va spune voua confratilor . Adica ma bazez pe o treaba bine facuta si o reclama buna pt munca depusa . Pupici multi
  4. ayura

    Ayura te asteapta

    Da .. sigur ma deplasez si in galati doar sa ajungi tu in br sa ma iei .. sau platesti taxi . Si nu .. nu am nici un pistrui . pupici
  5. Buna la toti cei de aici de pe forum si celor care ne privesc , ma numesc Ayura . De origine sunt din buzau dar sunt stabilita aici in acest mic orasel Braila . Va astept cu telefonul vostru daca a-ti vrea sa ne cunoastem mai bine si cu ocazia aceasta in prestarea unor servicii de buna calitate . Poze nu pot posta ( si va rog sa imi respectati dorinta ) deoarece vreau sa pastrez anonimatul . Insa o sa va dau infatisarea mea in cateva cuvintele . Sunt miniona , fund bombat si sani medii , 53 kg , culoarea parului roscata si forma corpului slim . Preturile care nu sunt deloc de negociat sau discutat sunt : 80 RON - nr . oral si normal ( Normal protejat ) 150 RON / ora - oral si normal ( Normal protejat ) 220 RON / ora - oral , normal si anal ( Normal si anal protejat ) Programul de lucru : 14 : 00 - 00 : 00 . Ma deplasez doar la un hotel stabilit de client SAU la domiciliul clientului daca am mai avut contact cu el si e de bun augur . Nu beneficiaza de serviciile mele : Oamenii in stare de ebrietate , consum de stupefiante si alte plante si / sau cei recalcitranti . Numarul meu este : 0755457960 . FARA NUMAR PRIVAT sau MESAJE ! Dupa ora 00 : 00 se inchide telefonul automat . Va pupacesc si va astept cu telefonul vostru .
×
×
  • Creează nouă...